Şimdi Ara

Arkadaşlar bu araç nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Armitron

Audi serviste expertiz yaptırsaydınız daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirdiniz. İçinize sindiyse alınabilir hayırlı uğurlu olsun.

Yetkili servisler expertiz yapmıyorlar malesef.Sadece Esenyurt doğuş yapıyor onlarda 670 tl fiyat ve 4 saat süre dediler bende gitmedim hem çok pahallı hemde çok zaman kaybı olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un_forgiven

quote:

Audi serviste expertiz yaptırsaydınız daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirdiniz. İçinize sindiyse alınabilir hayırlı uğurlu olsun.

Yetkili servisler expertiz yapmıyorlar malesef.Sadece Esenyurt doğuş yapıyor onlarda 670 tl fiyat ve 4 saat süre dediler bende gitmedim hem çok pahallı hemde çok zaman kaybı olacaktı

670 lira expertiz ücretimi olur ya. Yuhh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç gayet temiz ve güzel duruyor, ekspertizi temiz çıkmış, fiyatı makul seviyede.... ne diyelim hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle.Hatta ben telefonda konuşurken yanımda arkadaş fiyatı duydu.arabamı alıyoruz diye bağırınca hemen kapattım telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Araç gayet temiz ve güzel duruyor, ekspertizi temiz çıkmış, fiyatı makul seviyede.... ne diyelim hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

iyi dileklerin için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle.Hatta ben telefonda konuşurken yanımda arkadaş fiyatı duydu.arabamı alıyoruz diye bağırınca hemen kapattım telefonu

hayırlı olsun hocam. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin.

• aracınız şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah. Bir ekspertiz raporuna 670tl isteyen hastalıklı zihniyete de benden kocaman bir

• Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah yarın resimleri de atarım
  • hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah.
  • hayırlı ugurlu olsun dostum guzel arac guzel fiyat içine de sinmiş dahası yok
  • hayırlı olsun kardeş o araba alınır, güzelcede binilir :)
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Dün aracı teslim aldım çok şükür.Genel olarakta çok beğendim.Yanlız arkadaşlar arabada ne aux nede usb girişi var yada ben bulamadım.Octaviada kol dayamanın içindeydi bunda ne orda var ne torpidoda var
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar.Dün aracı teslim aldım çok şükür.Genel olarakta çok beğendim.Yanlız arkadaşlar arabada ne aux nede usb girişi var yada ben bulamadım.Octaviada kol dayamanın içindeydi bunda ne orda var ne torpidoda var

a3lerde extra olarak torpido gözünde bulunuyor.onun için bile para alıyorlar fakat i-podumu bağladığımda parça isimlerini bile göstermiyor track yazıyor.fiestamın üzerinde orjinal gelen usb bağlantısına bağlatığımda ise i-podum ile direk uyuşuyor:) audi a3 ler multimedia olarak zayıf araçlar.sırf bunun için almanyada dokumantik ekran navigasyonlu ana ünite getirtmiştik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.