Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
50.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski Bir Tempra Kullanıcısıyım. Çocukluğumdan Beri Hep Almak Binmek İsdemişimdir. İlk Teprayı 2006 Yılında S Modelini Aldım. Benimle Kafa Bulmaya Çalışanın Herzaman Ağzının Payını Yolda Saniyede Ve Lafta Verdim. 5 Yıl Kullandım Çok Temiz İdi Çok Uzun Yollara Gittim. Yağ Suyunu Kontrol Eder Çıkarım Yola Hamdolsun Hiç Yolda Bırakmadı. Bazı Maddi İmkansızlıklar Yüzünden Satmak Zorunda Kaldım Ben Eşim İnanınki Ağladık Üzüldük Evimde Bir Çocuk Gibi İdi. Ogünden Bu Güne Kadar Kısa Süreli de Olsa Çok Araba Aldım Sattım. Ama Aradığım Aracı Bulamadım. Taki Bugün yani 18 Mart 2016 Yılı Çok Temiz Yani Sıfır Ayarında Hiç Ellememiş Komple Orijinal Bir Tempra Buldum Ve Aldım 93 Model SXA Boysında Dahi Solma Yok Cenabı Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin.
    Arkadaşlar Temra Bir Hstalıktır Hangi Araç Olursa Olsun Bakarsan Bağ. Bakmazsan Dağ Olur. Bir Çok Kişi Bilmeyen Atıp Tutuyor Tepraya Bineceksen Temizini Bulup Benim Gibi Hele hele Birazda Titiz Birisi İsen Yıllarca Binersin Adamlar Günümüz Araçları İle Kıyaslıyorlar ilk Yıllarda Teprayı Bilen Bilir Çamur Atanlar Kediçin Misali Çiğere Pis Dermiş
    Aracı Almanyada Yaşayan Bir Gurbetci Kişiden Aldım Araç Ankara da İdin. Akşam Saat 5 de Çıktım Yola İstikamet Siirt Tek Başıma Km Sıfırladım 1230 Km Yol Yaptım 210 Tl Gaz Yaktı Bu Esnada Otobanda 220 Yi Çoğu Zaman Geçtim. Sabah Saat 06.30 Gibi İdi Siit e Geldim. Ve Akşama Kadar Mesaiye Devam Ettim. Düşünün 12 Saat Araç Kullandınız Tek Başınıza Birde Akşama Kadar Mesai Devam İşde Tempra Budur Anlayana sadece Uykusuz Kaldım Yorulmadım Resimlerini Atmaya Çalışacağım Becerebilirsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmayı Unuttum Teprayı Çok İyi Bilen Arkadaşlar 01 02 03 Ne Anlama Gelir Ayrıca Tempranın Avrupasını Nasıl Anlarım. Birçok Kişi Yazmış Arka İç Aydınlatmada Uzaktan Kumanda Alıcısı Olur Vs Yazmış Çok İyi Bilen Birisi Varmı
    Resim Ekleyemedim Neden Acaba
    Bu mesaja eklenen görseller:

ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM

• Araç resimleri
    Bu mesaja eklenen görseller:

ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM ARKADAŞLAR BİDE TEMPRANIN İYİ YÖNLERİNDEN BAHSEDELİM BİLİNMEYENLERİ GÜN IŞIĞINA ÇIKARALIM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.