Merhaba arkadaşlar Şu an kullanmakta olduğum octavia 1.9 tdi elegance dsg aracımı satıp bu aracı almayı düşünüyorum bugün bakmaya gidicem.Sizce fiyat olarak nasıl alınabilirliği ne.Aracımı satma sebebim halledemediğim göğüsten gelen cayır cuyur sesler.Çok rahatsız oldum ve audi kalitesine geçmeyi düşünüyorum.Değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkürler
25bin km araba full, audi a3 ve 42500 tl mi sadece?? hocam km'yi düşürmüş olabilirler, ağır kazalar geçirmiş olabilir. insan işkilleniyor bu kadar az fiyata
Bencede muhtemelen bişeyler var ama öğleden sonra gidip bi inceliycem.Eğer gerçekten araç böyleyse almak istiyorum.sizede danışmak istedim
Beyler plakayı genelde herkez nedense kapatıyor başıma bir işmi gelir diye alırsın aracı audi yetkili servisinde check up tan geçirisin ferah ferah binersin ama o gıcırdama sesi nerdeyse her arabadan geliyor haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Nissan350
Beyler plakayı genelde herkez nedense kapatıyor başıma bir işmi gelir diye alırsın aracı audi yetkili servisinde check up tan geçirisin ferah ferah binersin ama o gıcırdama sesi nerdeyse her arabadan geliyor haberin olsun
Alırsan camları simsiyah yap jantları parlat öyle kullan kardeşşş
2008 model 25 bin kmde hem de galeriden. Bu işte bit yeniği olabilir. Bakım yapıldığı yerden ve muayene tarihlerinden km si araştırılıp, ekspertiz e sokulduktan sonra alınabilir.
mercedes'in 2.eli çok zayıf.tutulmadı pek...
audi konusunda fiyata takılmadım fakat nihayetinde galeri dikkat et km düşürülmüş fln olabilir.(dürüst çalışan galericileri tenzih ederim babamda galerici fakat dikkat etmek lazım) bence fiyat normal geçen yıl arkadaşıma almış olduğumuz 2012 a3 dizel stronic cam tavan deri koltuk haric bütün opsiyonların olduğu aracı 65 gibi vercek.15bin kmde. aradaki 4 yaş dizel motor s tronic vites, cam tavan ve birçok opsiyonu göz önüne alırsak edeceği fiyat bence zaten anca o kadar.
aman ha sakın diyorum. biraz dikkatli incele arabayı pertten toplama olduğunu çoooooooook kolay bir şekilde anlıycaksın. bilinen bir araba o zaten ;)
Haklısınız arkadaşlar gidip iyiyce inceliycem baktıktan sonra sizinle paylaşırım durum
Evet arkadaşlar bugün en sonunda gidip inceledim aracı gördüklerimi anlatayım size. Öncelikler aracın kapısını açtığımda fabrikadan cıktığı gibi 0 kokusu üzerindeydi ve pırıl pırıldı. Kaportada ezik çizik rütuş hiçbir şey yoktu hemen hemen(gözümden kaçan yerler olmadıysa.) Hiç bir kapıda kasma yoktu gayet rahat ve düzgün açılıp kapanıyordu. Direksiyon simidi tertemizdi hiçbir deformasyon yoktu. Motoru çalıştırdım bilindik tfsi motorun çalıştığı gibiydi. Genel olarak çok beğendim aracı kısmetse yarın servisten randevu alıp kontrole sokucam. Eger boyasız dedikleri gibi çıkarsa pazarlık yapıp alıcam kısmetse.Bu arada aracın ön tamponu boyalı sadece
Evet arkadaşlar sizin düşünceleriniz nelerdir.Dikkat etmem gereken bişeyler varsa tavsiye veya uyarılarınız varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar ayrıca araba 2011 de 16.000 km de muayeneye girmis.Aklıma başka gelen bişey olursa yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: Un_forgiven
Arkadaşlar ayrıca araba 2011 de 16.000 km de muayeneye girmis.Aklıma başka gelen bişey olursa yazarım
daha öncede yazdığım gibi fiyat bence olması gereken fiyat...çok ucuz olsa kıllanır insan ama bence normal..ama galeriden alırken insan biraz tedirgin oluyor.expertizdende temiz çıkar inşallah sizde alırsınız aracınızı..bu arada audi a3lerde fiyat olarak çok indirime gitti bu sene.hem yeni kasa çıkması hemde satışların iyi olmaması sebebiyle geçen yıl 88bin tl civarı olan aracı 76bine kadar düştüler.buda 2.elde geri çekilme yapmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: sanctuary33
quote:
daha öncede yazdığım gibi fiyat bence olması gereken fiyat...çok ucuz olsa kıllanır insan ama bence normal..ama galeriden alırken insan biraz tedirgin oluyor.expertizdende temiz çıkar inşallah sizde alırsınız aracınızı..bu arada audi a3lerde fiyat olarak çok indirime gitti bu sene.hem yeni kasa çıkması hemde satışların iyi olmaması sebebiyle geçen yıl 88bin tl civarı olan aracı 76bine kadar düştüler.buda 2.elde geri çekilme yapmıştır.
