Şimdi Ara

Arkadaslar bikaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna başladım ve lvl 10 undead rogue oldum ancak lvl kasmakta zorlanıyorum gerçekten ilk başta deathknelldeki görevleri yaptım sonra brill'e geçtim ama görevler sanki fazla ex vermiyor ve yaptıgıma değmiyor lvl 10 iken lvl 8 9 10 creepleri kesiyorum 70-90arası ex alıyorum lvl kasmanın daha kolay bir yolu var mıdır acaba 1-2 saatte bir lvl alıyorum bu şekilde ki Joana die bi character gunde 4 saat oynayaraktan 4 5 gunde lvl 60 olmus horde hunterdı galiba nasıl mumkun olabiliyor bunlar bi acıklayabilirseniz cok sevinirim??
    bir de rogue için hangi meslekler daha uygun olur? tailor, enchanter, alchemist falan bilmiyorum hangisi rogue için daha iyi para kasma yöntemidir?
    Son sorum şimdilik binek hayvan satın alma ahırına gittim :P ve orda sanırım hızımızı arttıran hayvanın fiyatı 900 gold idi. Ben baya lvl kasarak 10 gumus yaptım 100 gumus bir altın ediyosa 900 altın benim için astronomik bir sayı ediyor bu kadar para normal midir bu oyun için?

arkadaşlar soruların sıklıgı ve miktarı bakımından özür dilerim ama başka wow oynayan bi arkadaşım yok yani rehberlik yapcak birileri yok ancak forumdan bilgili insanlar yardım ederse birşeyler kapabiliyorum oyunda da surekli soloyum zaten bu lvlda guild arayamam bile...

Bu arada server
    Darkspear
    LvL 10 Undead Rogue
    Çok Teşekkürler...

• ohoo daha lvl10'da az xp alıyorum diyorsan 50lerden sonra aldığın xp'lere ne diyceksin acaba :)

ayrıca merak etme, ilerde para kasman biraz daha kolay olacak, 900g ulaşılmaz bir sayı değil yani. ..

oynamaya dewam et zaten kendiliğinden anlarsın bazı olayları
  • abi isin zor senin bu tarz oyunlardan lvl 10 araliginda bu seyler sikayet etmeye baslarsan ilerde zewk almayi dusunmekten cok problem yasarsin.

thotbot tan gorewlere bak internet siyesini biraz incele titan panel add- onu indir yukle thotta cogu goerwi kordinat oalrak weriyolar

daha cabuk lvl alirsin basarilar
  • bende başlarda aynı sorunu yaşadım. hangi quest yapmaya değer hangisini yapmak daha iyidir insan bilemiyor. sana tavsiyem mutlaka bi add on indir koordinat için, ve thottbotu kullan. o zaman daha çabuk yaparsın
  • Arkadasların dedigi gibi kesinlikle koordınat addonunu ındır ve aldıgın görevlerı bıtır yarım bırakma

Meslek icinse rogue icin skinnig + leatworkıng iyi sayılır itemlerini kendin yapabılırsın ama

