Şimdi Ara

arkadaşlar bütcem 2300 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütcem 2300 suan bu paraya ıphone 6 16 gb alabiliyorum fakat sizinde önerilerinizi almak istiyorum ?

• Kesinlikle 2. El temiz iphone 6s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone SE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tertemiz 64 se gözüküyor sana kardeşim, eğer telefonla çok haşır neşir bir insansan ve pc ye fotoğrafları atamayacaksan sürekli. Ha tabi sıfır iphone 6 veya 2. el 6s de alırsan üzülmezsin, ama para hesabı yapan insan uzun ömürlü olsun isteyen insan oluyo genelde. O yüzden 64 se öneriyorum

• Sıfır se o fiyata mantıklı

• 2.el temiz iphone 6S 64GB alabilirsin 200 daha koyup
    yada 2.el temiz 6 64GB alıp üste para arttırabilirsin
  • BİMEKSTE 2300 IPHONE 6 16GB arkadaslar ama ürün ıphone garantisimi diye sorduğumda bana BİLKOM BİLİŞİM HİZMETLERİ garantisindedir dediler aynı şeymi sizce almalımıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünme 6 felan pişman olursun al SE bak keyfine
    Hatta alcağın iPhone ne olursa olsun 64GB olsun 16 olursa da çok pişman olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stivjabs -- 15 Ağustos 2016; 21:23:54 >
  • SE ..

• illaki sıfır büyük ekran diyorsan ios10 performansına bakarak iphone 6 alabilirsin ios 10 beta sürümündeyim beta olmasına rağmen müthiş performans veriyor ikinci el dersen 6s öneririm
  • skrt50 kullanıcısına yanıt
    6 almanı önermem SE veya 6s düşünmelisin. 6s 64 gbyi 2500₺ ye ikinci el bulabilirsin. Sıfır almak istiyorsan da kesinlikle SE.

• Yurtdisi pasaport kaydiyla birlikte 2300e 6s16 gb alabilirsin ben olsam öyle yapardim.

• İphone se modelinde gozleriniz bariz daha çok yoruluyor. Ekran küçük olduğu için, sörf deneyimi de yetersiz. Malum sitede iphone se ilanlarına bakarsanız, hep büyük ekranlarla takas isteği var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.