bende blocked yedim direk karakterine by by diyorsun yeni karakter açıp onu kasıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: :BLooD:
quote:
Orijinalden alıntı: sinsar
quote:
Orijinalden alıntı: :BLooD:
999 yemissen 3 sene sonra o char acilir anlamina gelmiyor hesabin silinmis anlamina geliyor
istisnalar var 2 çarım açıldı 999 yiyen
istisnalar neye gore var? 999'mu yedin 30 gun ban yiyip baninmi acildi? haksiz yere 999 yedigini ispatladin oylemi actilar? aradan 999 gun gectikten sonrami actilar?
2 kere basıma geldi teki ioniada ezik çarla eylem yaparken sitede 999 diyodu ama bi kaç gün sonra açılmıstı o zaman 24 saatlik banlar yoktu , diğeride 1 ay önce logosda , 2 çarla oyundaydım 2 çarda ban yedi 2 sininde üzerinden 1.5 ay gibi bi zaman geçmişti teki açıldı teki açılmadı .
Peki benim Sorunum ne??? 3 gun once maradonda oylece duruyordum....saat 19 surlarında aniden dc oldum...82 level warrıor carım var ve hıc bır ıllegal program kullanmadım...itemlerimde legal...legal olmasa dahı legal olmayan ıtemler sılınıyor degılmı? niye ban yıyeyım.... gamefirst te durum aktif...kendı ıstesınde sadece blocked yazıyor...attıgım tıcketlara her seferınde oto cevap alıyorum carınız uygunsuz hal ve hareketler yaparken yakalanmsıtır bu car acılmıyacaktır... diye halbukı tamamıyle temız bır car ve hıcbırsey yapmıyordum...baska bır cardan mı tıcket atmalıyım yahut bu car kac gun ban yedı acılıcakmı acılmyıacakmı gunlerdır herkez birşey soyluyor ve kafayı yemek uzereyım inanın...sebepsiz yere 9999 bun mı yedım sımdı???? exp pre vardı dc pre cektım 3 gun sonra ban...bu konularda bılgılı tecrubelı kım var aramızda ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme