Şimdi Ara

Arkadaşlar bu Vodafone'un 5 Nisan'a Kadar Ki İnterneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamıyla bedava mı? yani istediğimi indirsemde kontör vs. gitmez değilmi?

başlık biraz uzun oldu kusura bakmayın

• Annemin hattı vadafone onun telefonunda denedim 3-4 gündür kullanıyorum hiç bir ücret almadı. Benim hattım Turkcell ve bunda da 3 tl'ye limitsiz internet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde kurumsal bi vodafone faturalı hat var bendede android telefon var ama faturaya yazar diye korkuyorum.sizce ne yapayım kullanayımmı faturaya girerse ya birde.ne yapayım
  • hediye kazanmak için hediye yazıp 3636'ya göndermeniz gerekiyor önce
  • nedir bu beyler bi yere mesaj falan atmamız gerekiyor mu
  • 4 kat hızlı diyorda maşallah o kadar hızlı ki göremiyoz bişey
  • bedava
    Sadece adil kullanım kotalası var hız düşüyor

Ayrıca turkcelldeki 20mb 3tl
  • Ben de kullanıyorum fakat internet yavaş,youtubedan adam akıllı bazen izleyebiliyorum diğer siteler ise güzel.Ayrıca bu kamanya bittikten sonra sınırsız olarak internet alabilir miyim pahalı mı?
  • Almak için HEDIYE yaz 3636 ya gönder(ayrıca sınırsız ama 100mb den sonra hız düşüyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiKa'.

Annemin hattı vadafone onun telefonunda denedim 3-4 gündür kullanıyorum hiç bir ücret almadı. Benim hattım Turkcell ve bunda da 3 tl'ye limitsiz internet var

Turkcell de 3 tlye sınırsız?
  • Merhaba yazıp 2222'ye yollayınca aylık 3 tl'ye sınırsız internet paketi var ama 20 mb'dan sonra hız düşüyor
  • Ayın 6 sından beri kullanıyorum 100mbı geçince baya bi hız düşüyo arada dhye zor girdiğim bile oluyor ama 100mb geçmezsen güzel hız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.