Şimdi Ara

arkadaşlar bu android studio hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışması ayrı dert, kapanması ayrı dert. RAM kullanımı çok fazla müthiş yavaş. Projenin çalışması için bir sürü zımbırtı istiyor olmuyor da olmuyor. Eclipse daha mı iyi yoksa biz alışkanlıkları değiştirmede mi zorlanıyoruz? Google da gıcıklık yapar gibi artık eclipse için sdk güncellemesi yapmayacağını söyledi. Ne olcak şimdi?

• hocam genymotion diye bir yazılım var. yaptığın uygulamayı denemek için sanal makine yapmanı sağlıyor. and. emilatör (benim pc baya iyi. 32 gb ram 3.4 ghz i7 işlemci vs) baya kasıyor. diğer konularda hızlandırabileceğiniz seçenekleri nette bulabilirsiniz
  • Yeni bir IDE. Eksiği çok. Ama ufak ufak geçmekte fayda var.
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    hocam hali hazırda genymotion kullanıyorum zaten
  • hocam ben laptopta bile kullanıyorum fazla sorun olmuyor. ssd kullanıyor musun?
  • Performansının düşük olduğu aşikar. Ben çok daha ağır masaüstü uygulamalarında daha iyi performans alıyorum.
  • Windows mu? Linux ve LXDE arayüzüne geç. Aynı anda 3 pencerede rahat uygulama geliştirebiliyorum. 4GB ram.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emulator yavaslatiyor, telefondan calis mumkunse. Ben hala Android studio ya gecmiyorum diger eclipse projelerim yuzunden. IDE degistirmek aliskanliklar olustuktan sonra cok buyuk dert. Ustelik eclipse iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Android Studio; Eclipse'den cok daha iyi. Bi kere platform IntellJ uzerine kurulmus onun avantaji var.

Eclipse'den IntelliJ ye alisman 2 ay surmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Bence Android Studio; Eclipse'den cok daha iyi. Bi kere platform IntellJ uzerine kurulmus onun avantaji var.

Eclipse'den IntelliJ ye alisman 2 ay surmez.

Katılıyorum hocam. Ben çalışırken normalde eclipse in biraz daha ayrıntılı olanı RAD kullanıyorum. Android studio ya alışmam hiç uzun sürmedi.
  • Arkadaşım ayarlarda ram 750mb a ayarlı onu yükseltirsen program hızlanır. buda öğrendiğim sayfanın linki:http://gunluk.basakesin.net/android-studio-cok-yavas-ise/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugiwara no

Çalışması ayrı dert, kapanması ayrı dert. RAM kullanımı çok fazla müthiş yavaş. Projenin çalışması için bir sürü zımbırtı istiyor olmuyor da olmuyor. Eclipse daha mı iyi yoksa biz alışkanlıkları değiştirmede mi zorlanıyoruz? Google da gıcıklık yapar gibi artık eclipse için sdk güncellemesi yapmayacağını söyledi. Ne olcak şimdi?

gradle felan kullanmıyorsanız zaten programcı değilsinizdir. onun için onlar zımbırtı değil şart. onun dışında güzel ide.
  • deadmanku kullanıcısına yanıt
    Hocam programcı değilim zaten yazılım mühendisiyim. Uzmanlık alanımda android değil. Bahsettiğim zımbırtılarda gradle değildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.