Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU ALÇAKLAR Var YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan PCGOLD TEKNOSA gibi yerler neredeyse %30 kar yapıyorlar sattıkları ürünlerden insanları taksitle kandırıyorlar abi vede kendi kafalarına göre sistem sunuyor ve kafanızı karıştırıyorlar yeter artık

• Evet %30 Patent.Ama senin için garanti değil fiyatsa ekonomik yerlerden alacaksın.Ama Garanti önemli diyorsan, güvenerek buralardan alış-veriş yapacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibanaz

Evet %30 Patent.Ama senin için garanti değil fiyatsa ekonomik yerlerden alacaksın.Ama Garanti önemli diyorsan, güvenerek buralardan alış-veriş yapacaksın.
    kardeş kadıköy piyasasında hiç bir firma %30 kar ile çalışmaz.
    teknosa,bimeks gibi firmalarda bu kar marjı muhtemel vardır ama kadıköy de mümkün değil.
  • quote:

Evet %30 Patent.Ama senin için garanti değil fiyatsa ekonomik yerlerden alacaksın.Ama Garanti önemli diyorsan, güvenerek buralardan alış-veriş yapacaksın.
    ya bırak garantiyi ben çok ucuzada adam gibi garantili yerler buluyorum..

teknsadan kolay kolay bişi almam.. çok ucuz olması lazım..

TEKNOSA RESMEN AYAKTA ..... MİLLETİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Alıntıları Göster
    zorla ürünmü satıyolar arkadaşlar ne kadar gereksiz isyanlarda bulunuyosunuz.alışveriş yapmazsınız olur biter.ucuz yer mi yok memlekette.
    serbest ekonomi istediği fiyattan satar,kimse almazsa ya dükkanı kapatır ya da fiyatları düşürür.
    bence sen satanları değil alanları banla....

• quote:

Orjinalden alıntı: Comodor

Vatan PCGOLD TEKNOSA gibi yerler neredeyse %30 kar yapıyorlar sattıkları ürünlerden insanları taksitle kandırıyorlar abi vede kendi kafalarına göre sistem sunuyor ve kafanızı karıştırıyorlar yeter artık

Kafana göre yazmışsın. Bu işler hiçte senın bildiğin gibi değil. Kadıköyde %2 bile parça satıldığı oluyor. Senın sandığın kadar bir kar marjı yok. Sallama istersen. İnsanlarımız, hepimiz çok garibiz. Hem ucuz şeyler ararız ,hemde iyi ve teknik desteğide sağlam olacak. Böyle bir mantık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Alıntıları Göster
    teknosadan uzak dur.Bunu bilir bunu yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

zorla ürünmü satıyolar arkadaşlar ne kadar gereksiz isyanlarda bulunuyosunuz.alışveriş yapmazsınız olur biter.ucuz yer mi yok memlekette.
    serbest ekonomi istediği fiyattan satar,kimse almazsa ya dükkanı kapatır ya da fiyatları düşürür.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: trulli

Haklısın .Fakat insanların eleştirmeyede hakları vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andys

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

Haklısın .Fakat insanların eleştirmeyede hakları vardır.

Alıntıları Göster
    Arkadşlar ben almayın demiyorum alın fakat bu insanlar sayesinde ürünlerin fiyatları düşmüyor talep olunca adamlarda fiyatları sabit tutuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Comodor

Arkadşlar ben almayın demiyorum alın fakat bu insanlar sayesinde ürünlerin fiyatları düşmüyor talep olunca adamlarda fiyatları sabit tutuyorlar

Alıntıları Göster
    ben sadece kredi kartına taksit olayını eleştireceğim. Şimdi Gigatek'de AMD64 s939 3000+ işlemci 159$+KDV
    diğer yerlerde (Kredi kartına peşin fiyatına taksit yapan yerler) 187$+KDV peşit fiyatına 6 taksit. Bu demek oluyorki peşin fiyatına olayı yokmuş bu ülkede.

