Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİŞEY DENEDİM VE BUNUN SONUCU!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: can_bolat

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

Hybrid ler strlara daha çok vurur potlar da aynı seviyedeyse neden olmasın.. bizim arkadasında war 61 lv hybrid glaiver kendi lv ndaki nuker olsun str olsun kesiyor bide cold

HYBRID devri K-A-P-A-N-D-I

Oyun sonsuza kadar 300 Mastery'de kalacak. Hybridler için çarlarının çöpe gitmesi demek , pure'lar için oyun şimdi başladı demek

eğer sonzusa kadar 300 kalacaksa 150 lvl den sonra ki ozmna kadar neler olur Allah bilir str charlarında devri bitmiş olacak çünkü mecbur olarak force serisini kapamak zorunda kalacaklar. peki buna ne diyeceksin

Arkadaş haklı mastery 300 sabit gidecek.Ayrıca niye force serisini kapatacaklar? Herkes bir force bir weapon açacak ya da int karakterler iki force tercih edebilir o şekilde.

• eğmen in yorumu en mantıklı açıklama olmuş bence. olması gereken oluyor 300 mastery kalması harila olmuş. önceden herkes herşeyi açıyordu. bundan sonra çok farklı yapılanmalar olacak lightining fire yada cold seçmek zorunda kalıcas. hybirdler de tarih olucak. sonsuza kadar olmasada mastery lvl ın 300 de uzun süre kalıcağını düşünüyorum. üstelik daha 150 lvlin açılması benim değil çocuklarımın görebileceği bi şeymiş gibime geliyor

bu arada bladerlerin gitgide daha sağlam olduğunu düşünüyorum duydugum bi söylentiye göre KSRO da glavieden daha sağlammışlar. sadece bi söylenti:D:D
  • sağlamlar ama kasan çok az.. str açanlar ya glaiver ya bowcu, ksro oynayanların %70 i int zaten kolaya kaçmış hepsi. Blader 1 veya 2 tane gördüm 10 dg giyinen.

Fire+Bicheon olur sadece oh ne güzel phy defans zaten war mag defans ta fire dan geliyor .. garment giydirip hızı kurtardıkmı tmm dır
  • eet ya blade yi az secioalr bence blde usper kasmaya yemioyor bide legit sen alalh
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

Hybrid ler strlara daha çok vurur potlar da aynı seviyedeyse neden olmasın.. bizim arkadasında war 61 lv hybrid glaiver kendi lv ndaki nuker olsun str olsun kesiyor bide cold

HYBRID devri K-A-P-A-N-D-I

Oyun sonsuza kadar 300 Mastery'de kalacak. Hybridler için çarlarının çöpe gitmesi demek , pure'lar için oyun şimdi başladı demek

eğer sonzusa kadar 300 kalacaksa 150 lvl den sonra ki ozmna kadar neler olur Allah bilir str charlarında devri bitmiş olacak çünkü mecbur olarak force serisini kapamak zorunda kalacaklar. peki buna ne diyeceksin

Arkadaş haklı mastery 300 sabit gidecek.Ayrıca niye force serisini kapatacaklar? Herkes bir force bir weapon açacak ya da int karakterler iki force tercih edebilir o şekilde.

150 lvl geldiğinde örn: bi blader 150 bichenon-150 fire yapacak ancak lvl 160 olduğunda mecburen 160 bichenon 140 fire olacak ve lvl artıkça force skilleri mecburen kapanacak.yani aynısı str'lerinde başına gelecek

• quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

söylediğinin ne kadar mantıksız olduğunu bilseydin yazmazdın

160 lvl geldiğinede mastery lvl 300 olacak ve str charlar öncelik olarak weapon skillini 160 yapacaklar ve geriye 140 mastery lvl kalacak ve mecburen 150 lvl olan force skillini 140 lvl'çekecekler yani el yakması ezik kalacak ve giderek lvl arttıkca örn:170 lvl cıkınca 170weapon-130force olacak yani force gideerek azalacak ve artık str charlar imbue skilli kullanamıcak diyorum bunun neresi mantıksız

• quote:

quote:

160 lvl geldiğinede mastery lvl 300 olacak ve str charlar öncelik olarak weapon skillini 160 yapacaklar ve geriye 140 mastery lvl kalacak ve mecburen 150 lvl olan force skillini 140 lvl'çekecekler yani el yakması ezik kalacak ve giderek lvl arttıkca örn:170 lvl cıkınca 170weapon-130force olacak yani force gideerek azalacak ve artık str charlar imbue skilli kullanamıcak diyorum bunun neresi mantıksız

avrupa çarlar gittikçe güçlencek bu duruma göre

• quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

quote:

quote:

avrupa çarlar gittikçe güçlencek bu duruma göre

eu'lar ve chin intler diyorum çünkü imbuesiz str'ler bayağı düşük vuracaklar.