Ben mining ve engineerin ol derim hem para kazanırsın hem engineering işini görür
  • yenı basladıgın ıcın zor gelıyo ılk 10 lvl oyuna ılk merhaba dedıgın lvller kas bakalım 50 yı hele 60 ol o zaman askıyon baslıyo su an xp barın 8k civarı 59 dan 60 a gecerken 213k mı 214k mı ne oluyodu yanlıs olabılır ama 200k dan cok ondan ınsanlar 20-25 gunde lvl 60 oluyo 10-15 gun played tıme yapıyo ılk lvl 60 hakkaten zor oyunu anlamakla gecıyo ama pes etme lvl 19 da pvp de dagıtmayada baslarsın para konusunda bısı dıyemıcem o konuda benım fıkırlerım senı ac bırakır
  • roguesan lvl kasmak seni çok yorucak ama şunu bilki lvl60dan sonra iyi bir guild ve birazda item topladınmı çok iyi bir charın olacak...Yani kasması zor ama ilerde oynaması zevkli bi charın olacak az sabır...
  • lvl 10 da sıkılma meselesi deil arkadaslar ben sadece daha kolay bir yol var mı die sordum yoksa knight online ı bırakıp geldim orda lvl kasmak ne kadar sıkıcı bilirsiniz yani insana belli bir sabır kazandırıyor ama 4 5 gunde 60 olanlar nasıl yapıyor die merak ettim ondan yoksa ben sabahlarım bile exp kasmak için yani
    bu arada normal serverda oynuyorum (darkspear) ama ben lvl 60 olduktan sonra mesela pvp serverına girebilecek miyim aynı karakterimle o server işini tam anlayamadım bir serverda başlayınca pve ise pvp ye falan girebilir miyim?
    bu arada lvl 19 da ben pvp ye başlayacagımı zannetmem cunku npclerde satılan dandik armor ve daggerları takıyorum paso lvl kasmayı dusunuyorum sonra biraz item kasmak için de guild ararım buyuk ihtimalle
    edit: arkadaslar bir sorum daha var pvp de char acanlar nasıl lvl kasıyolar?
    bir de coordinatları gosteren bir add on yukledim ama sanırım koordinatı yazınca haritada işaret olarak gösteren addonlar da var o işte bnm çok işime yarar çünkü obur turlu yine zor geliyo bulması

çok teşekkürler hepinize bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McShane -- 22 Kasım 2006; 13:15:41 >

• ya konunu böldüm ama benimde bir sorum olacak lvl 15 deyince benim lvl 15 warlock var bi tane lvl 60 adamı kesemiyom bi türlü. Ne yapmalıyım acaba lvl 60 kesmek için 60 kesemezsin dediler 59 kesebilirmiyiz acaba. Bunun bi yolu olmalı ben lvl 60 kesmek istiyom nasıl keseceeeeeem. Pvp yapmak istiyorum ama lvl 60 da başlıyomuş direk ben lvl 60 kesemediğime göre pvp yapamıcakmıyım :P

Lvl 10 charı kasamıyormuş :P iki fare kessen 16 olursun yaf.. Undeadsin anladığım kadarıyla. Bende horde char olsun diye undead warlock açmıştım. Bi guide war undead warlocklar için ama seninde işine yarar. Mapta görev yerlerini falan gösteriyo. Bayağı hızlı yapıyorsun görevleri. 4 saatte lvl 16 olum ben bi bak istersen.

http://wowmb.net/forums/showthread.php?t=6188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 22 Kasım 2006; 13:41:15 >

• Haha sen lvl 50 ye gel bir göreceksin..

Birde rogue sun yani hayret birşey.. Altın işini düşünme sen şu anda sana imkansız gibi geliyor tabii ama ilerde çok paran olacak..
  • keşke 2 fare kesmekle olacak iş olsa ama görevleri git al yap geri gotur falan neyse ugrasıcaz belli çalışmayana ekmek yok tabiki saol ama verdigin link işime yaradı lvl 12 oldum zaten 13 olunca brilli de bırakcakmısım falan ben sadece 4 gun 20 saat oynama zamanıyla 60 olan duyunca gaza geldim ama oyunun zevkini ala ala yavas yavas kasmak daha iyi ona karar verdim özellikle de oyuna yeni başladıysan...
  • bende çok sıkılmıştım ama 1 ayda ağır ağır 12 lvl ud priest kastım rezillik
  • O adam 4 günde oluyor ama oyunu ezbere biliyor sende 100 tane 60 char yaparsan sende 4 günde yaparsın belk ilerde..
  • eet sanırım ilk başladıgımız için sorun oldu
    lvl 13 oldum bu arada saolun yorumlarınız için
  • karakterinin resimlerini çekmeyi unutma düşük lvl ken,60 olduktan sonra bakması çok güzel oluo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.