Bir türlü bulamadım tiktokda duydum 15 saniye kadar kaydettim lakin ismi devamı yok. Buraya ses ve video da atamadım. Nasıl bulurum?
Youtube hesabın varsa şarkının orasını kesip youtube at sonra buraya link ver.Olmadı mı?O zaman shazam diye bir telefon uygulaması var şarkının ilk on saniyesinen buluyo diyolar.
eekkooss E kullanıcısına yanıt Bir yere kaydedip atamaz mısın yaa.. Cidden çok merak ettim...Eklemedir koca konak olmasın mı?....
Söz olsa hemen bulurdum bi şekilde de söz de yok türkünün girişi sanırım. Youtube ya yukleyecem birazdan
Ekrem TaşdemiryoutubeBu türkünün adını bulamadım?https://www.youtube.com/watch?v=pqonD9DiUCk&feature=youtu.be Parça bu hocam. 👍
eekkooss E kullanıcısına yanıt Eğer bu bir türküyse ilk defa duyuyorum. Fakat linkte mesaj yazan arkadaş doğru söylüyor, melodi Ferdi Tayfur İnsan olan insana böyle mi yapar'a çok benziyor. Videoyu Göremiyorum
internationalrelations kullanıcısına yanıt Hocam üstteki linkten müziği dinleyebilirsiniz. Sözleri yok. Sadece 15 saniyelik müzik var.
internationalrelations kullanıcısına yanıt Hocam üstteki linkten müziği dinleyebilirsiniz. Sözleri yok. Sadece 15 saniyelik müzik var.
Laazzz kullanıcısına yanıt Evet onun da eski türkülerine benziyor. Hala bekliyorum belki bilen çıkar diye.