alanyadayımwe6dkay güneşin önünde durdu süper bi görüntü wardı ama çekmedim harika görüntüydü heryer karardı
Hatta gece lambaları bile yandı(ışığa duyarlı olanlar),birkaç yıldız da göründü bence süperdi
@HearthSS miğdem bulandı bu kadar ağır espriler yapma lütfen
sende şu sm yi kullanma lütfen
bizim burdan izleyemedik yaw
aa ne tesadüf bizim burada da güneş tutuldu
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
konyadaydım güneş tutulması esnasında(zaten hep konyadayım) saat 12 itibari ile günaş hafif kararmaya başladı tabi gözlüklerimizle izleyebiliyorduk bunu saat 13 gibi ortalık serinlemeye ve hafif karanlamaya başladı saat 13.30 da karanlık belirginleşti ve güneşin 4te 3ü kapanmıştı nerdeyse saat 13.58 itibari ile tam tutulma gerçekleşti ve yaklaşık 4 dakika hayatımda yaşamadığım bi karanlık yaşadım ne gece ne gündüz farklı bi karanlıktı ve güneşin o görüğntüsünü izlemek şu ana kadarki hayatımda gördüğüm en güzel tabiat olayı idi 4 dakikadan sonra ortalık birden aydınlanınca da mükemmel bi an yaşadık çok hızlı gerçekleşen kararma ve aydınlanma çok farklı duygular yaşatıyor insana
kampüsteydim zaten her yer öğrenci dolu idi tam tutulma anında zaten her yer çığlıklarla dolmuştu
kısacası
MÜKEMMELDİ
Bende 2. organiz sanayi bölgesinden izldim. Fabrikanın bahçesinden gerçekten çok güzel bi andı.
Allah ın kudretini bir kez daha görmüş olduk
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
quote:
konyadaydım güneş tutulması esnasında(zaten hep konyadayım) saat 12 itibari ile günaş hafif kararmaya başladı tabi gözlüklerimizle izleyebiliyorduk bunu saat 13 gibi ortalık serinlemeye ve hafif karanlamaya başladı saat 13.30 da karanlık belirginleşti ve güneşin 4te 3ü kapanmıştı nerdeyse saat 13.58 itibari ile tam tutulma gerçekleşti ve yaklaşık 4 dakika hayatımda yaşamadığım bi karanlık yaşadım ne gece ne gündüz farklı bi karanlıktı ve güneşin o görüğntüsünü izlemek şu ana kadarki hayatımda gördüğüm en güzel tabiat olayı idi 4 dakikadan sonra ortalık birden aydınlanınca da mükemmel bi an yaşadık çok hızlı gerçekleşen kararma ve aydınlanma çok farklı duygular yaşatıyor insana
kampüsteydim zaten her yer öğrenci dolu idi tam tutulma anında zaten her yer çığlıklarla dolmuştu
kısacası
MÜKEMMELDİ
Bende 2. organiz sanayi bölgesinden izldim. Fabrikanın bahçesinden gerçekten çok güzel bi andı.
hacu manyak bi olay ya hayatımda görmüş olduğum ve büyük ihtimalle görebileceğim en mükemmel tabiat olayı idi bu ya son saniyede bir anda havanın kararması ve bir anda aydınlanması mükemmel bi olay ya kampüs coştu zaten millet çığlık falan atmaya başladı
güneş tutulması şenliği bile vardı ya
ciddiyim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
quote:
kısacası
MÜKEMMELDİ
hacu manyak bi olay ya hayatımda görmüş olduğum ve büyük ihtimalle görebileceğim en mükemmel tabiat olayı idi bu ya son saniyede bir anda havanın kararması ve bir anda aydınlanması mükemmel bi olay ya kampüs coştu zaten millet çığlık falan atmaya başladı
güneş tutulması şenliği bile vardı ya
ciddiyim
o ayın güneşin tam önüne geçmesi ve tam güneş tutulması anını herhalde hiç unutamam. 99 da adapazarında da izlemiştim ama o tam değildi. Bu çok güzeldi..
Ey yüce Allah ım sen nelere kadirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
bizimkiler tutamadı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: 1sTLee
Benimde boynum tutuldu
yapmayın yaw
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
quote:
Orjinalden alıntı: 1sTLee
Benimde boynum tutuldu
yapmayın yaw
Harbi ya kınıyorum kendimi
Hem bu konuya bi irenç espiri yapan yeter o görevide hearts yapıyo zati
quote:
Orjinalden alıntı: HearthSS
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
bizimkiler tutamadı yaw
Ewet yaf salak sokak lambaları akşam oldu sanıp yandılar! Ortalık karardı!
aman ne tutuosnz yaa bi rahat bırakın özgür bırakın
photoshop o güneş tutulması falan yok
Tokat rulaz
burda manyak göründü
ooooooo nerdeyse herkes gördü başka gören varmı
bende amasya da otururum ve süperdi kısacası özelliklee arkadaşların çektiği fotolarda çok değşik şeyler çıktı
corum da tam kapanmadı günes hep bir kenarında ince bi hilal kaldı ama güzeldi farklı bi kanlıktık
telefonun kamerasının önüne disket icindeki siyah bandı koyup bi kac resim ve video cektim bilgisayara atıyım eklerim
yine güneşi aşık ettim kendime...
[güneş tutuldu...bana tutuldu...}
quote:
Orjinalden alıntı: ChuKu
corum da tam kapanmadı günes hep bir kenarında ince bi hilal kaldı ama güzeldi farklı bi kanlıktık
telefonun kamerasının önüne disket icindeki siyah bandı koyup bi kac resim ve video cektim bilgisayara atıyım eklerim