Şimdi Ara

Arkadaşlar boyum 171cm yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/en-fazla-kac-olurum--111917072-1

Al benim konum, ümidini kaybetme daha uzarsın 17 yaş nedir la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha yaşın genç kardeşim. 5-6 santim daha atarsın 21 ine kadar sorun etme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 196yım

umrumda değilsin by

şaka maka boy tribine girmeyin inan 190 oluncada hayat çekilmiyor üniversite sınavına çalış iyi üni iyi bölüm kazan boydan daha fazla yararın olur takma kafana boyu
  • BARFİKS! :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğimiz kadar yazalım sana dinlemiceksin bizi bi anlamıyok çünkü boy tribi o yaşlarda geçmiyor bunun tek nedeni kendimiz değil karşımızdakiler o yüzden 18 19 yaşında boyun sıkıntı olmaz neden çünkü sen değil onlar büyüyecek.
  • ne kadar saçma bi mantık ne kadar saçma bir mantık hayretler içindeyim :D uzaman tamamen gh salgısıyla alakalı bi şey hormon testi yaptırman gerekir hastaneye gitmelisin bunu öğrenmek için.Baba boyunu 3-5 cm geçersin diye bir şey asla yok babam 1.73 mesela ben 1.87'yim.Genetik faktörler + çevresel faktörler boy uzamasında etkilidir.Sadece baba ve anne boyu sebebiyle boy uzunluğun belirlenmez.
  • Ergenlik dönemine ne zaman girdin bu önemli.Bi hastaneye gidip doktorla görüşmende fayda var hormon testi de yaparlar salgı durumunu görürler bu sana daha güzel bir cevap sunar ama uzayabilirsin bu boyda duracaksın diye bir şey yok.1-2 cm uzatacak bir taktik vereyim omurganı düzleştirmeye dikleştirmeye çalış eğer hafif bir kamburluğun falan varsa.Barfiks gibi şeyler bunun için çok yardımcı olabilir.Bu seni otomatikmen 1 2 cm daha yukarıya taşır.
  • Babam 1.62 ben 1.78 im
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.