Şimdi Ara

Arkadaşlar bir yardımcı olun beynimi kemiriyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlıktan tanıdığım bir kızla ( şu an 1. sınıftayız ) bir kaç gündür ben ona ders anlatıyorum (temelim olduğu için). Konuşup mesajlaşıyoruz.
    Kız sevgilisinden ayrılalı fazla olmamış. ( 6-7 aylık bir ilişki )
    Kız çocuğa 2-3 defa şans vermiş falan. Ama benle de takılıyor.
    Geçen gün doğum gününü kutlayıp ufak bir hediye verdim. Sinemaya yemeğe davet ettim benimle geliyor. Beni hiç reddetmiyor. (Acaba ders anlattığım için beni mi kırmak istemiyor??)
    Bir kız olsanız niyetimi anlardınız herhalde. Ama eski sevgilisi de doğum günü mesajı falan atmış. Kızın kafası gene karışmış olabilir.
    Acaba beni kırmamak için mi tekliflerimi kabul ediyor? Yoksa teselliyi bende mi arıyor? Üzerine gitsem mi çok kararsızım.
    Şu sıra birde ara tatil olacak üniversitede yüz yüze görüşemeyeceğiz.
    Eski sevgilsi de kızın oturduğu yerde ikamet ediyor dönme ihtimali var gibi. Bilmiyorum mesaj atmalı mıyım üzerine gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim?

Arkadaş yorumlarınızı önemsiyorum ciddi bir şeyler söyleyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycanlar -- 7 Ocak 2016; 2:57:44 >

• Kızın üzerine düşmemelisin bence. Ve biraz o gözle yaklaştığını hissettirmelisin. Sadece ona muhtaç olduğunu düşündürürsen psikolojik üstünlük ona geçer. Başka kızlarla da yaparım modunda olmaya çalış. Umarım her şey gönlüne göre olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey umut edip bekleme. Kendin diyorsun yeni bir ilişki yaşamış aklı çok karışıktır şimdi. Eskiyi hafızasından silmesi senelere anca bedel. Ve senin ilişki yaşamışlığından haberin var o unutsa bile bir ara ille bir konusu geçer, yani senin sorma ihtimalin var. Aklının karışıklığını tüm yönünü sana adayarak yani seninle vakit geçirerek atma düşüncesi var.

Vaktini sen de ona adayarak onu mutlu etmeyi göz önüne al ama onunla bir birliktelik yaşacağını düşünme. Çok yanlış bir zamanda samimi olacağın bir kız bulmuşsun. Eski sevgili denen önündeki engel o kızın aklını bulandırmaya devam edecek. Zira 2 sefer 3 sefer şans tanınan bir ilişkiyi bozan adamın neler yapacağı belli olmaz olamaz.

Onunla her anlamda sende onun yaptığı gibi gönlünü vermeden bir arkadaşlık kur sadece arkadaşın olsun. Ötesini umut ediyorsan o kızdan uzak dur.

• Spheroidite S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için. Sevgili konularında çok tecrubesisizim. Yorumun beni aydınlattı.

• mcquazer kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycanlar -- 7 Ocak 2016; 11:11:46 >
  • Eski sevgilisiyle hala muhattap olan kızlarla nasıl bişey düşünüyosunuz anlamıyorum.Kafası karışsada istesede istemesede bi diyalogları devam ediyo.Ben bu mantığı anlayamıyorum içim dışım kaldırmaz yani.Kız mı kalmadı oğlum başka paylaşmaya çalışan insanlar gibi tırtıklıyosunuz.

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ayrılmış diyorum. Sen ne diyorsun. Ama hala aklı orda mı onu ogrenemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lycanlar L kullanıcısına yanıt
    Bişey demiyorum kardeşim devam et sen ayrıldıysa sorun yok evet.Bişeyler gördük yaşadık ki uyarıyoruz tecrübeniz yok heralde.Ayrıldık deyince bitmiyo o işler

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim saol. En iyisi beklemek benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Bişey demiyorum kardeşim devam et sen ayrıldıysa sorun yok evet.Bişeyler gördük yaşadık ki uyarıyoruz tecrübeniz yok heralde.Ayrıldık deyince bitmiyo o işler

Aynen katılıyorum
    Hatta sen bi pm gel sana bişey atıcam oku ozman bizi daha net anlarsın.

• Böyle konularda ihtimaller fazla olur kız belki ders çalıştırdığın için seni kullanıyodur, belki arkadaş olarak seviyodur her sinemaya giden birbirine hediye veren sevgili olacak diye bir şey yok, ya da dediğin gibi kafası karışıktır ilişkiden yeni çıkmış bi kız sonuçta. Kızı sen tanıyosun senin daha iyi anlaman lazım
  • Sakın üzerine düşme kardeşim. Niyeti varsa, seviyorsa, senle alakalıysa zaten o senin üzerine düşer. Boşver oluruna bırak arkadaş gibi devam et belli mi olur belki ilerde kızın niyeti varsa olur bir şeyler
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz çıktı kızın ağzını aradım. Geri dönmüş çocuğa. Yapacak birşey yok. Hiç değilse kafa olarak rahatladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.