Bildiğim kadarı ile Tüccar istediği oranda kar ile malını satabilir. kanunen bir sınırlama yok. almazsınız olur biter. Giden adamlarada bir şey diyemeyiz para onların ister ucuz ister pahalıya mal alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant

ben sadece kredi kartına taksit olayını eleştireceğim. Şimdi Gigatek'de AMD64 s939 3000+ işlemci 159$+KDV
    diğer yerlerde (Kredi kartına peşin fiyatına taksit yapan yerler) 187$+KDV peşit fiyatına 6 taksit. Bu demek oluyorki peşin fiyatına olayı yokmuş bu ülkede.

Bildiğim kadarı ile Tüccar istediği oranda kar ile malını satabilir. kanunen bir sınırlama yok. almazsınız olur biter. Giden adamlarada bir şey diyemeyiz para onların ister ucuz ister pahalıya mal alırlar.

Alıntıları Göster
    Bilinçsiz tüketimde bu demek değilmi ama insanların özgürlüğüne karışmıyorum yanlış anlaşılmayım

• baba, yurdum insanı senin gibi düşünmeye başladığı an bu adilerin işi biter derim ve seni desteklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

baba, yurdum insanı senin gibi düşünmeye başladığı an bu adilerin işi biter derim ve seni desteklerim
    doğrudan dışarıdan mı getirtiyor da %30 kar.. Eğer harbiden beceriyorsa helal olsun.
  • quote:

baba, yurdum insanı senin gibi düşünmeye başladığı an bu adilerin işi biter derim ve seni desteklerim
    almayın kardeşim bunlardan bişe ifşa edin sağda solda batsınlar bil parça fiyatları düşsün
  • quote:

Abi Peşin fiyat taksit olayı mantıklı bi olay ama...
    Ben bi ürünü teknosadan 2000$a 12 taksit ile ve çok çok iyi bir garanti ile almayı,1900$dan 12 ay vadede neredeyse %15-20 arası faizle 2280$ a XPC'den almaya yeğlerim.

Zaten o tip yerlerinde genelde tüm satışları taksitle.Peşin parası olan adam illaki gidip teknosadan filan almaz.

Bide olaya o adamların gözünle baksanıza.Örneğin tepe nat.'deki teknosa. Alışveriş merkezinin en büyük 6-7 mağazası filan içerde dünya kadar(hiçbişiden anlamıyolar ama olsun) satış temsilcisi çalışıyor,hepsinin ssk sı yapılıyor filan... Dünyanın masrafını veriyorlar...

Oysa Kadıköy'deki XPC küçücük dükkan nolduğu belirsiz malları satıyor.Kirası çok düşük,3-5kişi ssk sızdır büyük ihtrimal çalışıyor ve para kazanıyor....

Tabiki tekel olmak,kazıklamak filan kötü şeyler ama,
    Memleketimiz için hangisi daha iyi düşünün...

Saygılarımla,

Mert ŞENER

• quote:

Orijinalden alıntı: Amastrine

Ben bi ürünü teknosadan 2000$a 12 taksit ile ve çok çok iyi bir garanti ile almayı,1900$dan 12 ay vadede neredeyse %15-20 arası faizle 2280$ a XPC'den almaya yeğlerim.

Zaten o tip yerlerinde genelde tüm satışları taksitle.Peşin parası olan adam illaki gidip teknosadan filan almaz.

Bide olaya o adamların gözünle baksanıza.Örneğin tepe nat.'deki teknosa. Alışveriş merkezinin en büyük 6-7 mağazası filan içerde dünya kadar(hiçbişiden anlamıyolar ama olsun) satış temsilcisi çalışıyor,hepsinin ssk sı yapılıyor filan... Dünyanın masrafını veriyorlar...

Oysa Kadıköy'deki XPC küçücük dükkan nolduğu belirsiz malları satıyor.Kirası çok düşük,3-5kişi ssk sızdır büyük ihtrimal çalışıyor ve para kazanıyor....

