ARKADAŞLARBENDEKİ SİSTEM FENA SAYILMAZ AMA ALDIĞIM PERFORMANS İNANILMAZ YAWAŞ.ŞİMDİ SİSTEMİ SİZE TANITAYIM CORE(2)DUO 6400 2.13 GHZ İŞLEMCİ,2GB RAM,6800GT ULTRA VGA,280GB HDD.WAR AMA MÜTHİŞ YAWAŞ.MESEALA BİR OYUN YÜKLEYECEĞİM TAM 2 SAAT SÜRÜYOR.DVD CD SİNDEN MÜZİKLERİ BİLGİSAYARA KAYDEDECEĞİM 1 SAAT SÜRÜYOR NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM.BUNU YÜKLERKEN BİLGİSASYARDAN HİÇ BİR İŞLEM YAPMIYORUM.ZATEN YAPAMIYORUM.MÜZİK BİLE DİNLEYEMİYORUM.LÜTFEN Bİ YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
O zaman senin DVD-room'unda sorun var kardeş.. İhtimaller çok.
DVD-Room'un bozuk olabilir. Bide ram'den şüpheleniyorum.DVD-rom ramden çok yer..
Zaten oyun yüklerken pc nin kasması normal ama senin bu sisteminde değil..
dostum çok teşekkür ederim.
Yazılım olarak bir sorun olabilir mi ??? daha önce çünkü bir müşterimde aynı sorun ile gelmişti ve ben format attım sorun düzeldi...
Bu sistemde bu yavaşlık şaşırtıcı Format atmanız gerekecek
Bence de bir format atın ve virüslerden arındığına emin olun. Aynı sorunlar devam ederse,
---İDE sürücülerden kaynaklanabilir : Aygıt Yöneticisi' ne girin ve İDE - SATA Controller kaldırıp tekrar yükleyin.Ayrıca U-DMA problemi yada JUMPER problemi olabilir. ---İşlemciden kaynaklanabilir : Termal macunu ve fan bağlantılarını kontrol edin. ---RAM belleklerden kaynaklanabilir : RAM bellekleri tek tek takın yada farklı RAM takın. ---Donanım Çakışması olabilir. 2 adet Optik sürücü varsa birini sökün.