İnsallah sorun çıkmazda alırım yarın aracı.Octaviadan sonra hiçte küçük gelmedi bana aracın içi gayet ferah. Evet 0 km fiyatları çok uygun bu yıl.Rakiplerine ayak uydurmak zorundaydı audi.Mesela mercedes a serisi bile 68.000 den başlıyor.
quote:
Evet arkadaşlar bugün en sonunda gidip inceledim aracı gördüklerimi anlatayım size. Öncelikler aracın kapısını açtığımda fabrikadan cıktığı gibi 0 kokusu üzerindeydi ve pırıl pırıldı. Kaportada ezik çizik rütuş hiçbir şey yoktu hemen hemen(gözümden kaçan yerler olmadıysa.) Hiç bir kapıda kasma yoktu gayet rahat ve düzgün açılıp kapanıyordu. Direksiyon simidi tertemizdi hiçbir deformasyon yoktu. Motoru çalıştırdım bilindik tfsi motorun çalıştığı gibiydi. Genel olarak çok beğendim aracı kısmetse yarın servisten randevu alıp kontrole sokucam. Eger boyasız dedikleri gibi çıkarsa pazarlık yapıp alıcam kısmetse.Bu arada aracın ön tamponu boyalı sadece
Evet arkadaşlar sizin düşünceleriniz nelerdir.Dikkat etmem gereken bişeyler varsa tavsiye veya uyarılarınız varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
temiz çıkarsa hiç düşünme. 40 bine indirmeye bak al gönül rahatlığıyla bin.
Arkadaşlar aracı bugün özel bi servise götürdük(Yetkili servis expertiz yapmadığından dolayı) Dünde telefonla avek otomotiv i arayarak binbirtürlü yalanla (Allah affetsin) aracın servis geçmişini öğrendim. Araç her yıl düzenli olarak servise girmiş 3 defa.en son 2011 de 24.000 kmde girmiş ve sonra kullanılmamış.Herhangibi kaza kaydı da yoktu. Neyse aracın altına üstüne kaportasına mekaniğine komple baktılar ve ardından test sürüşü yapıldı usta tarafından ve aracın hiçbiryerinde boya bulunmadı.Sadece ön tamponda vardı boya. Kısacası 0 dan tek farkı 25.000 de olmasıydı.Sonra galerici arkadaşla pazarlık ettik ve fiyatı 41.750 tl ye anlaştık.200 tl kapora verdim kısmetse yarın satışı yapıcaz Yorumlarınızı bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
temiz çıkarsa hiç düşünme. 40 bine indirmeye bak al gönül rahatlığıyla bin.
40 a bırakmadı kardeş ya.41 e zorladım adam taş gibiydi zorla 41.750 oldu
Audi serviste expertiz yaptırsaydınız daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirdiniz. İçinize sindiyse alınabilir hayırlı uğurlu olsun.