Bildirim
Arkadaşlar bu kasa sizce nasıl ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci ve ram daha iyi olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani hocam Battlefield pubg gibi oyunları oynatırmı bir sorun olurmu sizce hocam ?
Oynatır , ama ileriye dönük yeni çıkan oyunlarda sıkıntı yaratabilir
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim hocam🙂 yeni çıkan oyunlarda pek gözüm yok sevdiğim oyunları oynatsın yeterli.
Oynatır ama ayarlarda çözünürlük falan düşürme gerektirebilir
Anladım hocam zaten oynayacağım oyunlar aham Şaham oyunlar değil kasmadan oynattırsın yeterli 🙂
İşlemciyi r5 5500 ve yukarısı yapsan daha iyi performans alırsın
Yada al ilerde satıp yükseltirsin birikim yapıp
Elinde varsa şimdi yapsan daha iyi olur
Öyle deme bende öyle düşündüm ama öyle olmuyor 1 2 hafta eski oyunlar oynuyon sonra cyberpunk gta fln istiyon
Valla mantıklı bir öneri hocam teşekkür ediyorum sadece oyun oynamak için alıyorum satmak gibi birşey çok düşünmüyorum beni tatmin etsin kasmadan oynatsın yetiyor zaten oynayacağım oyunlar emülatör online tarzı oyunlar.
Doğrudur hocam zaten öyle birşey söz konusu olursa kasayı yukseltebilirim dediğiniz gibi ama çok zannetmiyorum ben zaten online oyun bağımlısıyım oynayacağım oyunlar paladins tf2 gibi online oyunlar olur arada sırada hikayeli oyunlar olur hocam yinede önerileriniz aklımda teşekkür ediyorum 🙂🤝
Işıklı fanlar çok klasik biraz daha değişik ışıklı fan taktır. Mesela düz kırmızı yansınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X