Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BUGÜN Bİ NOTEBOOK ALACAM 2 MODEL ARASINDA KALDIM LÜTFEN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • exper marka notebookum arızalndıgı için notebook almaya karar verdim almayı düşündügüm ikimodel var birihttp://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/acer-timeline-as4820tg-433g32mn-intel-core-i5-430m-2-26ghz-3gb-320gb-14-notebook-lx-pse01-007_30.001.1177.0368.htm#tabs linkini verdiğim acer timeline as4820 tg özellikleri cok ii özellikle sarj süresinin 8 saat olması beni cezpetti diğer düşündügüm model isehttp://www.bimeks.com.tr/urun/109286/toshiba-satellite-a350-212.aspx linkini verdiğim toshiba satellite a350 212 modeli acerla kıyasladıgımda işlemci eski nesil olmasına karsın aynı hızda sadece ekran kartı acerla kıyaslanamayacak derecede yüksek ancak kullandıgım exper marka notebooktan dilim cok yandıgı için acer almaktan korkuyorum sürekli arıza yapması beni korkutuyo acaba acer kalite olarak ne durumda bilgisayarı cok hassas kullanan birisiyim bilgisaardan oyun oynamayı düşünmüyorum zaten oyun konsolum var yapacagım internette gezinmek ve lcd tv ile baglantı kurup full hd film izlemek ayrıca uzun pil ömrü benim için cok önemli fakülyteye gidip gelirken kulllanmayı düşünüyorm notebooku bugun alcam ama cok kararsızım tecrübeli arkadaşlardan önerileri bekliyorum

• Hocam. Linklerden sonra Timeline serisi 4820TG'yi anlatmışsınız resmen. Toshiba markası geçmişte kaldı diyebiliriz. İşlemcisi eski ve kötü , Ekran kartı kaç senelik 3650 ... 4820TG 14'' taşıması kolay , i5 işlemcideki HD5650 ekran kartı müthiş onun yanında işlemci üzerindeki ekran kartı sayesinde pilden çalıştığı durumda pil ömrü bayağı yükseliyor 4-5 saat civarı dayanıyorpil. Ayrıca 2 kg yani hafif. Acer'in en stabil serisi Timeline diyebiliriz sanırım. Toshibayı düşünmeniz bile yanlış.
  • hocam özellik olarak tabiki acer toshiaya fark atıyo ancak pc yi aldıktan sonra sürekli arıza yapmasından korkuyorum çünkü kullandıgım exper beni cok yıprattı sürekli arıza vermesinden dolayı pc den sogudum toshiba kendini ispatlamıs bi marka ama acer hakkında pek bi bilgim yok siz acer kullanıyosanız kalite hakkında düşüncelerinzi söyleyeilirmsnz şimdiden tşkler
  • eski makinemde acer dı yeni aldığımda, ilk acer'ımı alırken çoğu kişi yok acer şöyle kötü yok böyle kötü diye hep karşı çıkmışlardı, 3 yıldır acer kullanıyorum. Markadan çok şükür memnunum. Ama tabi şanş faktörü her zaman işin içinde... verdiğiniz toshiba biraz eski geldi benim gözümede verilen paraya deymez. Cihazı bimeks'ten alırsanız (webden değil ama) isterseniz 150 TL fazla verip 5 yıl garanti alabiliyorsunuz.
    Benim görüşüm Acer
  • bnce ksnlikle acer alma toshıba a350 212 tasarımı ve özellikleriyle harika bir bilgisayar bimekste stoklu satışı vardı almak istediğim bilgisayar gercekten tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

bnce ksnlikle acer alma toshıba a350 212 tasarımı ve özellikleriyle harika bir bilgisayar bimekste stoklu satışı vardı almak istediğim bilgisayar gercekten tavsiye ederim

2 sene öncesinin modeli , karşılaştırılmaz bile..
  • ben acerin sevisi içi öle demiştimm toshıba servisi ile acerin servisi arsında büyük fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acerin servisi berbat olduğu için sölemiştim
  • Hehe tamam. Bir daha oku istersen kendi mesajını , ne anlatmak istediğini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Hehe tamam. Bir daha oku istersen kendi mesajını , ne anlatmak istediğini...

+1..
  • TMM PARDON
  • TMM PARDONN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.