Sipariş Kodu : 125031359 İşlemci : Intel Core i3-370M İşlemci Hızı : 2,40 GHz Bellek : 3 GB Sabit Disk : 320 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : AS5742G-373G32 Ekran Özelliği : HD WXGA Grafik Tipi : NVidia GeForce GT 420M İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows 7 Home Basic
Büyük ihtimalle ben de bundan alacağım hatta geçen gün Teknosa'ya ayırtmıştım bile. Ama sonra vazgeçtim, çünkü aklım 17.3 inç olanlarda kaldı.
Arkadaşım ekran büyük küçük kenara bırakırsak gene olarak nasıl bir şey onu merak ediyorum güncel oyunları oynayıp film falan indirirken grafik programlarıda kullanabilirimiyim acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: Ermenya
Arkadaşım ekran büyük küçük kenara bırakırsak gene olarak nasıl bir şey onu merak ediyorum güncel oyunları oynayıp film falan indirirken grafik programlarıda kullanabilirimiyim acaba.