Öncelikle herkese selamlar , benim 285 bin tl 6 farklı bankadan kredi borçlarım var. Aylık net gelirim 38000 TL. Çarkı donderemiyorum, kredi borçları hariç aylık harcamalarimda oluyor ve bir an önce en hızlı nasıl kapatılır çözüm arıyorum.Çoğunun vadesi daha 20 ay var. Ben toplu bir şekilde kapatmak istiyorum şu şekilde. Toplu bir kredi çeksem 250 bin TL veriyolar, aylık ödeme en düşük iş bankasi 4.55 den veriyor. 29600 TL ödemesj çıkıyor, 12 aylık .. 358 bin TL kadar geri ödemesi var.
2. Seçenekte vakıf aylık %5 oranından ek hesap limitinden 300000 TL tek kalem khm çeksem tek parça, aylık oraya 30-35 arası odeme yapsam başıma neler gelir, hesabın içinden çıkamıyorum kaç zamandir
Bankkart elektronikte 1000 puan hakkında
Amazondan 1 adet telefon alacağım da , ekstra 20 bin TL'ye tamamlasam 1000 TL puanı verirmi acaba
Selamlar laptop alma arefesindeyim, vadesiz 12 taksitten yararlanacağım. 17.3" olanı 54 bin, 15" olanı 48 bin. Bu fiyata alabileceğimiz laptopmudur acaba ?
Su arıtma cihazı hakkında
Selamlar bu ürünü almak uzereyizde , tavsiye edermisiniz
Yardım eder misiniz
Arkadaşlar 1 TB 14 pro max lazım oldu bir iş için. size sorum ise applede 59bin. Sarı sitede sıfır kapalı kutu 53.500 e buldum 1 tane geçen ay almış. Turkcell pasajdan sıfır kapalı kutu. Arada yaklaşık 5500 TL fark var. Bu farkı verip appleden mi almak daha mantıklı yoksa sarı siteden uyguna mi almak. Yorumlarıniza göre yarın alacağım.
Arkadaşlar öncelikle böyle günlerde böyle bir konu açmak istemezdim fakat 40 bin değerinde bir PC satacağım. Alıcı talip oldu, otogara gelince bilet kestirecekmis , daha sonra hesaba parayı gönderecek. Para hesaba gelince, muavin otobüs bilgilerini istiyor. isim soyismine göndermemi söylüyor. Bende endişeleniyorum epey borcum var. Burda farkli bir durum seziyormusunuz. Neye dikkat etmem gerekir.
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.712 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar