Değişik bir insanım Nerden başlıyayım anlatmaya bilmiyorum Ben küçüklükten beri değişik bir psikolojiye sahibim mesela örnek verirsem diyelim ben kötü bir şey ywptım girdiğimm ortamda uğursuluk getireceğim inqncı oluyo
Geçmişinde yaptıyım kötü şeylerden dolayı okula gidemiyorum sınıfta aklıma geliyor
1.olay kardelşim tacize uğrayacaktı ben o komşu ****si yakaladım intikam almadım o sırada görmezden geldim piçi bende imntikam alıyım diye gidip 15 yqşında kızı taciz ettim
2.olay makatıma belirli sebeblerden dolayı parmak soktum
Gün içinde bu olqylar aklıma geliyır yaşamak istemiyorum artık unutamıyorum unutamıyorum unutmak için bir yol yokmu arkadaşlar
Kız 9 10 yaşlarındaydı
Yani insanlarla göz teması kurunca o böyle düşüneü o şöyle düşündü diye hayallere dalıyorum beynimi durduramıyorum ders çalışamıyorum sürekli aklım başka yerlerde olaylarda
kişisel özelliklerim şunlar Asosyal Çekingen Sessiz İçine kapanık Mutsuz Huysuz Mal Ezik Çelimsiz Başarısız Birileri ne der diye yaşayan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme