Tamamıyla bedava mı? yani istediğimi indirsemde kontör vs. gitmez değilmi?
başlık biraz uzun oldu kusura bakmayın
Annemin hattı vadafone onun telefonunda denedim 3-4 gündür kullanıyorum hiç bir ücret almadı. Benim hattım Turkcell ve bunda da 3 tl'ye limitsiz internet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evde kurumsal bi vodafone faturalı hat var bendede android telefon var ama faturaya yazar diye korkuyorum.sizce ne yapayım kullanayımmı faturaya girerse ya birde.ne yapayım
hediye kazanmak için hediye yazıp 3636'ya göndermeniz gerekiyor önce
nedir bu beyler bi yere mesaj falan atmamız gerekiyor mu
4 kat hızlı diyorda maşallah o kadar hızlı ki göremiyoz bişey
bedava Sadece adil kullanım kotalası var hız düşüyor
Ayrıca turkcelldeki 20mb 3tl
Ben de kullanıyorum fakat internet yavaş,youtubedan adam akıllı bazen izleyebiliyorum diğer siteler ise güzel.Ayrıca bu kamanya bittikten sonra sınırsız olarak internet alabilir miyim pahalı mı?
Almak için HEDIYE yaz 3636 ya gönder(ayrıca sınırsız ama 100mb den sonra hız düşüyo)
quote:
Orijinalden alıntı: AntiKa'.
Annemin hattı vadafone onun telefonunda denedim 3-4 gündür kullanıyorum hiç bir ücret almadı. Benim hattım Turkcell ve bunda da 3 tl'ye limitsiz internet var
Turkcell de 3 tlye sınırsız?
Merhaba yazıp 2222'ye yollayınca aylık 3 tl'ye sınırsız internet paketi var ama 20 mb'dan sonra hız düşüyor
Ayın 6 sından beri kullanıyorum 100mbı geçince baya bi hız düşüyo arada dhye zor girdiğim bile oluyor ama 100mb geçmezsen güzel hız var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme