Arkadaşlar elimde final yayınları fizik 1 -2 mustafa başerin kitabı var hedefim yüksek fiziği halletmek istiyorum sizce bunun yanına simetri setini almama gerek varmı simetri seti alıp iki bide fem ygs lys soru bankasını alsam nasıl olur nasıl yapsam sizce böle farklı soru çeşidi görerek kavramak istiyorum konuları .
Şimdiden teşşekür ederim.
bide böyle orta düzeyde kavratıcı soru bankası önerisi ygs lys için mesela final yayınları mustafa erden soru bankası nasıl?
Mustafa Erden ve fem yeterli. zaten bunlar çok iyi. ama yok daha zor olsun dersen formül ve maltepe yayınları zor. hatta eski baskı güvender femden daha iyi bence. bulabilirsen al. yeni baskı güvenderi incelemedim.
çok teşşekür ederim o değerli tavsiyen için arkadasım bu ikisini alıyım smdilikte bitirtikten sonra cila atarım üstüne o zaman :)
palme ygs-lys fizik al bide eksen ygs fizik al
nasıldır onlar konuyu kavratırmı fiziğim pek iyi değil ama calsıınca yapıyorum o yüzden kavratıcı olması çok önemli biraz daha açık önerilerde bulunursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme