Şimdi Ara

Arkadaşlar Bilgisayar Dizdim Sizce Nasıl Olmuş ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O işlemciye o ekran kartı küfür etmek gibi bi şey olmuş :D
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt
    neden 750 tl verdim ben o ekran kartı na :( içime kurt düşürdün :( @By_SeDo
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

O işlemciyi oyunla kastıramazsınız :) Genel anlamda guzel sistem olmus her oyunu orta ayarda rahat oynarsınız. Gule gule kullanın

Orta ayarmı ? yapmayın lütfen o sistem her oyunu high ayarlarda oynamaya fazlasıyla yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruneng

7850 2gb nası 750 liraya alınır
  • quote:

Bir yanlışlık olmasın 3 ay önce aldığım asus hd 7870 2gb 526 liraydı okadar mı uçmuş fiyatlar
  • ben asus 7950 yi 690 a almıştım fiyatlar hakikatten uçmuş anlaşılan
  • Hocam seninki 7950 olmasın?
    Asus 7850 553 tl vatanda
    Büyük ihtimal 7950 zaten

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukama -- 7 Eylül 2013; 23:49:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • axess e 10 taksit yapınca 750 oluyor :D hocam malesef :D peki şimdi bu işlemciye bu kart neden küfür gibi olmuş dediki arkadaş ben orda takıldım ya :( gercekten kendimi kazık yemiş ki yedim :D ama ne biliyim iyi deilmi yani ?
  • quote:

axess e 10 taksit yapınca 750 oluyor :D hocam malesef :D peki şimdi bu işlemciye bu kart neden küfür gibi olmuş dediki arkadaş ben orda takıldım ya :( gercekten kendimi kazık yemiş ki yedim :D ama ne biliyim iyi deilmi yani ?

Hocam şimdi şöyle
    O işlemci yerine fx 6300 alıp ekran kartını yükseltebilirdiniz
    Ama içiniz rahat olsun gayet güzel sistem 3-4 yıl sonra ekran kartı alırsınız yeni bir de işlemciye oc yaparsınız süper olur
    Zaten bu ekran kartı sizi 3 yıl götürür rahat

• GuKaMa kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi bişi sorcam ben bilgisayarı toplayalı 2 ay olmadı ekran kartımı 7870 ile değiştirebilirmiyim sorun çıkarırlarmı ? aradaki fiyat farkı çok düşük 11 tl fark var değiştirirlermi ?
  • quote:

hocam şimdi bişi sorcam ben bilgisayarı toplayalı 2 ay olmadı ekran kartımı 7870 ile değiştirebilirmiyim sorun çıkarırlarmı ? aradaki fiyat farkı çok düşük 11 tl fark var değiştirirlermi ?

Sorun çıkması lazım kartta değiştirebilmeniz için
    Eğer ilk 7 gün içinde olsaydı değiştirebilirdiniz

• :( çok teşekkür ederim ama bi şansımı deniyeyim ben ya bi tanıdık arkadasından aldı çünkü parçaları
  • quote:

Sistemi yada ekran kartınızı değiştirmekle uğraşmayın bence, bu donanım size uzun süre sorunsuz oyun oynatır. Ekran kartıda geyet iyi sizi medium ayarlara bile düşürmez
  • inşallah içime bi kurt düştüya hadi hayırlısı :(
  • quote:

inşallah içime bi kurt düştüya hadi hayırlısı :(

İcinize kurt dusmesin o kartı 1 yıl kullandım size sorun cıkarmaz. Burada aranan sizin dusundugunuz tarzda birsey degil. Fiyat vadeli aldıgınız icin biraz ucuk olmus onu soyluyor arkadaslar. Yoksa ekran kartı kotu degil neden olsa 2 gb 256 bit lik bir ekran kartına sahipsiniz. Elinizde 2k ,4k gibi monitor yoksa size oyunlarda problem cıkarmaz. Kısacası sisteminiz guzel gule gule kullanın.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    ben anakartımı değiştiricem hiç içime sinmemişti zaten seninkindenmi alayım yoksa z si olmayanını mı hangisi iyi ? teşekkürler
  • quote:

ben anakartımı değiştiricem hiç içime sinmemişti zaten seninkindenmi alayım yoksa z si olmayanını mı hangisi iyi ? teşekkürler

Sizin kartınızı 5 ay kadar kullanmıstım ramlerim o kartta calısmadıgı icin satıp asrock 990extreme4 almıstım. Siz nesinden memnun kalmadınız anlamadım. Ha illa degiştirecegim diyorsanız forumun 2. el bolumunden bakmanızı tavsiye ederim. Yoksa amd anakartta 550 lira vermek lux oluyor. Su an guncel olanı z serisidir bilginiz olsun diye soyluyorum v modeli bir onceki modeldir.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    ben memnun kalmadı değilim sadece içime sinmemişti sizin anakartınızdan almak istiyordum oda çok pahalı olduğu için alamamıştım şimdi şuankini satıp onu almakta kararlıyım ama ikinci el olarak deil sıfır olarak :)
  • 7850 ye 750 TL Mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    :D maleseeeef :D kazık yedim biraz axess e 10 taksit yapınca 737 tl oldu :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.