Şimdi Ara

Çıkmazin içindeyim lütfen bilgili arkadaşlar konuya yardımcı olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar , benim 285 bin tl 6 farklı bankadan kredi borçlarım var. Aylık net gelirim 38000 TL. Çarkı donderemiyorum, kredi borçları hariç aylık harcamalarimda oluyor ve bir an önce en hızlı nasıl kapatılır çözüm arıyorum.Çoğunun vadesi daha 20 ay var. Ben toplu bir şekilde kapatmak istiyorum şu şekilde. Toplu bir kredi çeksem 250 bin TL veriyolar, aylık ödeme en düşük iş bankasi 4.55 den veriyor. 29600 TL ödemesj çıkıyor, 12 aylık .. 358 bin TL kadar geri ödemesi var.

2. Seçenekte vakıf aylık %5 oranından ek hesap limitinden 300000 TL tek kalem khm çeksem tek parça, aylık oraya 30-35 arası odeme yapsam başıma neler gelir, hesabın içinden çıkamıyorum kaç zamandir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderiya komado -- 9 Ağustos 2024; 0:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en az zararla atlatmak istiyorsan, hayati ihtiyaçlar dışında harcama yapmayacaksın. buna rağmen yetmiyor mu ? eksik kalan kısım kadar taksitli nakit avans çekeceksin karttan o ayki borcu kapatacaksın.

bu arada tüm harcamalarını karttan yapman lazım, asgarisini ödeyip, krediye göre daha ucuzdan borçlanmak için.

sonraki dönem mi geldi, önce kartın asgarisini ödeyeceksin, sonra kredi taksitleri ödenir. eksik kalan kısım kadar tekrar taksitli avans çekeceksin.

kredi kartınında asgarisini ödeyip bırakacaksın 4.25 den borçlanmak için.

kart başına nakit avans limiti 25bin max. daha fazla çekmek için, taksitli ek hesap kullanılabilir veya birden fazla kk. akdi faiz oranı 4.25 şuan. krediden ucuza geliyor, sigorta olayı yok.

bu yöntem kısa vadeli olur anca , yılbaşındaki maaş zammına kadar idare eder. Hesabı da iyi yapmak gerekir.

faizler yüksek toplu kapatma olayı mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 9 Ağustos 2024; 2:57:33 >
  • Özellikle yaz aylarında ben para biriktiremiyorum ne yazık ki. Bir kere en baştan şunu bilmekiyiz ki borcu borçla kapattığımız için bu duruma düşüyoruz. Bankalarla konuşup tekrardan yapılandırma isteyebiliriz daha sonrasında nakit avans belki çözüm olabilir çünkü aylık taksidin de asgarisini ödeyince daha azını ödemiş oluruz. Ekstre atlattır vs yaparak da puanınızı da düşürmemiş oluruz. En tehlikelisi kmh bence, onun faizini ödemekten belim doğrulmadı. Artık iyice bıçak kemiğe dayandığı zaman ona başvurun derim. Ya da hepsini tek seferde kapatmak yerine eksik tutarları ordan çekin yapacak bir şey yok bu durumda. Kredileri erken kapatma yapınca borcunuz kaç lira oluyor ? Bu da bi seçenek. Hazır bankadan kredi vs alabiliyorsanız denemek lazım. Olmadı taksitli kmh yaparsınız. En azından ay sonu hesap yapmaktan kendinizi yıpratmazsınız. İmkan varsa 3 ay kadar da ek iş yapsanız ocak zamına kadar elinize 3 - 5 bir şey kalır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/battim-onerilere-acigim--159198592

Burada detaylıca konuşulmuş bir konu belki işinize yarar. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.