Ya bu Union olayı nasıl gerçekleşir biri Açıklayabilir mi Lütfen...Şimdiden Teşekkürler
union ne demek?
Guild ile ilgili bi olay ama Nasıl yapılır ne işe yarar hiçbi Fikrim yok..Bilen biri varsa Açılayabilir mi?
union dost guild demektir kendi guildin masterı diger guilde guild message atabilir ve tü oyuncular gorür tşkler.
Evet archerxx in dediği gibi dost guildler arası mesajlaşma sistemidir. Yalnız oraya yazılanı bütün dost guildlerdekilerin gördüğünü biliyorum ama sadece masterler mi yazıyor ona dikkat etmedim. Ben yazdığımda herkes görüyor, sanırım master olduğumdandır
Akşam oyuna girdiğimde bi diğer arkadaşlardan birine yazdırayım bakalım onların ki de görünüyor mu, aklıma takıldı şimdi
şimdi union birlik dostluk falan anlamına gelir. Bkz. European Union= Avrupa Birliği.. u yerine o koyup onion derseniz soğan olur bu union knighttaki alt clan olayı gibi bişi.. kendine dost guild yapıosun. kaç tane dost guild alabilinio hiç bi bilgim yok. chat yapma yeriindeki union bölümünden de guildler arası konuşabilion aynı knighttaki ally gibi... açıklayıcı mı???