Arkdaslarım ben bu ıpadımı satmak ıstıoyorum garantılı bırı almıstı bana hedıye ne kadara satabılırım sızce ve nerden satmamı onerırsınız ben pek anlamam bu ıslerden nakıt paraya nası satabılırım ?
İpad 1 mi 2 mi 16 gb mı 32 gb mı Siyah mı beyaz mı Yeni mi 2. El mi ...
ipad 2 16 gb wifi alalı 9 ay oldu ama koruma kabından hıc cıkmadı orjınal smartcover ı falan da var yanı sıyah renkte
900
yanı pekı de ben bu ıslerden pek anlamam nerden satabılırım nakıt olarak asıl konu oydu tesekkur ederım cevaplayan arkdaslara bu arada..
smart cover orjinal ise ipadide kılıfından çıkarmadm diyorsun. Bence 900 tl güzel bir fiyat bende mevcut olmasa düşünebilirdim açıkçası.
Satmak için ne yapabilrim demişsin. Bu sitenin 2.el sayfasına bir göz at. Birde bildiğimiz alışveriş sitelerine koyabilirsin ama oraları bende pek bilmiyorum fotograf başına para filan talep ediyor sanırım.
Umarım senin ve alan kii için hayırlı olur iki şekildede...
orjınal evet onunde jelatın falan da var ekranında dahı cızık yok ama bu ınternet sıtelerınden yapmak ıstemıyorum acıkcası cunku parayı falan bekletıyorlar onay falan ben dırek alıcıya elden verme taraftarıyım baksın begensın bu sekılde nereye satıcam acaba :(
quote:
Orijinalden alıntı: Umutsol
orjınal evet onunde jelatın falan da var ekranında dahı cızık yok ama bu ınternet sıtelerınden yapmak ıstemıyorum acıkcası cunku parayı falan bekletıyorlar onay falan ben dırek alıcıya elden verme taraftarıyım baksın begensın bu sekılde nereye satıcam acaba :(
forumun ikinci el bölümünde rahatlıkla elden satarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Umutsol
Hangi şehir,fiyat ne burdan yaz,hemen satılmaz ama biraz beklersen ihtiyacı olan biri çıkar, ipad 3 cıkınca 2 nin fiyatı düser diye bekleyenler vardı, isteyen PM ile görüşsün,telefonlaşırsınız fiyatta anlaşırsanız neden olmasın.
ıstanbuldayım anadolu yakasında ısteyen bırı varsa gelıp gorebılır bakabılır oynayabılır :D yanı bu kadar ıste ıkıncı el bolumune demın baktım pek anlamadım ısteyen pm atabılır konusabılırız yanı tıcaret sonucta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme