Şimdi Ara

arkadaslar bir yardim ehliyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar istanbul beylikduzunde oturuyorum belgelerim tam ama ancak beykoza randevu alabildim ve 347 tl henuz yatirmadim ve bankalarda hafta sonu kapali saat9da 347 yi yatirip beykoza gidip 107yide onlara verince bir sikinti olmaz dimi bide ayni gun verirlermi bi daha b.duzu beykoz yapmasaydim ve ayni gun vermezlerse ne zaman verirler birde metrobusle gidiyorum beykoz tarafina beykoz ilce emniyete nasil gidebilirim bir yardimci olursaniz cok sevinecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul fatih de randevu alıp gidince evrakları teslim edince ortalama 1 hafta sonra ehliyetini alabiliyorsun.Beykoz da da büyük ihtimal ile evrakları teslim edince 1 hafta kadar beklemen gerecektir.

Kontrol ettiğimde beykoz da randevu sistemi ile çalışıyor.

Ufak yerlerden aynı gün ve randevusuz alabilirsiniz örnek tekirdağ gibi
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Anladim sagol nasil gidilir bilen varsa bir aydinlatirsa cok sevinirim

• harç ve kart ücretini makbuz karşılığı istediğiniz yerden yatırabilirsiniz. istanbulda çoğu ilçede vergi dairesi görevlisi vardır hiç yatırmasanız bile yan odalardan birinden halledebilirsiniz.
    randevu olayına gelince; prensip olarak sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetine gitmek gerekir.

beykoz emniyet, beykoz merkezdeki devlet dairelerinin orada belediyenin yanında. ikinci köprü kavacık çıkışından beykoz yönünde girince ya da boğaziçi köprüsü altunizadeden çıkıp direkt beykoz yönü takip edilince sahilden ulaşılabilir.
    toplu taşımayla beylikdüzü-mecidiyeköy metrobüs, sonra 121A iett.
  • Sagol

• ben öyle olduğunu bilmiyordum açıkçası .Katıldığınız sürücü kursu hangi ilçedeyse oranın ilçe emniyetinden alıyorsunuz diye biliyorum.Umarım boşuna gitmiş olmazsınız .uzak mesafe .
  • arkdşlar bu harcı vergi dairesine yatırabiliyormuyuz bankalra gittigim de genelde sistem yok diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resitales kullanıcısına yanıt
    Belgeleri o ilceden cikarak zorundasin ama ehliyeti herhangi birinden alabilirsin heralde bana oyle dediler baska sehirden gidip alan var dedi randevu sikintili diye bakalim ptesi gorucez ama ins bankada sistem yok falan demez cunku vergi dairesine gidemem o kadar kisa surede mutlaka sabah bankaya yatirmam lazim

• Ehliyeti trafik tescili bulunan tüm emniyet müdürlükleri/amirlikliklerinden alabilirsiniz...

• YSNYNR kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle bende bir daha sordum, kan grubu kartimida cikarttim ozel hastanede 9 tl idi. 347 tl nin makbuzu haric tum belgelerim tam ins ptesi sabah 10da onu yatirip makbuzunu alip 11.30daki randevum icin beykoz ilce emniyete gidicem

• pazartesi verip perşembe günü almıştım.(Bakırköy emniyet)
  • espv E kullanıcısına yanıt
    Beylikduzunden gidiyorum, diyecegim gelip gitmek cok zor verebiliyorsan ver veremiyorsada artik heralde bende persembe falan alirim hayirlisi artik zor ama umarim ptesi direkt verir bide ehliyette kursun ilcesi mi ehliyeti aldiginiz emniyet mudurlugununki mi yaziyor biliyor musunuz

• MarkoReisic M kullanıcısına yanıt
    ehliyeti aldığınız yer yazacak.yani beykoz .ben randevu saatimden 1 saat önce gitmiştim kimse yoktu.ona rağmen hemen vermediler.
  • espv E kullanıcısına yanıt
    Vermiyorlar zaten %99da vermezler ama hani ben o gun aldim da diyen var onun icin bi sorcam verirlerse Allah razi olsun vermezlersede canlari sagolsun napalim bi daha gider aliriz

• arkadaşlar yarın gop emniyete gidip teslim edicem dosyamı,bayramdan önceye yetişir mi sizce ?
  • Yetisir bro ben ptesi verdim 2 gun sonra gel al dedi yarin sabah alicam kismetse

• quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

harç ve kart ücretini makbuz karşılığı istediğiniz yerden yatırabilirsiniz. istanbulda çoğu ilçede vergi dairesi görevlisi vardır hiç yatırmasanız bile yan odalardan birinden halledebilirsiniz.
    randevu olayına gelince; prensip olarak sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetine gitmek gerekir.

beykoz emniyet, beykoz merkezdeki devlet dairelerinin orada belediyenin yanında. ikinci köprü kavacık çıkışından beykoz yönünde girince ya da boğaziçi köprüsü altunizadeden çıkıp direkt beykoz yönü takip edilince sahilden ulaşılabilir.
    toplu taşımayla beylikdüzü-mecidiyeköy metrobüs, sonra 121A iett.

Arkadaşım Yanlış Anlattın Yada Yanlış Anladım Beykoz İlçe Emniyet Belediyenin Orda Değil Kavacık Rüzgarlı bahçede

Tarif ;

1- 121A Yada 121B Ye Binip Kavacık Mezarlık Durağında İnmen Lazım Mezarlığın İlerisinde BP Benzin İstasyonu Var Ordan Devam Ediyosun Medisatate Hastanesinin Yanında Kalıyor Anlattığım Tarifi Anlamadıysan

2- Otobüsten İnince Kime Sorsam Gösterir

3- Eğer Emniyeti Bimiyorum Diyen Olursa Medistate Hastanesini Sor (Yan yanadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onepir -- 22 Temmuz 2014; 22:58:30 >

• onepir kullanıcısına yanıt
    Aynen usta tam dedigin gibi ptesi sabahi gittim b.duzu metrobusle gittim mecidiyekoyde indim sonra dedim beykoz arabasi nereden kalkiyor mecidiyekoyde, simit sarayinin onunden dediler 5 dk icinde geldi 30 dk surdu is bankasi vardi onunde indim sordum direkt gosterdiler 10dk yurudum medistate hastanesinin bitisigi emniyet

• quote:

Orijinalden alıntı: MarkoReisic

Yetisir bro ben ptesi verdim 2 gun sonra gel al dedi yarin sabah alicam kismetse

Inşallah kardeş. Birazdan evden cikicam, gop emniyete nasil giderim bilen var mi ? Yusufpasa dan 36 ya binicem sanirim, tam net bilmiyorum.

• Ankarada 2 yıl önce emniyete sabah gitmiştim öğleden sonra vermişlerdi.Ne heyecanlı günlerdi şimdi trafiğe çıkmaya korkuyorum ama mecburuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.