Şimdi Ara

arkadaşlar biliyormuydunuz o/cde bir adım önde olmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S.A herkeze benim modlanmış 9500pro vardı doom3 oynuyordum, arada sırada hatalar versede sorunun o/c dan dolayı olduğunu biliyordum sonra Ati8500'ye dönüş yaptım hatalar okadar arttıki artıkoyunu oynayamaz hale geldim üstelik ekran kartim O/c değildi sonradan işlemciyi default değerlere aldim sorun kayboldu bu ekran karti sisteme okadar yük bindiriyordiki o/c işlemcim hiç oyunlarda çakılmazken artik çakılmaya başladı diyeceğim şudur ekran kartı iyi olanlar bir adım daha onde benchmarklarda işlemcisi iyi olupta daha yukarı seviyelere çıkamayan arkadaşlara duyrulur.

• quote:

Arkadaşlar S.A herkeze benim modlanmış 9500pro vardı doom3 oynuyordum, arada sırada hatalar versede sorunun o/c dan dolayı olduğunu biliyordum sonra Ati8500'ye dönüş yaptım hatalar okadar arttıki artıkoyunu oynayamaz hale geldim üstelik ekran kartim O/c değildi sonradan işlemciyi default değerlere aldim sorun kayboldu bu ekran karti sisteme okadar yük bindiriyordiki o/c işlemcim hiç oyunlarda çakılmazken artik çakılmaya başladı diyeceğim şudur ekran kartı iyi olanlar bir adım daha onde benchmarklarda işlemcisi iyi olupta daha yukarı seviyelere çıkamayan arkadaşlara duyrulur.

Decoder sahibi bi arkadaş olayı açıklayabilir ise sevaba girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadicalDeath -- 29 Eylül 2004, 3:46:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.