Şimdi Ara

arkadaşlar biri yardım etsin lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 ay önce sony bayiinden bi kulaklık almıstım(120 tl) . ve geçenlerde digitürkden arıyorum diye bi hanım telefon açtı. sonyden bi ürün almışsınız dedi. aldıgım bayinin yerinide söyledi. 800 tl hediye ceki kazandınız dedi. ve biz bunun karşılıgında ısize hd kutu getirip kuruyoruz. canagınınızıda kuruyoruz dedi. sizde aylık ücret ödemeye devam edıosunuz dedi. ben sadece futbol paketi istedigimi belirttim. şimdi açtırırsam ekime kadar hd olarak lig tv 22tl. daha sonrada 50-55 arası aylık. ödersiniz dedi. sizce bu doğrumudur. sonuçta beni çagrı merkezi aramadı. bi cep telefonundan arandım. nasıl emin olabilirim. digitürkü aradım cagrı merkezi bişe söyleyemıor acıklık getiremediler :S

• merhaba digiturkten başlangıç paketiyle birlikte 2 keyif paketi aldığınız taktirde hd yayını da eklerseniz ekim ayına kadar lig maçları hedlye ve paket fiyatınız 22.99. ekim ayında lig tv ekletirseniz şampiyonlar paketini hd yayınla birlikte 59.99 a çıkar abonelik için yardımcı olabilirim
  • arayan numara hangi operatör e ait?
  • digitürk ü ara bence sorbi işin aslı cıkar ortaya
  • digiturk full paket en fazla 50 lira eder hd dahil ligtv mfull maçlar 25 lira eder benim gözümde degeri bu
  • İhaleye yanlış kişi girmiş o zaman hocam yani yazdığın fiyatları verebilecek birisi varsa buyursun alsın bizim de işimize gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yke23

İhaleye yanlış kişi girmiş o zaman hocam yani yazdığın fiyatları verebilecek birisi varsa buyursun alsın bizim de işimize gelir

Arkdaşım digiturku bana savunma nasıl kuruluş oldugunu cümle alem biliyor.

aynı paketi ben 20 liraya izlerken ahmet , mehmet 60 liraya izliyor ve benden daha eski abonelikleri var

Digiturkun degerini söyledim çok bile bu paralar bu kuruluş için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

İhaleye yanlış kişi girmiş o zaman hocam yani yazdığın fiyatları verebilecek birisi varsa buyursun alsın bizim de işimize gelir

Arkdaşım digiturku bana savunma nasıl kuruluş oldugunu cümle alem biliyor.

aynı paketi ben 20 liraya izlerken ahmet , mehmet 60 liraya izliyor ve benden daha eski abonelikleri var

Digiturkun degerini söyledim çok bile bu paralar bu kuruluş için.

adam haklı daha önce şahit oldum bu gibi durumlara

• evet bu gibi durumlar oluyor olmuyor demedim zaten call center belli başlı kampanyalar yapıyor mevcut üyelere bununla ilgili bizim yapabileceğimiz birşey yok ama güncel kampanyalar her üye olmak isteyene aynıdır.call center tarafından yapılan teklifleri kabul etmediğiniz sürece faturanız taahhüt tutarını da geçmez.
  • quote:

call center belli başlı kampanyalar yapıyor mevcut üyelere bununla ilgili bizim yapabileceğimiz birşey yok

buna asla katılmıyorum. geçen yıl, 34,90 dan yeni abone alınırken, ben eski ve değerli aboneye ,aynı paket için 52,90 önerilmişti. sonuç iptal ettirdim.
  • 34,90 lık paket sadece ulusal kanallar ve lig tvnin bulunduğu pakettir ve size sunulan paket daha geniş kapsamlı bir pakettir muhtemelen
  • quote:

34,90 lık paket sadece ulusal kanallar ve lig tvnin bulunduğu pakettir ve size sunulan paket daha geniş kapsamlı bir pakettir muhtemelen

Türksatta daha geniş paket var mı ? yok . paket içerikleri birebir aynıydı. ben eski ve değerli üye olduğumdan 52,90 tl yeni üye aynı paketi 34,90 dan izleyebiliyor.
  • turksatta lig tvli ailecek paketi ve sadece lig tv paketi var ama teklif edilen fiyatla aynı şekilde daha fazla kanalın bulunduğu digiturk aboneliği daha mantıklı tabi.şimdiki kampanya 54,99 ve 3 ay yarı fiyat ödüyorsunuz ayrıca yıl sonuna kadar hd yayın hediye
  • quote:

turksatta lig tvli ailecek paketi ve sadece lig tv paketi var ama teklif edilen fiyatla aynı şekilde daha fazla kanalın bulunduğu digiturk aboneliği daha mantıklı tabi.şimdiki kampanya 54,99 ve 3 ay yarı fiyat ödüyorsunuz ayrıca yıl sonuna kadar hd yayın hediye

ben , digitürkün tutarsız fiyat politikasından şikayet ederken, siz tutmuş paket reklamı yapıyorsunuz. işte tam bu noktada,ayrılıyoruz. üyeler ,sizlere sorunlarını anlatıp çözüm üretmenizi isterken, siz pakete paket katma peşindesiniz.

başka birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnygirl -- 24 Haziran 2011; 15:01:53 >

• yanlış anlaşıldı sanırım ben size sunulan fiyatla şimdiki kampanyanın avantajını söylemek istedim.kampanya fiyatlarıyla ilgili olarak bizim yapabileceğimiz birşey yok maalesef.yapılan tekliflerden de haberimiz olmuyor biz sadece güncel kampanyaları üye olmak isteyenlere aktarmakla görevliyiz.
  • quote:

turksatta lig tvli ailecek paketi ve sadece lig tv paketi var ama teklif edilen fiyatla aynı şekilde daha fazla kanalın bulunduğu digiturk aboneliği daha mantıklı tabi.şimdiki kampanya 54,99 ve 3 ay yarı fiyat ödüyorsunuz ayrıca yıl sonuna kadar hd yayın hediye

Merhaba birşey sormak istiyorum mümkünse.
    Giriş Paketi 9.99 TL/Ay
    Belgesel Paketi 4 TL/Ay
    Çocuk Paketi 4 TL/Ay
    Full Spor Paketi 41 TL/Ay
    DIGITURK HD 7.9 TL/Ay
    TOPLAM TUTAR : 66.89 TL/Ay

Digitürk'ün sitesinde hesaplattımı HD içinde ayrı para alıyo. Siz hediye diyorsunuz. Satın alıken mi hesaptan düşüyorlar.

Birde ekospor direk olarak 80.TL mi? Kampanyası, indirimi, HD hediyesi vs. yok mu? Ya da sonradan kampanya olacak mı? HD olarak 38 lira veriyorum şuan Ekospor'a. Bu fiyat farkına aklım ermedi. Teşekkür ederim.

• yeni abone olmak isteyenlere yıl sonuna kadar hd yayın hediyesi var ayrıca ilk 3 ay 58.99 yerine yarısını ödüyorsunuz.ocak ayından itibaren hd yayına 2 yıl taahhüt verirseniz faturanıza 5 tl hd bedel eklenir eğer taahhüt vermezseniz 7,99 eklenir.digiturk paket sistemini değiştirdiği için ekospor paketi bbiraz daha pahalıya denk geliyor o yüzden tavsiye etmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.