Şimdi Ara

Arkadaşlar boyum 171cm yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ben 17 yalındayım 171 boyundayım annemin boyu 160cm babamın 172cm akrabalar da genelde bu civarlarda son 5-6 aydır da boy uzatma kürü,balık yağı,süt esneme hsreketleri vs. Baya abandım ancak son 1 buçuk 2 aydır esneme hareketlerini yapmıyorum faydasını görmediğim için.Ailem boy konusunda yeterli seviyede olduğumu düşünüyorlar ama ben 174,175 cm olsa bu takıntımın gideceğini düşünüyorum sizce bpyum ilerki zamanlarda uzar mı uzarsa ne kadar uzar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uzamaz
  • Neden uzamaz hocam? Bu arada yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim forumda ilk günüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryalgard35

Neden uzamaz hocam? Bu arada yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim forumda ilk günüm :)
    Uzama yaşını geçmişsin. 21 yaşına kadar uzarsıncılar gelir birazdan onlara inanma. Babanını boyunu geçersen şanslısındır. Benim babam 1.76-1.77 gibi ben ondan 2-3 cm uzunum. Maksimumu 3-5 cm'dir yani baba boyundan. Bu yaşa kadar uzasan uzardın onu da.
  • Arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum

• Babam 1.76 ben 1.93 beslenmeyle çok alakalı

• Ryalgard35 R kullanıcısına yanıt
    Aynı yaşa ve aynı boydayız. Şanslıysak 175 oluruz. Ama tahminim 1-2 cm daha uzarız en fazla. Eğer fiziğin daha dogrusu vücut yapın orantılıysa boyunu çok takma. Yani evet ortalamanın altındayız ama çok da dikkat çekecek kadar kısa değiliz. Benim babam 176-177 mesela yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 13 Temmuz 2019; 23:56:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geç ergenliğe girdiysen 2-3 sene daha uzama ihtimalin var. Beslenme falan hikâye. Çevresel faktörler anca %10 falan etkiler, %90 genetik.

Değiştiremeyeceğin bir özellik için o kadar para, efor harcayıp takıntı yapacağına mesleki anlamda kendini geliştirmeye odaklan. İşsiz olduktan sonra 170 veya 190 cm olmuşsun farkı yok.
  • 1.80 aşağısı çocuk adam tier.
  • ana 169
    baba 175
    çocukken çok kısaydım ama sonra uzadım 20 yaşına kadar sürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Hocam ergenliğe geç mi girdiniz? Ben çok da geç girmiş sayılmam 7. Sınıfın ortalsrında girdim diye hatırlıyorum

• %80 genetik %10 spor %10 beslenme.

Konu sahibine gelecek olursak uzayacağın maksimum 3 cm dir bu yaştan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk mezun senem

Babam 1.76 ben 1.93 beslenmeyle çok alakalı
    İstisna. Annenizin boyu kaç? Ailede illa ki uzun birileri vardır. Bu arkadaşın öyle değilmiş ailedeki herkesin boyu hemen hemen aynı ölçülerdeymiş. Beslenme 17 cm uzatmaz.
  • Bu arada ek olarak vücutta kıllanma başladı fakat sakal tüy şeklinde çok az

• kardeşim anlamıyorum ben ya, bende 17 yaşındayım 1.71 boyundayım. bukadar takmıyorum böyle şeyleri biraz yaşının erkeği ol be hocam büyü manasında söyledim bunu yahu millet senin boyunu ne yapacak hocam ayrıyeten millettende sana ne ki yani. takma bunları bak önümüzde yaklaşmakta olan bi sınav var ona çalışsan takmasan böyle şeyleri. boy pos endam boş iş bunlar.
  • Annem 167 dayilarimda 180lerde bi ara ciddi evlatlıkmıyım diye sormuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Uzama yaşını geçmişsin. 21 yaşına kadar uzarsıncılar gelir birazdan onlara inanma. Babanını boyunu geçersen şanslısındır. Benim babam 1.76-1.77 gibi ben ondan 2-3 cm uzunum. Maksimumu 3-5 cm'dir yani baba boyundan. Bu yaşa kadar uzasan uzardın onu da.

Alıntıları Göster
    Çevremde 5 kişiden 4'ü babasından uzundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Alıntıları Göster
    Başka bir tıp fakültesi bitirip boy konusunda uzmanlık yapmış arkadaşımız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.