Şimdi Ara

arkadaşlar Bourns & Alps 50K Ohm potansiyometre lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  arkadaşlar Bourns & Alps 50K Ohm potansiyometre lazım

arkadaşlar logitech x540 için ses kumandasındaki bass ve ses potansiyometreleri arızalandı değiştirmem gerekiyor fakat hiçbiryerde uygun parça bulamıyorum. netten araştırdığıma göre en kaliteli Bourns marka potlar çok dayanıklı fakat uygun 50k ohm luk 3 bacaklı yatık bourns marka potansiyometreyi nerden temin edebilirim?

Bourns PTV09A-4015F-B503 resimdeki üründür yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 11 Mart 2013; 16:16:11 >

• İstanbuldaysan Karaköy veya Tünel'den. Alps'e de bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla dorukanstıre'da alps vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

İstanbuldaysan Karaköy veya Tünel'den. Alps'e de bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla dorukanstıre'da alps vardı.

çok sağol hocam lakin izmir bergamadayım istanbulda olsam hemen gidip almak isterdim dorukanstore de 10k lıkları vardı yinede telefon ettim ellerinde 50k lık yokmuş

belirtilen yerlerden bi arkadaşımız benim için alıp yollasa çok sevineceğim alps marka 1 tl civarındaydı dorukanstore da çok pahalı parça değil bunlar ama bulunmuyor işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 11 Mart 2013; 14:23:32 >
  • aradığım ürünün orijinal parçaları da bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 11 Mart 2013; 15:06:12 >
  • PM
  • RK09K1130ACL
    alps / 15 mm şaft

Alps marka bu ürün tam aradığım ürün arkadaşlar yokmu yardımcı olacak bir arkadaşımız?
  • hala bulamadık güncel....
  • güncelll
  • http://elektrocelebi.com/urunler.php?uid=117

İstediğiniz markalarda değil ancak buradaki potlardan biri işinizi görecektir...
  • Bende Balıkesir'de elektron muzikten buldum ama b503k 2 adet kalmisti 50 kurustan aldim ama alps ici cok iyi fiyat bu hususta bir cok forumdas pot sorunundan kurtulacak.
    Bu sitede kargo ücreti ne kadar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 17 Eylül 2017; 18:52:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muart82

http://tr.rsdelivers.com/product/alps/rk09k1130acl/audio-single-pot-50k-vertical-15mm-1b/7293580.aspx?gclid=CNWIiOiolrwCFWLHtAod7EgASw burada buldum

Paylaştığınız için teşekkürler. Bu siteden 9 adet sipariş etmek istedim. 12 küsür Lira tutuyordu. İrtibata geçip toplam ne kadara mal olacağını sordum 43 Lira fiyat çıkardılar, şimdilik vazgeçtim. Örn. 2 adet sipariş etsek 33 Lira gibi bir fiyata gelir. Almayı düşünen arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım firmayı eleştirme gibi bir amacım yok istedikleri hizmet bedelinde haklıdırlar.

• Varjot kullanıcısına yanıt
    istanbulda bu parça çok rahat bulunur tahminimce B503 50K ohm pot derseniz verecekelrdir ama serinin B503 olmasına dikkat edin zira birçok 50k lık pot geniş şasedir. yazıcıoğluna bakmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

Bende Balıkesir'de senkron muzikten buldum ama b503k 2 adet kalmisti 50 kurustan aldim ama alps ici cok iyi fiyat bu hususta bir cok forumdas pot sorunundan kurtulacak.
    Bu sitede kargo ücreti ne kadar acaba

benimde evde kullandığım anfinin 3. ve 4. kanalların ses ayarını yapan potansiyometre arızalandı idarelik bir tamircinin verdiği parçayı taktım ondada taktığımdan beri hoperlörün birinin sesine etki etmiyor taki potansiyometreyi sona doğru getirene kadar yani biraz düşükte kullanılmıyor..bozulan parça B503 6 pin yerine uydurulan parça ise B 10 k 6 pin..ben nevşehirdeyim ve tüm tamircileri gezdim B 503 6 pin potansiyo metre bulamadım nerden temin edebilirim bilgisi olan paylaşsın yabancı siteler çıkıyor oralardada toptan satış var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_0025 -- 22 Ocak 2015; 21:44:29 >

• Slm öncelikla kadıköy yazıcı oglu vs her yere baktım bulamadım karaköy de vs bakman lazım dediler üşendim gitmedim benimde ses sitemime lazım elinde olan varsa fazladan istanbuldayım alabilirim
  • osmanhasimcan kullanıcısına yanıt

merhaba bunu buldunuzmu? baya zaman olmuş haliya kullanıyormusunuz orası muamma ben x540 kullanıcısıyım . kısa süre once bendede ses birden yükselip alcalma sorunu başladı birden. bugun 3 tane elektronik malzeme satan yere gittim yok ellerinde . bir elektronikçiye gittim . pas sökücü sıkıp lehimi tazeledi düzelebilir dedi ama fark olmadı. bunu nereden temin edebilirim. bende sadece ses yükselip alçalıyor bass vs sorunsuz

birde boyle birşey var ses butonu için 15mm lazım sanırım bu 10mm yazıyor

arkadaşlar Bourns & Alps 50K Ohm potansiyometre lazımwww.n11.com
    B503 50K Potansiyometre Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/b503-50k-potansiyometre-14684134?magaza=motorobit

birde burada var bu sizin dediğiniz model fakat bir konuda bu koddaki ürünün orjinal pottan küçük olduğu yazılmış yine bu linkte bir başka arkadaş b503 e benzer bir pot takdığını soylemiş

https://forum.donanimhaber.com/x540-bass-ayar-potu-tamirat-yardim--77498754

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 17 Eylül 2024; 21:28:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.