Şimdi Ara

Arkadaşlar Bilgisayar Dizdim Sizce Nasıl Olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yeni bi bilgisayar dizdim sizce nasıl olmuş ?

Kasa: Cooler Master 600W
    Anakart: Gigabyte 990FXA-UD3 Ultra Durable4
    İşlemci: AMD FX 8350 Black Edition 4GHZ 16MB Cache
    Ekran Kartı: Asus Radeon HD 7850 2GB 256Bit
    Ram: Kingstone 16GB (2x8) 1600Mhz CL10

Yani bilgisayarımdan memnunum ısınması dışında neden ısınıyor yaz mevsimi oda sıcak bilgisayarla sürekli oyun oynuyorum ve sadece cpu fanı yetersiz kalıyor cpu fanı dışında sadece bi tane fanı var o fanda işlemciye uzakta ve ekran kartının alt kısmında kaldıgı için kablolar felan da engel oluyor bu kasaya;
    Crosshair h110 sıvı soğutma sistemi takabilirmiyim anakartımla işlemcimle uyumlumu acaba ?

Bu arada sistemi öneririm :) gerçekten güzel bi sistem oldu eğer paranız varsa ekran kartımı ramimi kasamı ve ana kartımı almanızı kesinlikle önermem :D ama işlemciyi kesinlikle öneririm :D

evet foruma yüklemeyi denedim ama başaramadım galiba emin değilim şuanda ne olur ne olmaz diye bide link vereceğim :D

http://p1309.hizliresim.com/1f/4/s9134.png

resme bakın toplamda 6 adet oyun açık bilgisayarımda ne bi kasma nede herhangi bi sorun meydana gelmedi ve hepside son grafikteler hiç sıkıntı yaşamadım bilgisayarım gerçekten çok sağlam aida 64 programı ile de kullanığı cpu ya baktım sadece %50 sini kullanıyordu :D 6 tane oyun ve chrome açıkken :D

uzun lafın kısası bilgisayarım iyimi ?

• O işlemciyi oyunla kastıramazsınız :) Genel anlamda guzel sistem olmus her oyunu orta ayarda rahat oynarsınız. Gule gule kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

O işlemciyi oyunla kastıramazsınız :) Genel anlamda guzel sistem olmus her oyunu orta ayarda rahat oynarsınız. Gule gule kullanın
    sadece oyun içinse ramler gereksiz olmuş bence 8 gb alıp daha kaliteli bir kasa alabilirdin modelini bilmiyorum senin kasanın ama önermem dediğin için böyle yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

sadece oyun içinse ramler gereksiz olmuş bence 8 gb alıp daha kaliteli bir kasa alabilirdin modelini bilmiyorum senin kasanın ama önermem dediğin için böyle yazdım

Alıntıları Göster
    intel 4670k + 7870xt + 8gb ram daha iyi olurdu ama neyse almışsın hayırlı olsun sıkıntı yok devam et 212x sogutucu al geç
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    eyvallah :) gerçekten güzel bir bilgisayar oldu canavar :D
  • kardeş kasam cooler master k350 :D bence gayet güzel :D 300 küsür para verdim ama full+full kasa almayı düşünüyorum :D
  • intel almak istemedim bir çok pahalı iki amd nin oyunlarda verdiği performansı veremiyor açıkcası şimdi yeni çıkan oyunlarda 8çekirdek destekliyor yani daha fazla performan demek bu :D crysis3 farcry3 gibi oyunlar artık 8çekirdek destekliyor ve intelin 8 çekirdekli işlemci yok malesef :) bilgisayarımdan gerçekten cok memnunum sizede amd öneririm oyun bilgisayarı alıcaksanız kesinlikle amd :D
  • sukruneng kullanıcısına yanıt
    aman böyle şeyler yazma buraya kan çıkar.

i7 işlemciler 4core 4 ht 8 thread dır yani amd nin 8 çekirdeği gibi arkadaş i5 4670 önermiş onda dediğin gibi 4 çekirdek var ht olmadığından 4 thread çalışır knight ta amd den yüksek performans verir ancak yaptığınız gibi 3 4 oyunu bir arada açtığınızda farklı çekirdeğe yönlendirme yapamayacağından 8350 o noktada daha performanslı olur doğrudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruneng

Evet yeni bi bilgisayar dizdim sizce nasıl olmuş ?

Yani bilgisayarımdan memnunum ısınması dışında neden ısınıyor yaz mevsimi oda sıcak bilgisayarla sürekli oyun oynuyorum ve sadece cpu fanı yetersiz kalıyor cpu fanı dışında sadece bi tane fanı var o fanda işlemciye uzakta ve ekran kartının alt kısmında kaldıgı için kablolar felan da engel oluyor bu kasaya;
    Crosshair h110 sıvı soğutma sistemi takabilirmiyim anakartımla işlemcimle uyumlumu acaba ?

Bu arada sistemi öneririm :) gerçekten güzel bi sistem oldu eğer paranız varsa ekran kartımı ramimi kasamı ve ana kartımı almanızı kesinlikle önermem :D ama işlemciyi kesinlikle öneririm :D

evet foruma yüklemeyi denedim ama başaramadım galiba emin değilim şuanda ne olur ne olmaz diye bide link vereceğim :D

resme bakın toplamda 6 adet oyun açık bilgisayarımda ne bi kasma nede herhangi bi sorun meydana gelmedi ve hepside son grafikteler hiç sıkıntı yaşamadım bilgisayarım gerçekten çok sağlam aida 64 programı ile de kullanığı cpu ya baktım sadece %50 sini kullanıyordu :D 6 tane oyun ve chrome açıkken :D

anakart uyumlu işlemci uyumlu ama o kasaya h110 takmassın büyük kasa lazım ona en az c70 h100i için ise en az 400r veya 912

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Evet yeni bi bilgisayar dizdim sizce nasıl olmuş ?

anakart uyumlu işlemci uyumlu ama o kasaya h110 takmassın büyük kasa lazım ona en az c70 h100i için ise en az 400r veya 912
    O çözünürlükte isterseniz bi o kadar daha oyun açın o bilgisayar kasmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerdesouza

O çözünürlükte isterseniz bi o kadar daha oyun açın o bilgisayar kasmaz.

Alıntıları Göster
    anakartı asus alırdım
    ramide corsair. ayrıca 16 gb ramede bence ihtiyaç yok.
    gerisi güzel.
    iyi günlerde kullanınız sisteminizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

anakartı asus alırdım
    ramide corsair. ayrıca 16 gb ramede bence ihtiyaç yok.
    gerisi güzel.
    iyi günlerde kullanınız sisteminizi.

Alıntıları Göster
    sistemizin için 400r yada haf 912 iyi gider kasa olarak
  • ben nox un full + full kasasını düşünüyorum ama bu kasayı alalı 2 ay oldu bu kasayı ne yapacağım :D kara kara bunu düşünüyorum
  • evet haklısın bende anakartı asus almak istiyordum ama aralarında 500tl fark oynuyor malesef :( crosshair v formula alıcaktım ama nafile cok fazla fiyat farkı oluyor yalnız ram konusunda kingstone u hafife almayın adamlar ram konusunda çok ciddiler ömür boyu garanti veriyorlar net bi şekilde :)
  • aynen öyle şuana kadar ne yaptıysam kastıramadım aida64 extreme ile testi baslattım full yük bilgisayar ama genede bi oyun açıp oynayabiliyorum :)
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) yeni kasa almam gerekecek yani bu kasamı satabilirmiyim peki forumda kasa sadece 2 ay kullanıldı :)
  • OnTEC kullanıcısına yanıt
    haklısınız peki ben neden normal yorum yapamıyorum hep cevap yazabiliyorum _? :D
  • quote:

Teşekkürler :) yeni kasa almam gerekecek yani bu kasamı satabilirmiyim peki forumda kasa sadece 2 ay kullanıldı :)

satarsın tabiki burda 10 senelik kasaları bile satıyorlar
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :) bakalım alabilirsem full+full kasa satarım napıyım :D bu arada şimdi bu bilgisayarla oyun dışında neler yapabilirim ?
  • sukruneng kullanıcısına yanıt
    mesajların altındaki cevaplayı tıklarsan cevap değil mesaj yazarsınız mesajların sol üst köşesindeki cevapla ise kişiye cevap vermenizi sağlar ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.