Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİR EL ATIN TSSTcorp cd/dvdw SH-S182D SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Format atmadan yeni Windows kurmak sorunu çözebilir.

Ancak tahminimce, HOME editiondan PRO versiyona yükseltme yapmayacaktır ve "Yeni Kurulum" yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun için, önce masaüstünde bulunan "Belgelerim" içindeki TÜM dosyalarınızı yedek alın.
  • anladım peki başka marka dvd writer ile değiştirsem sorun düzelebilir mi?yada yapcak başka ne olabilir ?
  • bide bişey sorcam ben bazı oyunları çalıştırabilmem için dvd almadan önce bilgisayarımda virtual daemon manager programı kurmuştum.bunla bir ilgisi olabilir mi?bildiğim kadarıyla bu program sanal dvd sürücüsü yaratıyor diye biliyorum.ne bileyim belki çakışıyordur falan?bide aygıt yöneticisinde DVD/CD-ROM sürücülerinde JX1303Y LVQ627M SCSI cdrom device diye birşey var?bu nedir?sizce normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenulasdurlu

anladım peki başka marka dvd writer ile değiştirsem sorun düzelebilir mi?yada yapcak başka ne olabilir ?

Evet, bu sorununuzun en kesin ve sağlıklı çözümü olacaktır. Ancak sizin sorununuz, sistem yüklenirken Windows'un donanıma ait eksik ya da uyumsuz sürücü dosyası kullanımından kaynaklanıyor gibi. Bu yüzden sisteminize onarma yapmanız sorunu büyük olasılık çözebilir. Fakat kullandığınız işletim sistemi hangisi ise o CD'yi takıp sfc /scannow komutunu kullanmanız gerekiyor. Çözmez ise yenisiyle veya başka bir marka ile değiştirme yoluna gidersiniz artık.

quote:

bide bişey sorcam ben bazı oyunları çalıştırabilmem için dvd almadan önce bilgisayarımda virtual daemon manager programı kurmuştum.bunla bir ilgisi olabilir mi?bildiğim kadarıyla bu program sanal dvd sürücüsü yaratıyor diye biliyorum.ne bileyim belki çakışıyordur falan?bide aygıt yöneticisinde DVD/CD-ROM sürücülerinde JX1303Y LVQ627M SCSI cdrom device diye birşey var?bu nedir?sizce normal mi?

Sanırım Aygıt Yöneticisi'nde gördüğünüz o donanımlar Virtual Daemon ile oluşturduğunuz sanal sürücüler. Virtual Daemon programı yardımıyla kaldırabilirsiniz. Belki dediğiniz gibi sorunun kaynağı bi'ihtimal ondan da olabilir.

Kolay gelsin..

• arkadaslar:
    Ben yeni bir hata bildirmek istiyorum.

once philips dvdrw satın aldım. fakat bir türlü sisteme tanıtamadım. sonra geri götürdügümde format ile bunu halledebilecegimi söylediler. denedim o da olmadı.
    daha sonra aldığım yere geri gidip :
    Tsstcrop cd/dvdw sh-s182d satın aldım.

gene format atmama ragmen bi sonuc alamadim.
    normal cd leri okuyor, orjinal dvdleri okuyor, dergi dvdlerini okuyor ama bir türlü kopya dvdleri okumuyor.
    copya dvd yerlestirdiğimde, "f erişilemez yanlış işlev" hatası veriyor.

yukarıda okuduklarımı yaptım.
    1- Mart'ta yeni bir firmware'i çıkmış,http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/SingleModel.aspx?DriveId=1347 adresinde en üstteki firmware'i indirdim: versiyonu sb06 oldu..
    2- intervideo windvd ve power dvd programları kullanıyorum.
    3- hard disk ile dvd ayrı kablolar ile anakarta takılıdır.
    4- aygıt yöneticisinde dvd room sürücünü kaldırdım ve yeniden başlattım ayrıca IDE / ATA /ATAPI denetleyicilerini 1cil ve 2 cil olanları kalddırıp yeniden başlattım ve bios default denedim sonuc aynı.
    5- Başlat - Çalıştır'a tıklayıp açılan pencereye scf /scannow yaptım sonuc gene aynı.
    6- şuurum yerinde fakat kendime hakim olamıyorum. çıldırmamak elde degil. ömrümün yarısı gitti.
    mutlaka birileri bunu biliyordur.
    simdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar aynı sorun bendede var bir türlü çözemedim yardımcı olurmusunuz.
    Arkadaşlar ber sorunu yeni yazılımı atarak çözdüm.
    kolaygelsin buradan bulabilirsiniz
    http://samsungoms.com/eng/Firmware/FWDownload/FWDownload.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem10 -- 19 Ekim 2007; 15:06:16 >
  • benm masaüstü bilgisayardaki dvd de samsung.Bu yaz almıştım.Ne gariptir ki dvd yazıyor.Yazdığını da bitek kendi okuyabiliyor başka hiçbir dvd okuyamıyor.4 değişik dvd de denedim arkadaşlara verdim denesinler diye onlarda boş görüyolar.
  • arkadaşlar güncelleyince gerçekten oldu boşuna uğraşmışım bugüne kadar
  • arkadaşlar benim windows 7 sh-s128d cd/dvdw var ama ilk aldığımda pc xp ydi şimdi 7 olduğu için driver bulamıyorım yardımcı olursanız sevinirm..
  • bende philips var bazı dvd leri okumuyordu sitesin den benim cihaza uygun güncel upgarede sini dovland edip kurdum mükemmel şekilde okuyup yazıyor kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.