Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU ALÇAKLAR Var YA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: map

Teknosa'da ne garanti imiş? sallamayın arkadaşlar.

Birazdaha saygılı ve seviyeli olursan sevinirim arkadaşım.Benim babamdan yalan borcum yok,burası forum paylaşmak için.Başıma gelenleri paylaştım.

Saygılarımla,

Mert ŞENER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

benim 130 milyona aldığüım creaitve 5200 5+1 hoparlörü herifler en son hemde ben aldıktan 6 ay sonra bile 167 milyona satıyolardı..

bence sen gene onu pahalıya almışsın
  • mert kardeş nick Ringson diil bi ker neyse o önemli diil ama verdiin örnek bi laptop zaten aşağı yukarı aynı fiyat olması normal (gerçi olmadığı durumlar da var daha önce bu forumda tartışmıştık hepsiburada ve bi firma arasında 150 dolar fark vardı bi laptopta )genel konuşursak daha ii olur yani tüm bilgisayar parçalarını alarak konuşursak ki senin saydıın firmalar peşn fiyatına şu taksit bu taksit diyerek insanları kazıklıyorlar bunu inkar etmen kusura bakma ama çok saçma...insanların peşin paraları olmadıı için ve ürüne çok ihtiyaçları olduu için mecbur kalıp bu kan emicilerden alışveriş yapıyorlar ve bu insanalara senin dediğin gibi esir oluyorlar .benim asıl kızdığım nokta ise aynı malı peşin alan insanın da aynı parayı zart die mala yatırması.
    saygılar
  • ya boşverin isteyen istediğini istediği fiyata istediği yerden alır (amma çok istemek fiilini kullandım). bizede burda konuşmak mı düşer?
  • Hocam Çok özür dilerim:) Atlamışım heralde dalgınlıktan:) Tekrar pardon.

Ben inkar etmiyorumki.Sadece yaşadığımı anlattım hepsi bu.Sen benim yerimden olsan napardın?

Benim inkarım senin yazdığının son bölümündekilere. Az çok piyasayı bilen herkes bu tip yerlerin kazık olduğunu (kazık demiyelimde maliyetli olduklarını) bilir.Ve hala gidp ordan alıyorsan senin yakınmaya adamlara b.k atmaya hiç hakkın yok gibi geliyor bana. Almakta serbestsin.İstediğin yerde istediğin fiyata... Kimse zorla aldırmıyorki teknosadan.
    Haa ama eğer ben bişi alıcaksam biraz araştırırım.(hepimiz öle yaparız) Orası daha hesaplı daha makulse gider ordan alırım.Malum devir kötü krizdeyiz ve butip büyük mağazaların fırsatlarını takip edip kaçırmamak lazım bence...

Bide bişidaha söylemek istiyorum.Bu adamlar birçok ürün satıyor ve bu yüzden ayrı bir pahalılık oluyor bunu lütfen gözardı etmeyin.(Ör. Manav 1milyondan satarken elmanın kg sini,manav olmayan bir yerde bakkal 2milyondan satar ve çatır çatır ihtiyacı olan herkes alır)

Bizim burda tartışmamız konuşmamızlada bu bizim ülkenin ekonomisi hayatta düzelmez malesef

Saygılarımla,

Mert ŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 11 Nisan 2005, 0:49:56 >

• haklısın senin söölediin şey trabzonda geçerli iki adet toptancı var bunlar trabzondaki bilgisayarcılara satış yapıyorlar sizin istanbulda aldıınız malı bilgisayarcı burda toptancıdan aynı fiyata ve ya daha pahalı alabiliyor son kullanıcıya da kazık yemek düşüyor tabi ...neyse bu şerefsizler yüzünden tartışmaya değmez ki tartışsak noolacak bişe çözülmeyecek biz yine kazık yiyeceğiz...bakalım daha az nerden yiyosak ordan alalım
    saygılar benden
  • Ben hemşerimle mi tartışıyordum acaba?

Sagyılarımla,

Mert ŞENER
  • ewt ben de fark ettim hemşerinle tartışıyorsun
  • Büyük zevkti senle tartışmak hemşerim:)
    (Trabzonsporu tekrar kutlarım önümüzü açtığı için:P)

Saygılarımla,

Mert ŞENER
  • bence de büyük zevk kardeşim uzun zamandır bööle seviyeli bir tartışma yapmamıştım.ne varsa trabzonlida var he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisinGson -- 11 Nisan 2005, 1:48:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

zorla ürünmü satıyolar arkadaşlar ne kadar gereksiz isyanlarda bulunuyosunuz.alışveriş yapmazsınız olur biter.ucuz yer mi yok memlekette.
    serbest ekonomi istediği fiyattan satar,kimse almazsa ya dükkanı kapatır ya da fiyatları düşürür.
    bence sen satanları değil alanları banla....

Trulli kardeş ...
    İyi demisin de.... Şu nu da unutmasaydın diyeceğim...
    Evet kabahat bi o kadar da alanlarda olabilir ama bir de bilgisayar parcası (yada herhangi bişey) alırken "ADI GARANTI" palavrasının gercek olduguna inanan o kadar cok insan var ki... ve bu kişilerin bu şekilde sömürülmesini izleyip bu kişilere aptal demek yerine bu gibi forumlarda bu tür palavraları ve işin gerçeklerini anlatsak da onların "bilinçlenme" sine yardım etsek kötü mü...
    Sonuç olarak hepimiz zamananında bu tür kazıkları yedik yada bize yardım eden bazı dostlar sayesinde ucu ucuna atlattık...

• diğer lerini bilmiyorum ama vatan bilgisayar diğer bilgisayar şirketlerin ellerinde fazla parçarı
    çok düşük bi fiyata alıyor ve normal fiyatına satıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.