YAW SIZE SORUYOM SIZE BIRI GELSE KESTIGINIZ HAYVANMDAN GOPREVI VAR SIZDE BENIM GOREVIM VAR YAPARMISIN DESE S.A YASSA SİZ PM BLOKLAYIP MAL GIBI DURURMUSUBNUZ KUSURABAKMASIN AMA BU OYUNU BOZUN TURKLER İŞİN ACIKCASI YABANCILAR BIRBIRLERINI TUTUYO YARDIMCI OLUYOLAR BIZIM MAL ARKADASLARMIZDA MESUR LAF VARDIR si@ CEKIYOLAR İNANNIM BILGISAYARIN BASINDA KENDIMI YIYOM BOLE OLUNCA O AN O ADAM YANIMDA OLACAK OLUSU CIKAR YANIMÖDAN AYIPTIR BUNU YAPMAYALIM ARTIK NE ZAMAN OGRENECEZ BIRBIRIMIZ KOLALAMAYI SIZE SORUYORUM BENI BOLE KUSURABAKMAYIN SEREFSIZLER OYUNDAN SOGUTTULAR BUNU YAPMAYALIM
ADAMM pm DEN ZUAHHAH YAIP BIDAHA BLOKLUYO TPBE TOBE
YORUMUDA SIZE BIRAKIYORUM ARTIKK
Dostum böyle düşünmen yanlış... Yabancılar birbirlerini kolluyor demişsin ama , zaten oyunda küçük bir kitleyi oluşturuyor bu insanlar. Ve geri kalanın , yani Türk'lerin %80'i internet cafe'lerde bu oyunu oynayan ufacık veletler (13 yaş sınırı) Birde şöyle birşey var tabi.. Bir party kurduğumda her '' party pls görevim var '' diyeni partye almam için sanırım partylerin 8 kişilik değil 50 kişilik olması gerekiyor.!
bole seylere alısman lazım turkler bu oyunda ıste bu yusden sewılmıo we sonunda almanya ornegı
Çok Güldüm ya sinirini tutamıyosun Bende deli oldugum zamanlar oluyoda Tutuyorum bi kere ekrana yumruk attım refleksle ekran dusdu yana yattı yesil oldu kabloyu düzelttim geçdi
olay o degıll adamın partısınde yer varr ama bunların yuksek lwl tanıdıkları var dıye bıolelerr ama ben aklam tu kurem Prıest kasacagıma mage kassaydım bole olmazdıı ,
,
yorumlara tesekkurler
BozukKing seni areste tanıyorum 18 şubatta oynadık unutmadıysan..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme