< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 14 Haziran 2021; 20:37:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon.Jp Hakkında Yardım Rica Ediyorum. [ ÇÖZÜLDÜ - SİZDE FAYDALANIN ]
-
-
amazon jp forumunun kanayan karası
ödeme sorunu yaşıyorsanız bunu banka ile görüşerek çözebilirsiniz veya farklı bir bankanın kredi kartını kullanın, ykb kredi kartımdan amazon jp'den 3060 ekran kartı siparişi vermiştim 2 ay önce sorunsuz çekmişlerdi tutarı, öncesinde 1 yen falan çekmediler bende bazılarında deneme amaçlı 1 yen çekiyorlarmış neyse sonradan iptal ettim 1 gün sonra da provizyondan sillinmişti.
bu bile yeterli olmuyor parasını çektikten sonra hesabı banlanan var benim de durduk yere hesabım banlandı bu olaydan sonra ekstremi gönderdim 15 dk sonra açtılar şu an halen giriş yapabiliyorum.
-
atm kartıyla ödeme yapıyorum. bunun ekstresi yok ve ödeme kanıtı istiyorlar. ekran görüntüsünü de kabul etmiyorlar. sabahtan beri tansiyon hastası oldum evde.quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34amazon jp forumunun kanayan karası
ödeme sorunu yaşıyorsanız bunu banka ile görüşerek çözebilirsiniz veya farklı bir bankanın kredi kartını kullanın, ykb kredi kartımdan amazon jp'den 3060 ekran kartı siparişi vermiştim 2 ay önce sorunsuz çekmişlerdi tutarı, öncesinde 1 yen falan çekmediler bende bazılarında deneme amaçlı 1 yen çekiyorlarmış neyse sonradan iptal ettim 1 gün sonra da provizyondan sillinmişti.
bu bile yeterli olmuyor parasını çektikten sonra hesabı banlanan var benim de durduk yere hesabım banlandı bu olaydan sonra ekstremi gönderdim 15 dk sonra açtılar şu an halen giriş yapabiliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
atm kartı dediğin hesap kartı dimi doğru anlıyorum yani debit kart diyoruz bankacılıkta böyle global anlamda sıkıntı çıkarabilir bu durumu enpara ile çözmeniz lazım ama yurtdışı alışverişler için en sağlam ödeme yöntemi kredi kartıdır.
burada hesap ekstreni gösterebilirsin o ekstrede kart numarası yazar mı emin değilim gerçi
amazon.jp için kafam rahat olsun diyorsan kredi kartı çıkarman lazım
-
kredi kart var ama kullanmak istemedim. bir de o şekilde denerim. teşekkür ederim sayın hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankaya bu işlem benim haberim dahilinde deseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bankadakileri sabahtan beri haşlıyorum zaten ama yok nato mermerler maalesef. yalnız iş bankada da bitmiyor. tekrar amazon.jp üzerinde hesap açıp eşimin bilgileri ve onun hesap kartıyla ödeme yapayım dedim. amazon provizyon çekip hesabı banladı. dekont filan ne istediyse gönderdim ama yok iptal oldu hesap yine.quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Bankaya bu işlem benim haberim dahilinde deseniz
Region lock olabilir o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7
hocam bankadakileri sabahtan beri haşlıyorum zaten ama yok nato mermerler maalesef. yalnız iş bankada da bitmiyor. tekrar amazon.jp üzerinde hesap açıp eşimin bilgileri ve onun hesap kartıyla ödeme yapayım dedim. amazon provizyon çekip hesabı banladı. dekont filan ne istediyse gönderdim ama yok iptal oldu hesap yine.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sanal karttan haberin yok sanırım yıllardır asıl kredi kartıma bağlı fakat sadece para yüklersen bakiye olan sanal kart kullanırım hiç bu şekilde uğraşmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Haziran 2021; 15:24:38 > -
yahu mübarek atm kartı kullanıyorum enpara encard. bunlarda sanal kart kullanma imkanı yok. bizde mağaradan gelmedik yani !quote:
Orijinalden alıntı: mito1172sanal karttan haberin yok sanırım yıllardır asıl kredi kartıma bağlı fakat sadece para yüklersen bakiye olan sanal kart kullanırım hiç bu şekilde uğraşmadım
Mobil uygulamada sanal kart oluşturuluyor. Bu arada hangi model kaç tl ye alıyorsunuz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim enpara da kredi kartım yok. sadece atm kartım var. sanal kart nasıl oluşturuluyor bana tarif edebilir misiniz ? ben bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-Mobil uygulamada sanal kart oluşturuluyor. Bu arada hangi model kaç tl ye alıyorsunuz hocam?
quote:
benim enpara da kredi kartım yok. sadece atm kartım var. sanal kart nasıl oluşturuluyor bana tarif edebilir misiniz ? ben bulamadım.
Alıntıları GösterPardon diyeyim o zaman. Kartın fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam internet erişiminiz varsa zor değil.www.amazon.co.jp yazınca hepsi sizin.quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-Pardon diyeyim o zaman. Kartın fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim :)
Alıntıları Göster
Anca Millete giydirin bir siz akıllısınız bu dünyada.
-
bizde onları kullanıyorsan böyle uğraşırsın dedik sana mağaradan geldin diyen yok
-
quote:
hocam internet erişiminiz varsa zor değil.www.amazon.co.jp yazınca hepsi sizin.
Anca Millete giydirin bir siz akıllısınız bu dünyada.
Alıntıları GösterNe giydirmesi kardeş hayırdır? Sana fiyatını sorduk insan gibi cevap versen olmuyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben karşıdakine Gore davraniyorum sayın hocam.quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-Ne giydirmesi kardeş hayırdır? Sana fiyatını sorduk insan gibi cevap versen olmuyor değil mi?
Alıntıları Göster
Ben uğraştım ve bir şekilde çözüme ulaştım. Önce yardım amaçlı açtığım konuda daha sonra aynı engele takılan arkadaşlara fikir verebilmesi için konuyu edit ile düzenledim. kredi kartı, sanal kart gibi çözümleri bende biliyorum ama bahsettiğim gibi konu atm kartı ve amazon.quote:
Orijinalden alıntı: mito1172bizde onları kullanıyorsan böyle uğraşırsın dedik sana mağaradan geldin diyen yok
lafım meclisten dışarı hemen her konuda polemik yaratmak isteyen gergin bir grup var sanırım. konu ne olursa olsun tartışma çıkmayan bir konu görmedim. ilginize teşekkür ederim.
Jpdan bir çok alışveriş yaptım hiç banlamadılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman tipimi beğenmemiş olabilirler. bir insan evladı aynı gün içinde 3 kere banlanır mı ? sorun kesin bende.quote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Jpdan bir çok alışveriş yaptım hiç banlamadılar.
Benzer içerikler
- pbo nedir
- intel vtx nedir
- ryzen ne demek
- işlemci ghz arttırma
- intel speed shift technology nedir
- helio g100
- intel core ultra 7
- exynos 2400
- ryzen 9 9950x3d
- termal macun önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X