• quote:

quote:

öyle bi dünya yok
    150-170 lvl çıkana kadar sen kendine char buildi değil baston arayacaksın

• ama okadar uzak deil ksro'da legend 8-9 olduğuna göre
  • oyun 160 lvl'a kadar uzucakmı ki ? ben 120 yada 150 diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

oyun 160 lvl'a kadar uzucakmı ki ? ben 120 yada 150 diye biliyorum

Bu şekilde silk almaya devam edersek diil 160 200 gene gelir
  • ya bu kadar çok yükseltirlerse lvl i chinese karakterlerden sadece int ler kullanılır
    160 weapon 140 force u kim ne yapsın adam gider 300 ünüde force a verir
    eu karakterlerin böyle bi sorunu olmadığı için herkes eu lara yönelir

edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJ3eLLioN -- 19 Haziran 2008; 21:37:15 >
  • 300 lvl sabit kalıcak ama yeni gelen skilllerle çin charların acıkları kapatılır arkadaslar kimse o konuda endise etmesin hem 150 lvl gelene kadar bu charları cocuklarımız oynar :D

Ayrıca islam ırkı oyuna eklenince eularında pek ozellikleri kalmıyıcak gibime geliyor
  • Bir videoda görmüştüm 140 leveldi adamın leveli ama o hangi SRO idi hatırlayamıyorum...
  • uçtunuz iyice bu oyun 150 lvl i geçmez

çünkü eu karakterler sadece iki skil ağacı maxlayabiliyorlar

bu olay çinlilerde de olucakdır 150 lvl de sadece iki skil ağacı maxlanabilecek lvl in 150 yi geçmesi çok mantıksız.

10 yıldır oynanan lanet ko bile hala 80 mi 90 mı nedir neyin tantanasını yapıyorsunuz
  • konu baya bi sapmıs acılıs amacına gore bence :D

full ve int kacırılmıs itemleri aynı chalar pvp deyken nasıl oluyorda int kacırılmıs char full str yi yatırıyor diye sormussun cevabı basıt aslında

silahların vurus aralıkları var dikkat ettiyseniz bu vurus farkında o an sen dusuk vurmus ve int kacırılmıs olan char yuksek vurmus olabilir
    yine baska bir ayrıntı olarak crt oranı her iki silahın aynı olsa dahi her iki charda aynı anda crt vurmuyor int kacırılmıs char pvp de crt vurduysa full str vuramadıysa bu da pvp nin sonucuna etki edicek bir oran ortaya cıkartıyor

ornek olarak basıma gelen bir olay 85+5 crt 12 glavie'im ile yine 85+5 crt 12 glavie charla pvp yaptım benim crt ler arada tek tek vurdu karsı taraftan 3 kez ard ard crt aldım ve dogal olarak ben yattım aynı seyi bir sonraki sefer ben yaptım ve ben yatırdım işin bu kısmı sans a bakıyor.
  • @tembeler ben yazcaktım sen önce davranmışın

eet tembeler dogru sölüor oyun ya 150den sonra açılmicak yada mastery hakkımız açılacak oyunda hiç bir şey boşa deildir bakınız 100lvldan sonra roc unique i gelecek yani 120ye varmadn yeni bir etkinlik çıkardılar kim bilir 120den hemn sonra donwhang fw semerkand fw çıkaracaklar sonra 140 belkide sonsuza kadr sürecek 1kaç etkinlik çıkaracaklar sonra 150 ve güm hotan fw bu oyunda etkinlik hiç bir zamn bitmez unutmayın şuan sadece antreman yapıoruz.

150geldikten sonra job war etkinleri gelebilir oyunun amacı bu ipek yolunda ii bi yerlere gelmek...her an herşey olabilir

• quote:

Forum ne hale geldi

+1
  • Max. Lv 150
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.