Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİŞEY DENEDİM VE BUNUN SONUCU!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN 40 LVL Bİ FULL STR GLEVİE KASMIŞTIM ÖNCELERDEN ONU BIRAKTIM SONRA AYNI SERVERDE BU HAFTA Bİ ÇAR AÇIP 40 LVL YAPTIM AMA BU ÇARA 6 7 TANE FİLAN İNT VERDİM SONRA FULL STR YE VERDİM İKİ ÇARINDA KIYAFETLERİNİ AYNI YAPTIM SİLAHLARI YÜZÜKLERİ KOLYELERİ FİLAN AYNISI HEPSİ VE ARK İLE YAN YANA MASALARADA KAPIŞTIRDIK SONUCUNDA İNT KAÇIRDIĞIM KAZANDI ŞAŞIRDIM VE DEVAM ETTİM 5 MAÇ YAPTIK 4 ÜNÜ BEN KAZANDIM SONRA HERALDE ARK KÖTÜ OYNUO BEN İYİ OYNUOM SANDIM BEN FULL STR O İNT KAÇANLA OYNADI VE YİNE O KAZANDI ÇOK ŞAŞIRDIM ŞİMDİ İNT KAÇIRDIĞIM ÇARLA PVP YE GİRİOM AYNI LVL GLEVİE FİLAN FULL STR LERLE HEP BEN KAZANIOM SİZCE NEDEN BÖLE OLUO BENCE İNT YE KAÇIRDIĞIM İÇİN BENİN BÜYÜ GÜCÜM VE BÜYÜ DEFANSIM ÇOĞALIO KARŞIDAKİNİN İSE SADECE FİZİKSEL GÜCÜ ÇOĞALIO PVP DE DİELİM FİRE KULLANIOSA BANA VURDUĞUNDA FULL STR YE VURDUĞUNDAN DAHA AZ VURUO ÇÜNKÜ İNT DEFANSIM BİRAZ DAHA FAZLA OLUO SİZCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ikininde itemleri silahları aynı seviyede mi birisi npc malı ötekisi sox olursa tabiki fark yapar
  • ARKADAŞ DİOMYA HERŞEYLERİ AYNI ZATEN BEN O 2 ÇARI BU STR İNT OLAYI İÇİN KASTIM HERŞEYLERİ AYNI GLEVİE LVL LERİDE AYNI BÜTÜN ÖZELLİKLERİ YANİ HİÇBİR FARK KOYMADIM ARALARINA ÖZELLİKLER ÖZEN GÖSTERDİM .
  • B@tWo

Niye doğru düzgün okumuyorsun

Bütün itemleri aynı dizdim diyor

Tamamını oku bağri

Adam emek wermiş yazmış
  • str ile hybrid 'in silah ve kıyafetleri aynı olursa böyle saçmalıklar olabilir(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

B@tWo

Niye doğru düzgün okumuyorsun

Bütün itemleri aynı dizdim diyor

Tamamını oku bağri

Adam emek wermiş yazmış

Aras Topuz Kızmasın Bağri Ben okuyayım Bağri
  • Lwl düşükmüş ama ya kesin sonuçlar değil bunlar ilerde değişir diye düşünüyorum
  • Bana göre arada INT verdiğin char. ın pvplerde galip gelmesini şöyle yorumlanabilir; Şimdi kullandığı Imbue (El Yakma) Magical Attack katagorside olduğu için Daha fazla zara verir. Fire mesela Diğer Full Str char El yakma ile birlikte 350 vuruyorsa arada INT verdiğin char. 400-450 vurur.Imbue Magical attack olduğu için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExPL0ReR

Bana göre arada INT verdiğin char. ın pvplerde galip gelmesini şöyle yorumlanabilir; Şimdi kullandığı Imbue (El Yakma) Magical Attack katagorside olduğu için Daha fazla zara verir. Fire mesela Diğer Full Str char El yakma ile birlikte 350 vuruyorsa arada INT verdiğin char. 400-450 vurur.Imbue Magical attack olduğu için.

bende öyle düşündüm ama
    6-7 int verdim diyor pek fark yaparmı acaba
    mesela bu foruma çok kişi mesaj atıyorum
    full int çarıma 5-6 str kaçırdım diye
    bizde onlara fark yapmaz diyoruz

ee bu kaçırma olayı bu kadar fark yaparmı ki ?
    2 str 1 int dese anlıcamda
    6-7 tane kaçırdım demiş :S

• quote:

Orjinalden alıntı: ExPL0ReR

Bana göre arada INT verdiğin char. ın pvplerde galip gelmesini şöyle yorumlanabilir; Şimdi kullandığı Imbue (El Yakma) Magical Attack katagorside olduğu için Daha fazla zara verir. Fire mesela Diğer Full Str char El yakma ile birlikte 350 vuruyorsa arada INT verdiğin char. 400-450 vurur.Imbue Magical attack olduğu için.

