Şimdi Ara

Arkadaşlar bu kurutma makinasının modelini bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arçeliğin eski bir kurutma makinası var modelini bulamıyorum ? Ona göre özelliklerine bakıcam. Arçelik 2772 Kurutma makinası 649 TL' ye yeni arçelik kurutma makinaları var B sınıfı elektrik tüketen bunu alıp almamakta kararsız kalıyorum. Çamaşır evde hergün yıkanıyor evde küçük kurutmak problem oluyor. Bir taraftan da elektirik beni düşündürüyor. Bu resimdeki model hakkında bilgisi olan arkadas varsa sevinirim. :)
    Öneri ve görüşleriniz bekliyorum arkadaşlar.

Sevgiler

• Yok mu uzman arkadaslar bir yardım edicek??? :) uzan sorusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerden

Yok mu uzman arkadaslar bir yardım edicek??? :) uzan sorusu.

cok eskı bı model cıkaramadın.ama bacalı 4 kilo kurutuyodu.sana tavsıyem arcelık ısı pompalı.bosch un da 6 kılosu harıc hepsı.saygılar....
  • Makinenizi kaç dakika kurutmaya kuruyorsunuz?

Elektrik gücünü kullandığınız saatle çarparak cihazın kaç kw harcadığını bulup kıyaslayabilirsiniz.
  • Daha makinayı almadım bu makinanın modelini bulsam özelliklerine bakacağım. Annemlerin evinde kullanılmadan duruyor. Acaba kendi evime getirip denesem mi ? Ondan ögrenmek ögrenmek istiyorum. Uzman arkadasşara teşekkür ederim.

Sevgiler.
  • arkadaşlar 2772 kurutması dün kuruldu 5 dk önce 2 tk bornoz attık yani siftah ettik bakacaz artık ürünler ne derece kuru, elektrik ne kadar gelecek v.s. paylaşırım
  • merhaba arkadaşlar,
    banada şöyle 600-800 tl arası bir kurutma makinası önereceğiniz marka ve model varmı yani F/P açısından neyi önerirsiniz? tşkler şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.