bu araba hakkındaki dusuncelerınız nelerdir performans olarak değil sadece iç ve dış gorunum olarak ve focal audio ses sistemi nasıldır iyi midir bilgisi olan var mı?
cevap vercek biri yok mu?
bukadar zor mu cevap yazmak
güzel araba benim yorumum.kaçırma
bu aracı bilen kaç kişi vardır forumda almış kullanmış yada kullanıyor olan 30dk da cevap bekliyosun.
hayır ben sadece dıs gorunusunu begendınız mı dıye sordum zaten kullandıgım arabada sadece cok mu hafif kalmıs arba aonu merak ediyorum
Bu aracın dışı çok temiz geldide içi 31 bin km lik bir araca benzemiyor açıkçası Neyse ki alıcı değilsiniz geçelim sorunuza , jantlar hariç aracın dış görünüşü güzel
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
Bu aracın dışı çok temiz geldide içi 31 bin km lik bir araca benzemiyor açıkçası Neyse ki alıcı değilsiniz geçelim sorunuza , jantlar hariç aracın dış görünüşü güzel
bende jantları begendım aslında. almayı dusunuyorum ama km de oynanma olcagını sanmıyorum cunku satan kısı tanıdıgımız
bu araba hakkındaki dusuncelerınız nelerdir performans olarak değil sadece iç ve dış gorunum olarak ve focal audio ses sistemi nasıldır iyi midir bilgisi olan var mı?
araba iyi bence görüntü olarak yani çok güzel duruyor
Aynısının siyahı bir yakınımızda vardı 2008 model motoru kilitleniyordu serviste çözüm getiremedi sattı X5 aldı
quote:
Orijinalden alıntı: cartman_06
Aynısının siyahı bir yakınımızda vardı 2008 model motoru kilitleniyordu serviste çözüm getiremedi sattı X5 aldı
aynı motorlu 320d sedanımız vardı hıc bır sorun cıkartmadı yakınınız sanssızmıs bıraz
Aracın içi çok yıpranmış bana göre.Galiba sahibi araçta yaşıyor Siyah jant boğmuş , daha güzel BBS ch daha iyi gider bu araca
bugun gittim inceledim yıpranmamıs cidden temiz kullanılmıs bır arac
Araçta çözemediğim bi farklılık var
quote:
Orijinalden alıntı: Nova.6
ne gibi
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutkk
quote:
ne gibi
Söylediğim gibi çözemedim
Diğerlerinden bi farkı var ama
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutkk
quote:
ne gibi
Söylediğim gibi çözemedim
Diğerlerinden bi farkı var ama
evet farklı baya canlı gorme fırsatım oldu=)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme