Şimdi Ara

Arkadaslar Bu Konuda Tek Siz Bana Yardım Edeblilrsini Lütfen Bakın!!!(Resim Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .............................................................................................................................................................................................................................
    Arkadaslar pederle bugun konustuk yarın krampon almaya gıdıcem fıyat ıstıyo benden Yei cıkan nike kramponlarını bılıyosunuzdur nike mercuriy vuper 4 en son cıkan mv serisi turuncu yrın gıdıp alıcam ama fıyatı hakkında hıc bısy bılmıyorum ALLAH'ınızı seviyosanz lütfen yardımcı olun arkadaslar sımdıden herkese sonsuz tesekkurler...

Arkadaslar Bu Konuda Tek Siz Bana Yardım Edeblilrsini Lütfen Bakın!!!(Resim Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianoronaldo7 -- 11 Şubat 2008; 18:54:17 >

• İnşallah Almaz !

Babana Dediğin Lafa Bak ..!

Bunu Baban Duysa ne olur ?
  • kardes hadı devam et Allahını sevıosan ya baska konuya hadı canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianoronaldo7 -- 11 Şubat 2008; 18:55:51 >
  •  Arkadaslar Bu Konuda Tek Siz Bana Yardım Edeblilrsini Lütfen Bakın!!!(Resim Eklendi)

167 YTL ...

4Lerini yeni cıkanlarını bulamadım ...

(Ben Sadece Uyardım Babaya Öyle Denmez !)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

167 YTL ...

saolasınkardesım dedıgın gıbı bunlar deıl + bnlar da yok tr de benmbıldıım bılen bırı warsa soleısın bakaımdaben vuper 4 alcam baktım almayada fılan 380 fılan o galıba yanlıs hesapamadıysam bugun nike beyogluna gıttık bundn vardı am utunde bacıklarını kapatan dalga yoktu 198 ytlımenydıama aynısı gıbıydı turunvu vuper 4 ıulan yazıod anlmdım gıttı resıdekı gıbıdeıdı ama o dalgayoktu bagcklarını kapamak ıcın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cristianoronaldo7

quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

167 YTL ...

saolasınkardesım dedıgın gıbı bunlar deıl + bnlar da yok tr de benmbıldıım bılen bırı warsa soleısın bakaımdaben vuper 4 alcam baktım almayada fılan 380 fılan o galıba yanlıs hesapamadıysam bugun nike beyogluna gıttık bundn vardı am utunde bacıklarını kapatan dalga yoktu 198 ytlımenydıama aynısı gıbıydı turunvu vuper 4 ıulan yazıod anlmdım gıttı resıdekı gıbıdeıdı ama o dalgayoktu bagcklarını kapamak ıcın

YAzıklarından bişey anlamadım....

• ya klavye bozuk yazamıorum kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cristianoronaldo7

Ne diyor burada? Konunun başlığını çeviri olarak değiştir.
  • nike R9 al çok rahat edersin
  • ya cak ıstedıgın yere aldımda 295 e ama b daha guzel gıbı daha ucuz galıba bu fıyatına bakıcam deıstırıcem ona gorede ıte fıyatıı blmıyorumondan sızden yardım ıstıyorum
  • Kımse yokmuuuu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.