Şimdi Ara

arkadaşlar bir bakın lutfen (server is under going inspection)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SilkRoad Online, server is under going inspection ?

Arkadaşlar bu hatanı çözümünü bilen var mı ? Oyunu sildim tekrar yükledim, sistem geri yükleme yaptım, pc yi kapadım açtım ama aynı hata devamlı geliyor rev6 ya bakıyorum serverlarda sıkıntı yok açık anlamadım.

Windows7 32 bit
    4gb ram
    1gb ekran kartı var

Konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

İyi günler

• ben int cafe çalıştırıyorum hiç bir makınede start gelmiyor ve dun gece saat 24:00 kadar oyundaydım.. nedenı bilen varmı acaba ?
  • benımde aynı ..
  • Hey allahım ya Nedir Bu joymax dan Çektiğimiz
  • bendede aynı hatayı veriyor :S
  • bendede aynı yav
  • bu ne kı bole yahu :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bende dun geceye kadar oyundaydım gece 00.15 den sonra kopmuş oyundan sabah işe gidene kadar herşeyi denedim ama sonuç kocaman bir sıfır düzelmesini bekleyeceğiz artık
  • oyun suan kapalı yaw sabah sabah yapılırmı bu
  • oyunda dc yemeyenler halen oyundalar ama dc ile çıkış yapanlar malesef bizler gibi giremiyor ve hiç giremeyenler de dahil.. şuanda bir arkadaşım ile görüşüyorum oyunda olduguna dair ss yolladı.. ne ayaktır bu ya joymax
  • ben kendım cıktım oyundan ne bıleyım bole olacagını sımdı gıremıyorum mağduruz ...
  • bendede aynı.Çarşamba günü uptade günü vs. de değil neden bu hata acaba.
  • joymaxsın kendi forumlarındada bir açıklama yok serverlara baktıgımda rev6 dan açık ve player sayıların ortalaması 2 bin civarında...
  • merhaba arkadaşlar günaydın

bende int kafe işletiyorum aynı şekilde start gelmiyo rev6.com'da bütün sunucular açık gözüküyo dün gece 3 karakterle beraber bota koydum oyunda oldukları için dc yememişler ve halen oynuyolar ama diğer makinelerimde start gelmiyo güncelleme olduguna dairde bi haber yok şuanda beklemedeyiz
  • aynen bende aynı durumdayım bir çok müşterim geri çevirmek zorunda kaldım.. Sabah sabah Canım fena halde sıkkın en azından bir açıklama olsaydı ona göre bizde ne yapacagımızı bilirdik...
  • MERHABALAR

ARKADASLAR BENDE DE AYNI SORUN DEVAM EDIYOR 5 MAKİNEDE DENEDIM.
    YENI BI MAKİNE KURDUM AYNI SIKINTI DEVAM EDIYOR.
    CEP TELEFONU ILE BILGISAYAA NET VERDIM YINE AYNI IP ILE ALAKALI DEGIL HOST DEGİL AMA SABAH GELDIĞIMDE 2 CAR ACIKTI CIKTIM BIDAHA GIREMEDIM.

COZUMU BULAN VARSA YAZSIN BEYLER
  • buna benzer bi durum bi kere daha olmuştu. o zamanki olayı anlatayım;

aynı bu şekilde oyundakiler oyunda kalmış, diğerleri girememişti ve sonunda oyuna bi update geldi; update ne içindi onu hatırlamıyorum ama çokta önemli birşey değildi. Sonuç olarak bence joymax serverların üstünde bi çalışma yapıyor ancak dc yememişlere birşey olmadan halledecek bunu.
  • umarım dediğin gibi olur beklemekten başka bi çare yok..malesef..
  • hadi ama artık halletsinler ne var sankı yahu ..
  • DUZELİNCE HABER VERELIM ARKADASLAR JOYMAX A BAKMAK ISTEMIYORUM SINIRIM BOZULUYOR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.