Saygılarımla,

Mert ŞENER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

Saygılarımla,

Mert ŞENER

dostum ii diosunda adamlar peşin fiyatına ibaresini kullanıyorlar yani malın peşin fiyatıda bu.bunlardan mal alan herkes taksitle almıyor ya arada peşin alan kazığı bir güssel yiyor ... aldatmasınalr milleti peşine bu kardeşim 12 taksit şu kadar olur kardeşim desinler millette karar versin öyle diil mi .bi de sen nie bu kadar hararetli savundun onu anlamadım şu anda hiçbir yerde garanti problemi yok bildiğim garantiye verilen parçalar aynen ana üreticiye gönderiyorlar eninde sonunda alıyorsun malını veya malına eş değer başka bir ürünü ve ya paranı

• quote:

Orijinalden alıntı: RisinGson

quote:

Saygılarımla,

Mert ŞENER

dostum ii diosunda adamlar peşin fiyatına ibaresini kullanıyorlar yani malın peşin fiyatıda bu.bunlardan mal alan herkes taksitle almıyor ya arada peşin alan kazığı bir güssel yiyor ... aldatmasınalr milleti peşine bu kardeşim 12 taksit şu kadar olur kardeşim desinler millette karar versin öyle diil mi .bi de sen nie bu kadar hararetli savundun onu anlamadım şu anda hiçbir yerde garanti problemi yok bildiğim garantiye verilen parçalar aynen ana üreticiye gönderiyorlar eninde sonunda alıyorsun malını veya malına eş değer başka bir ürünü ve ya paranı

Alıntıları Göster
    benim 130 milyona aldığüım creaitve 5200 5+1 hoparlörü herifler en son hemde ben aldıktan 6 ay sonra bile 167 milyona satıyolardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Nisan 2005, 23:56:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RisinGson

quote:

Saygılarımla,

Mert ŞENER

Alıntıları Göster
    RisinGson Kardeş,
    Ben adamları savunuyor filan da değilim.Ama çok basit bir örnek verdimki bu benim başıma geldi.Kasımın ortalarına doğru P.Bell laptop almaya karar verdi.1999$+kdv idi fiyatı ve benim okdr limitli birtek hsbc kartım vardı.Makinanın olduğu 5-6 tane dükkan vardı.Hepsindede aynı fiyattı.Biri teknosa idi.Ve adamlar peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlardı.Diğerlerinde ise %20 vade ödemek zorunda kalıyordum.Gittim teknosadan aldım vadeye para ödemedim...(diğer yerlerde alınca asgari 400$ vade ödemek zorundaydım)
    Sölermisin bana sen olsan napardın?

Hem bir başka şey ise ,bi evvel de belirtiğim gibi, peşin parası nakiti olan adam gidip teknosa'dan almazki?ama o adamlar sayesinde ben inanıyorumki bir çok kişi benim gibi taksitle pc,laptop vb. şey sahibi oldu...Birçoklarıda altından kalkamayacağı yüklere girdi...

Saygılarımla,

Mert ŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 11 Nisan 2005, 0:48:35 >

• quote:

Teknosa'da ne garanti imiş? sallamayın arkadaşlar. Teknosa'dan aldığınız bir malı 15 gün içinde geri iade etmeye çalışın bakalım alacaklar mı? Biz okula carrefour'dan bir Dijital fotoğtaf makinası aldık, teknosa'dan da Dock'unu aldık. sonra beğenmedik carrefour iadeyi aldı, teknosa almadı. biz iade almıyoruz dediler. Biz de tüketici korumaya şikayet ettik. lehimize karar çıktı ve mecburen aldılar. suratları da bir karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: map

Teknosa'da ne garanti imiş? sallamayın arkadaşlar. Teknosa'dan aldığınız bir malı 15 gün içinde geri iade etmeye çalışın bakalım alacaklar mı? Biz okula carrefour'dan bir Dijital fotoğtaf makinası aldık, teknosa'dan da Dock'unu aldık. sonra beğenmedik carrefour iadeyi aldı, teknosa almadı. biz iade almıyoruz dediler. Biz de tüketici korumaya şikayet ettik. lehimize karar çıktı ve mecburen aldılar. suratları da bir karıştı.

Alıntıları Göster
    Geri aldıkları ürünü yine sattıkları için vakumlu paketler vb. amalajlarda bozulma olunca almıyorlar geri.
    Benim her aldığım ürünün garantisi süperdi.Ben çok memnundum.

Lütfen yanlış anlamayın sölediklerim rengimi belli etmek için arkasında durmak için değil.
    Sadece yaşadıklarımız burda paylaşmak için...

Saygılarımla,

Mert ŞENER

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.