Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİR FİLM İLE İLGİLİ YARDIM ETMENİZİ RİCA EDİYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam bana bir filmden bahsetti ve bulabilir misin dedi,bende internetten bulurum dedim ama bulamadım.Şimdi sizlere babamın anlattığı kadarıyla filmi anlatıcam;
    Anthony hopkins oynuyormuş,filmde adı KIRBAÇ olan bir seri katilin İkinci Dünya Savaşı sırasında işlediği cinayetler ve onu yakalamaya çalışan Anthony hopkins'in katili ele geçirmek üzereyken Amerikan uçakları tarafından bölgenin bombalanması ve hastanede ölüm döşeğindeyken dosyaya "katili bulun cinayetler devam edecek"demesiyle olaylar gelişir ve aradan yıllar geçip tarih seksenleri gösterir.Dosyanın bulunduğu polis merkezinde görev yapan bir polis bu dosyayı şans eseri bulur inceler ve benzer cinayetlerin Anthony hopkins'in ölümünden sonra da devam ettiğini görür.Daha sonra o polis memuruda katilin peşine düşer kısa sürede yaşayan bir tanık bulur.Bu tanık ona katil ile ilgili hiç bir şey bilmediğini sadece ve sadece Avusturya'da bir kafenin duvarında da resminin bulunduğunu o izi takip etmesini söyler.

Arkadaşlar filim böyle ama babam belki Anthony hopkins konusunda yanılıyor olabilir.Ben İMDB den baktım bulamadım,işte bu yüzden sizlerden yardım istiyorum.Eğer izliyeniniz varsa yardım etmesini rica ediyorum.

SAYGILARIMLA...

• Valla baya aradım ama çıkmadı.İng.ce arattım yine yok.Dünya savaşıyla ilgili olan filmleride cinayetle alakalı değil.Kırbacıda arattım.Bu seferde gitti Zorro çıktı Acaba baban Hannibal serisini mi karıştırıyor diycemde
  • Epeyce aradım fakat tüm ayrıntıların oturduğu bir film bulamadım. Generallerin gecesi , zodiac , chiefs , çakal carlos vs. hikayenin bir kısmının tuttuğu yapımlar. Maalesef aynı hikaye yok. Film çok mu eski acaba? Sanırım bazı ayrıntıları yanlış hatırlıyor baban. Fakat bulunursa izlemek isterim.
  • Bildiğin SAW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Epeyce aradım fakat tüm ayrıntıların oturduğu bir film bulamadım. Generallerin gecesi , zodiac , chiefs , çakal carlos vs. hikayenin bir kısmının tuttuğu yapımlar. Maalesef aynı hikaye yok. Film çok mu eski acaba? Sanırım bazı ayrıntıları yanlış hatırlıyor baban. Fakat bulunursa izlemek isterim.

Filmi 1995 yılında izlemiş babam.
  • Aradigin film One Man's War olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Bildiğin SAW.

Çok güzel benzetmişsin helal olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak ettim takip
  • Bende aradım ama yok gibi. Bulan var mı acaba ?
  • Baban filmi bu kadar ayrıntılı hatırlıyor ismini mi hatırlamıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.