Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakın bi sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir toshiba c55a bir laptopum var
    içinde ekran kartı olarak hd4000 var bunu overclock yapmak adına bir sorayım dedim sonra bu ekran kartı dediğim şey grafik yongası çıktı :D
    ben buna overclock yapabilirmiyim?
    bir de bu grafik yongasının yanına çoğu pc de bir ekran kartı koyuyorlar fakat bende yok o yüzden
    bu laptopun anakartında boş ekran kartı portu varmıdır? yani başka bir ekran kartı takabilirmiyim?
    pc nin tüm özellikleride altta

İyi Forumlar!
     Arkadaşlar bir bakın bi sorum olacak

• harici ekran karti deniyor notebooklarda ve bos slot olmaz en bastan koymadilarsa yoktur.senin hd4000 dedigin bir kart degil islemcinin icindeki yonga ona oc yapsan ne olur yapmasan ne olur bosuna ugrasma.madem oyun oynayacaktin alirken bakacaktin harici ya da harbici diyelim ekran karti var mi diye.pahali notebooklari ayiran ozellik ekran karti olmasi zaten.
  • Alırken oyun pc si olarak almadım da ttnetin kampanyadan aldım malesef :( yani ekran kartı falan takamam hiçbişekilde? bide 2.5milyar verdik buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehditerzi32 -- 24 Nisan 2015; 18:44:53 >
  • c55a diye baya cesidi var ama hicbirinde senin tabirinle bos slot oldugunu goremedim bu durumda takamiyorsun mxm slotu olmasi lazim.alete gore karti bulabilmen lazim servisinden ve kol gibi bir fiyati var notebook ekran kartlarinin yani slot olsaydi bile o is yaştı.2500 lira cok ya benim baktiklarim 1200-1400 lira filan nasil kampanyaymis o oyle net mi verdiler belli bir sene?
  • ya sanırım 2000 taksitle aldığımızdan oda sanırım fiyat hakkında pek bişi bilmiyorum :D annem ödüyo ondan şimdi oc falan yapmiyim ben yanarsa pc pert olur :D
    Bu arada modelin tam adı c55a-1jj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehditerzi32 -- 6 Mayıs 2015; 19:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehditerzi32

ya sanırım 2000 taksitle aldığımızdan oda sanırım fiyat hakkında pek bişi bilmiyorum :D annem ödüyo ondan şimdi oc falan yapmiyim ben yanarsa pc pert olur :D

degisen bir sey yok diye cevap yazmamistim.dedigin model bile olsa ekran karti slotu yok takamiyorsun tabi once bulmak lazim olabilen karti o da baska bir sorun.su alet di mi?net parasini da almislar senden yoksa alet o kadar pahali degil gordugun gibi.

http://www.ereyon.com.tr/urun/toshiba-satellite-c55-a-1jj-notebook.aspx

Ekran Boyutu 15"
    Ekran Kartı Markası Intel
    Ekran Kartı Chipset HD4000
    Ekran Kartı Hafızası Onboard
    Maksimum Çözünürlük 1366x768

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: Mehditerzi32

ya sanırım 2000 taksitle aldığımızdan oda sanırım fiyat hakkında pek bişi bilmiyorum :D annem ödüyo ondan şimdi oc falan yapmiyim ben yanarsa pc pert olur :D

degisen bir sey yok diye cevap yazmamistim.dedigin model bile olsa ekran karti slotu yok takamiyorsun tabi once bulmak lazim olabilen karti o da baska bir sorun.su alet di mi?net parasini da almislar senden yoksa alet o kadar pahali degil gordugun gibi.

http://www.ereyon.com.tr/urun/toshiba-satellite-c55-a-1jj-notebook.aspx

Ekran Boyutu 15"
    Ekran Kartı Markası Intel
    Ekran Kartı Chipset HD4000
    Ekran Kartı Hafızası Onboard
    Maksimum Çözünürlük 1366x768

Aynen pc bu yani hiç bi şekilde ekran kartını geliştirme imkanım yok bu durumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    tuhaf bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.