aynen katılıyorum sana kardeş bende öle düşünüyorum

• Bu gibi anormalliklerin sonucunu , meyvesini (!) cap levela ulaştığınızda alırsınız
  • Forum ne hale geldi
  • Aslında DOğru Herzaman İnt Charlar Str Lerden Fazla Vuru Ama Sadece Weapon Skiliyle Deneyip Görebilirsiniz
  • Hybrid ler strlara daha çok vurur potlar da aynı seviyedeyse neden olmasın.. bizim arkadasında war 61 lv hybrid glaiver kendi lv ndaki nuker olsun str olsun kesiyor bide cold
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

Hybrid ler strlara daha çok vurur potlar da aynı seviyedeyse neden olmasın.. bizim arkadasında war 61 lv hybrid glaiver kendi lv ndaki nuker olsun str olsun kesiyor bide cold

HYBRID devri K-A-P-A-N-D-I

Oyun sonsuza kadar 300 Mastery'de kalacak. Hybridler için çarlarının çöpe gitmesi demek , pure'lar için oyun şimdi başladı demek
  • @PanadoL
    Dediğini anlamadım, biraz açıklarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodluck760

@PanadoL
    Dediğini anlamadım, biraz açıklarmısın?

Avrupa haritası geldikten sonra oyuncular arasında şüpheler başladı.Özellikle de mastery level konusunda...!

Nedenine gelince ; Mastey level yani skill book da yükseltebileceğin sayı şu an bilindiği üzere 300.
    Bu 90 cap gelmeden önce hiçbir şey ifade etmiyordu.Çünkü 300 mastery herkese yetiyordu.Özellikle de hybrid çar açıp 300 masteryden mükemmel şekilde yararlanan akıllıca donatmış oyunculara ! Bu şekilde hybridler hem STR hem de INT gücünü orantılayarak aynı zamanda bu orantıyı bozmadan kuvvetlendirecek silah ve elbiselerle donanıp oyunda " Bu herif yıkılmaz " denen çarlar halindeydi.

Örneğin ; 80 lvl full farmed bir 7:1 hybrid spear !
    Skiller 80 Heuksal , 80 Light ya da Fire , 80 Cold ve artan 60 mastery içinse artırmadığı light ya da fire skillerinden birini çekiyordu. İtemlerini de hybrid için en uygun kıyafet olan Protector en az +5 setle döşeyip pvp meydanlarında boy gösteriyor hatta ve hatta gövde gösterisi yapıyordu.Çok çok zor yatıyor ve çok rahat yatırıyordu. Herşey mükemmeldi !

Ta ki Joymax, Mastery'nin sonsuza kadar 300'de kalacağını açıklayana kadar !
    Çünkü ;

1- Mastery 300 de kalırsa 90-100-120 cap'larında yeterli mastery bulamayacaklar ve skilleri neyi açsam karmaşasıyla darma duman edeceklerdi
    2- Skiller kötü olacağından pvplerde ve unique lerde ezileceklerdi
    3- Gene yeterli mastery bulamadıklarından iyice duman olup yenidn çar açıp tee baştan kasacaklardı
    4- Hybridler çökecekti.Çünkü skillerini 300 e yetirebilmek için çok açık vereceklerdi !
    sonuç !

Gördük ki bunların hiç biri söylentide kalmadı.
    90 cap geldikten ve ilk 90 lar piyasaya çıktıktan sonra hybridler ne yapacaklarını şaşırdılar.Ve benim tanıdığım oyunda usta sayılabilecek 15-20 kadar hybrid çar sahibi çarlarını çok çok ucuza satarak pure karakter kasmaya başladılar.
    Ayrıca Ksro'da bu söylediklerim teee 2 sene önce oldu ve hybrid kalmadı

Yani hybrid çar sahibi arkadaşlarım ; Kastığınıza kasacağınıza pişman olucaksınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

Hybrid ler strlara daha çok vurur potlar da aynı seviyedeyse neden olmasın.. bizim arkadasında war 61 lv hybrid glaiver kendi lv ndaki nuker olsun str olsun kesiyor bide cold

Oyun sonsuza kadar 300 Mastery'de kalacak. Hybridler için çarlarının çöpe gitmesi demek , pure'lar için oyun şimdi başladı demek

eğer sonzusa kadar 300 kalacaksa 150 lvl den sonra ki ozmna kadar neler olur Allah bilir str charlarında devri bitmiş olacak çünkü mecbur olarak force serisini kapamak zorunda kalacaklar. peki buna ne diyeceksin

• elyakma farkı

ayrıca evet sonsuza kadar 300 kalıcak mastery level..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 18 Haziran 2008; 21:45:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_bolat

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

eğer sonzusa kadar 300 kalacaksa 150 lvl den sonra ki ozmna kadar neler olur Allah bilir str charlarında devri bitmiş olacak çünkü mecbur olarak force serisini kapamak zorunda kalacaklar. peki buna ne diyeceksin

söylediğinin ne kadar mantıksız olduğunu bilseydin yazmazdın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.