Şimdi Ara

Bir ilden başka bir ile otobüs ile ürün gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle böyle günlerde böyle bir konu açmak istemezdim fakat 40 bin değerinde bir PC satacağım. Alıcı talip oldu, otogara gelince bilet kestirecekmis , daha sonra hesaba parayı gönderecek. Para hesaba gelince, muavin otobüs bilgilerini istiyor. isim soyismine göndermemi söylüyor. Bende endişeleniyorum epey borcum var. Burda farkli bir durum seziyormusunuz. Neye dikkat etmem gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderiya komado -- 10 Şubat 2023; 23:55:27 >

• Tercih etmezdim ama aciliyeti var madem kesinlikle parayı hesabında görmeden ürünü hiç bir yere teslim etme.

• Bende tokatlanirsam tam patlayacagim malesef endişelerim var o yüzden sormak istedim. Zaten hesapta para görmeden o parayı başka hesaba atmadan teslim etmem de ne biliyim ya
  • pcyi teslim etmeden otobüse parayı göndericekse iyi

• bileti kestiririm paranı atarım sende verirsin dedi ama içim niyeyse rahat değil

• peki hocam para hesabıma geçtikten sonra dahi böyle durumlar olursa beni ne gibi sorunlar karşılar ?

• çok teşekkür ederim hocam hepinize. ama bana sadece dediği tek şey bilet kestirecek muhtelemen kendi adına kargo gelsin diye. bilet kesildikten sonra bana parayı atacak. hesabımda göreceğim. ondan sonra otobüse teslim edip kime teslim ettiysem şöfor ismi numarası iletip oradan uzaklaşacağım.

• Sakat iş gibi geldi bana. Hele bunu o önerdiyse direkt sakat.
  • BÖyle bir sakat durum duymadım iyikide danışmışım tabikide kimsenin günahını alamayız. normalde hesaba geçmeden kutuyu otobüse zaten teslim etmemde. para hesabıma gelip başka bankaya aktarana kadar gene vermem ama sonrası diye kafayı kurcalamaya gerek yok çok sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.