arkadaşlar alet bu fiyatıda 899$ + kdv 1402 ytl kdv dahil fiyatı
bu laptop hakkında bilgi sahibi veya fikir yürütebilecek arkadaşlar varmı yada 1400ytl ile 1500 ytl arasında önerebileceğiniz daha iyi bir laptop varmı kişisel işler yani oyun internet vesaire gibi kullanacağım tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Datron tavsiye etmem.. Kasaları çok dandik.. Ayrıca DVD-Yazıcı kesinlikle olsun alacağın laptopta.. Harddisk i de küçük.. Model olarak bakmak lazım ama 1500ytl ye daha iyi laptoplar vardır..
datron için hep kasaları dandik yorumu geliyor nedir bu dandiklik şeklimi kötü? boyasımı çıkıyo? ısınınca eriyomu yani bir kullanıcıyı etkileyecek nesi var?
valla arkadaşlar kararsızım ama gelecek hafta içinde almayı planlıyorum ne yapacağımı şimdilik bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: godzila
datron için hep kasaları dandik yorumu geliyor nedir bu dandiklik şeklimi kötü? boyasımı çıkıyo? ısınınca eriyomu yani bir kullanıcıyı etkileyecek nesi var?
Yani dışı plastik gibi..
Arkadaşım
Aramadan Datron diye aratırsan bu konu ile alakalı çok cevap bulabilirsin. Zira Datronlar burada çok tartışıldı. Datron'ların kasasının haricinde ekran kaliteside iyi değil. Ayrıca DVD RW'li bir model alırsan daha iyi olur
datronu bosver butcen kısıtlıysa aynı fıyata acer var canavar gıbı
ikisinide boş ver. biraz daha üzerine vererek hp nx 6125 alabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme