Şimdi Ara

Arkadaşlar bu hatada neyin nesi bir bakarmısınız lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durup dururken oldu oyuna girdim ve bu garp cizgiler bozukluklar oluyor sık sık ..
    Ati ekran kartım G62 laptop kullanıyorum ,
    İntel hd grafikler yapınca sorun yok ama diğer türlü yüksek performansta ati ekran kartı devreye girince bu oluyor ? ne yapıcam ben yardımcı olabilcek varmı ?
    Oyunda kasma filan olmuyor ama bu oluyor ve cok rahatsız edici ..

Arkadaşlar bu hatada neyin nesi bir bakarmısınız lütfen ?

• Rahatsız edici mi? Ekranda o koca şey varken oynayabiliyor musun ki? :D ve yüksek performansda intel hd graphics'i devreye girmemesi ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yanlış yerde , yinede söyliyim , Laptaplarda Onboard ve Anakart üzerindeki Ekran kartları arasında geçiş manuel yapabilirsin , zira bu Kötü birşey olmakla beraber bazıları için Onboard'ı kullanıp

Diğer ekran kartından Enerji ve kullanım ömrü gibi konularda tasarruf gibi gözükmekte , en iyisi LoL'e girerken Manuel ayarla İntel HD ile giriş yapman yada Güncel Ati driverını indirmen Sorunlları halledicektir.
  • At mobility Radeon HD 5000 Ekran kartım 64 bit kullanıyorum ama driverler bir türlü olmadı :S ya gerçekten cok caresiz durumdayım yardımlarınız için tesekkür ederim driveri elde edemiyorum hepsi bir hata veriyor anlamadım gitti , bu sürümün güncel driverinii erebilcek olan varmı ?

Ve bu arada İntel HD grapichs le girersem tostmakinası görevi görüyor ekran kartı kasma sorunu oluyor :S

bu sorunu bir cok arkadasımız cekiyor eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 27 Nisan 2013; 18:58:48 >
  • Donanımsal bir sorun yok lux ulti atmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Donanımsal bir sorun yok lux ulti atmış...

Resmen aduket atmış ne ultisi
  • Önceden bir sorun var mıydı ? Şunu yaptıktan sonra böyle oldu diyebileceğiniz bir durum var mı ?

Bu sorulara cevap verirseniz olayı daha iyi kavrayabiliriz. Sorun donanımsal da olabilir...

Eğer durup dururken oldu diyorsanız, ekran kartınızda bir arıza olabilir. Başka oyunları denemeniz ve sonuçları test etmeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında hayır olmadı , zaten ekran akrtı güncellenmiyor hata veriyor mavi ekran yiyorum bidahada driverler filan siliniyor cok tuhaf , mesela suan hata düzeldi birazdan bidaha olucak gibi oluyor reset atıp giriyorum bir oyuna sorun yok bikere oyundan cıkıp giriyorum yine aynı .. ekran kartı ile ilgili bir problem olsa komple kayar görüntü yada böyle düzeldigi anlar olmaz .. anlamadım gitti ..
  • Kasayı yan yatır.
  • hatanın oyunu var bence hacı
  • soğutucu !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Donanımsal bir sorun yok lux ulti atmış...

+1 luxun ultisi bu 1 yıldır aynı şey bende de oluyor
  • Double Rainbow
  • Yok be abi beee Luxun ultisi nedir ya :D Baska oyunlara kada atabilyormu o ultiyi *** :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.