Şimdi Ara

.ARKADAŞLAR BU SİSTEM NEDEN ÇOK YAWAŞ BİR YARDIM EDERMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞALR BENİM SORUNUM SİSTEMİMİN ÇOK YAWAŞ OLMASI.AMA İNANILMAZ YAWAŞ.
    ŞİMSİZE SİSTEMİ Bİ TANITAYIM

• ARKADAŞLARBENDEKİ SİSTEM FENA SAYILMAZ AMA ALDIĞIM PERFORMANS İNANILMAZ YAWAŞ.ŞİMDİ SİSTEMİ SİZE TANITAYIM
    CORE(2)DUO 6400 2.13 GHZ İŞLEMCİ,2GB RAM,6800GT ULTRA VGA,280GB HDD.WAR AMA MÜTHİŞ YAWAŞ.MESEALA BİR OYUN YÜKLEYECEĞİM TAM 2 SAAT SÜRÜYOR.DVD CD SİNDEN MÜZİKLERİ BİLGİSAYARA KAYDEDECEĞİM 1 SAAT SÜRÜYOR NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM.BUNU YÜKLERKEN BİLGİSASYARDAN HİÇ BİR İŞLEM YAPMIYORUM.ZATEN YAPAMIYORUM.MÜZİK BİLE DİNLEYEMİYORUM.LÜTFEN Bİ YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • O zaman senin DVD-room'unda sorun var kardeş..
    İhtimaller çok.

DVD-Room'un bozuk olabilir.
    Bide ram'den şüpheleniyorum.DVD-rom ramden çok yer..

Zaten oyun yüklerken pc nin kasması normal ama senin bu sisteminde değil..
  • dostum çok teşekkür ederim.
  • Yazılım olarak bir sorun olabilir mi ??? daha önce çünkü bir müşterimde aynı sorun ile gelmişti ve ben format attım sorun düzeldi...
  • Bu sistemde bu yavaşlık şaşırtıcı
    Format atmanız gerekecek
  • Bence de bir format atın ve virüslerden arındığına emin olun. Aynı sorunlar devam ederse,

---İDE sürücülerden kaynaklanabilir : Aygıt Yöneticisi' ne girin ve İDE - SATA Controller kaldırıp tekrar yükleyin.Ayrıca U-DMA problemi yada JUMPER problemi olabilir.
    ---İşlemciden kaynaklanabilir : Termal macunu ve fan bağlantılarını kontrol edin.
    ---RAM belleklerden kaynaklanabilir : RAM bellekleri tek tek takın yada farklı RAM takın.
    ---Donanım Çakışması olabilir. 2 adet Optik sürücü varsa birini sökün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.