İyi forumlar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Araba bu hale geldi. Sizce kasko perte çıkarır mı? Benim için perte çıkması iyi değil çünkü devam eden düşük faizli taşıt kredisi var. Yürüründe ciddi bir sorun olmazsa binme taraftarıyım. Minibüs sağ arka kapıdan çarptı. Araba 2-3 kez spin attı. Airbag açmadı. Fotoğrafta görünen bölümler haricinde hasar yok. Aracın kasko değeri 750.000 TL, ne kadarlık bir hasar tutarı çıkarsa perte çıkarırlar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Hukukçu -- 13 Ağustos 2024; 22:44:52 > |
Sizce bu araç pert olur mu?
-
-
Airbag açmadıysa pert olasılığı çok düşük -
Perte çıkarmak için herşeyi yap. Bir daha iflah olmaz o araç. Yürüyende büyük ihtimal sorunlar vardır. Yan taraf ne olursa olsun eskisi gibi olmaz. Ver yetkiliye pert olsun araç . Sonrasında çok pişman olursun.
Geçmiş olsun. -
Sağ taraf baya içeride,sağ ön tekerin duruş kötü yürüyende hasar var ön tarafa gelince tampon/radyatör diye gitsek bu araç pert bence…Yapılırsa da randıman alınmayacak araçlardan biri bence… -
Anladım hocam. Eksper ataması yapıldı ancak henüz incelenmedi. Servisle bir görüşeyim ben sağolun bilgilendirmeniz için.
-
Evet tekerin duruşu problem gibi, şasede ciddi bir sorun olmasa da yürüründe sıkıntı çıkabilir. Benzer durumlarda araçları perte çıkan arkadaşlar vardı twitter’da. Servisle görüşücem hocam, yorumunuz için teşekkürler.
-
Aslında ben de o şekilde düşünüyorum ama masraf 250.000 TL - 300.000 TL civarı çıkarsa perte de çıkabilir diyenler var hocam. Bakalım eksper incelemesi sonuçlanınca durum netleşecek inşallah
-
Tavan kastırmış araba pert -
Bu araç kesinlikle düzen tutmaz sakın tamir ettirip binmeyi düşünmeyin.
Ama ne kadar onarım bedeli çıkacak o da önemli.
Eğer tamir bedeli aracın kazalı halindeki ederinden daha az çıkarsa kaskon perte çıkarmayabilir. -
O araç pert çıkmayacak bence. Pert işi eskisi gibi değil diyebiliyorum. -
Clio ile kaza geçirdim, önden bir aracın soluna çarptım. Herhangi bir airbag patlamadı ancak perte çıktı. Muhtemelen bu da pert olacaktır.
-
Pert -
%100 Pert bu araç. Geçmiş olsun.
-
Anladım hocam, eksper raporunu beklemekten başka çare yok o zaman teşekkürler
-
Çok sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Hukukçu -- 14 Ağustos 2024; 14:32:39 > -
Anladım, tecrübenizi paylaştığınız için sağolun hocam
-
Geçmiş olsun. Pert araç ve bu sizin yararınıza.
-
3 kez spin atacak kadar sert darbe almış motor bloğunun o çarpışma anında almış olduğu hasarı göz ardı etmeyin. Aracı perte çıkarmak için elinizden geleni yapın. C sutunu tavanı ve kapıları işlemli araca binmek maliyetli satmakta çok zor olur.
-
Tavanda gitmiş geçmiş olsun hocam. Direkt pert olur büyük ihtimalle sizde perti tercih edin, -
Bu arabanın masrafı çok.perte çıkacaktır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Perte çıkarmak için herşeyi yap. Bir daha iflah olmaz o araç. Yürüyende büyük ihtimal sorunlar vardır. Yan taraf ne olursa olsun eskisi gibi olmaz. Ver yetkiliye pert olsun araç . Sonrasında çok pişman olursun.
Geçmiş olsun. |
Tavan kastırmış araba pert
|
Bu araç kesinlikle düzen tutmaz sakın tamir ettirip binmeyi düşünmeyin.
Ama ne kadar onarım bedeli çıkacak o da önemli. Eğer tamir bedeli aracın kazalı halindeki ederinden daha az çıkarsa kaskon perte çıkarmayabilir. |
Benzer içerikler
- otomatik viteste araba geri giderken ses gelmesi
- egzozdan koku gelmesi
- birevim araba alma yorumları
- gaza basınca gelen şıkırtı sesi
- 1.6 thp motor
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- byd bayilik şartları
- kia ev9 menzil
- renault duster 2024 fiyat
- mercedes-maybach s600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X