Şimdi Ara

arkadaşlar cafem batıyor yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bi internet cafem var 100 metre ilerime bitane daha cafe açtılar biz hayırlı işler dedik adam bize ben onları batırıcam diyip ilk önce int saatini 75 ten yapıp bütün çocugu çekti aldı akşam müşterim var ama dükkan anca kendini döndürüyo bu semte 2 tane int cafenin fazla oldugunu düşünüyorum sizce neler yapmalıyım..!

• dükkan boş duracağına sende aynı fiyata çek. en azından rekabet şansın olur.
  • Tavsiyem git bir toptancıdan gofret vb. birşey al,1 saat oynayana bunlardan ver büyük ihtimal çocuklar kanar,yada ucuz şu dandik içicek şeylerden.Ve de sende fiyatı düşür,yada anlayacak biriyse git konuş fiyatları 1 tl ye sabitleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Tavsiyem git bir toptancıdan gofret vb. birşey al,1 saat oynayana bunlardan ver büyük ihtimal çocuklar kanar,yada ucuz şu dandik içicek şeylerden.Ve de sende fiyatı düşür,yada anlayacak biriyse git konuş fiyatları 1 tl ye sabitleyin.

Adam halinden memnunsa fiyatı arttırmayacaktır. Arkadaşın dediği gibi promosyonlarla çocukların ilgisini çekebilirsin. Nerde ikamet ettiğini bilmeyerek söylüyorum ama bu zamandan sonra internet cafelerden pek gelir beklememek lazım. Evlere internet ulaştı çoğunlukla. bir diğer önemli etken de sigara yasağı oldu.
  • 1 saat oyun oynayana 15 veya 30 dakika bedava gibi bişeyde yapabilirsin geri çekmek için, daha sonra zaten normale döndürürsün ama sıkıntılı zamanlarda çabuk çözümler üretmek gerekiyor geçici bi süre bu yoluda deniyebilirsin.
  • başka yere açmalısın.. yada rekabete dahil olmalısın. Eğer bilgisayarların düşük ise başka bir mahalleye açmaktan başka şansın yok..
  • en son 3 yıl once gittiğim cafe sakız satıyodu içinden bedava dakika falan :D dene adam şimdi baya işi götürüyo 10 dan fazla cafe olmasına rağmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer bişey dagitacaksan Çay dağıt 1 saat oturana 1 adet çay bedava diyebilirsin. ama bu masraf olur sen en iyisi bilgisyarlarin üzerinden bi kampanya yap.

2 saat oturana 1 saat bedava diyebilirsin
  • cay ver. bedava.fiyatınıda 750 ye cek.yeni bişiler yukle bilgisayarlara.cocuklarla arkadas gibi konus.
  • bende 5 yıl boyunca cafe işlettim...orada tektim sonra aşağıya cafe açıldı benimde işlerim eskisi gibi olmadı bi süre...ama fiyat çok önemli müşteriye karşı tutum çok önemli...arkadaşların dediği gibi gofret tost kola vs o tarz şeyler koy...ayrıca sıcakları geliyor mutlaka klima al eğer yok ise...
  • Her şeyden önce o nasıl esnaf ya ? Bizim burada ne kadarda rekabet etseler birbirlerine sormadan yada danışmadan fiyat düşürme yada arttırma yapmıyorlar.. Biri 1 milyona çekicekse hepsi çekiyo artırıcaksa hepsi .. Bence o adam tam yamyammış esnaflıklada alakası yokmus o yüzden bence fazla zorlama öyleleri çabuk tepetaklak olur... Önce esnaflık...
  • ödüllü oyun turnuvası düzenle bence
  • cafesi battı galiba 5 günden beri girmemiş foruma
  • Öyle çekemez işte 75 kuruşa diğer int cafelerin sahibleriyle konuş basın orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRjason

ödüllü oyun turnuvası düzenle bence

Kesinlikle Katiliyorum :)

Bu arada cayda cok mantikli sonucta maliyeti cok dusuk, ama baska biy erde icsen 2 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRjason
    ödüllü oyun turnuvası düzenle bence

guzel fıkır.lıse donemlerımde aklımda olan bırseydı.

mesela cs turnuvaları duzenle.orta segment kartları ıcın mıllet kapıssın dursun.

fakat acıl eylem planın fıyatları 75 kurusa cekmek olsun.unutma ureten esnaf degılsın.yanı malıyet kurtarmıyor dıyemessın.
    ayrıca bu cafe vaktı zamanında sıze para kazandırmıstır.
    pc lerı bıraz guncelleyebılırsenız oda ıyı olur.yenı monıtor yenı klavye fare mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

cafesi battı galiba 5 günden beri girmemiş foruma

:(
  • KISASA KISA MADDİ GÜCÜN VARSA 6 AY Bİ YIL DAYANABİLİRSEN SENDE FİYATI 500 E ÇEK BAKALIM NOLUYO KARŞI TARAFA GÖZ DAĞI OLSUN. BİZİM KAFEDE ŞEY VARDI 1 SAAT OTURANA Bİ FİŞ VERİLİYODU ÜZERİNDE SIRALI RAKAMLAR OLAN. VE HAFTADA VEYA AYDA Bİ ÇEKİLİŞ YAPILIYODU, TAHMİNİ 10 KİŞİYE HEDİYE VERİLİYODU. 1 ŞİŞE İÇKİ KIYAFET . 1 HAFTA 1 GÜN LİMİTSİZ MASA BAŞİNDA OTURMA HAKKI VS. DEDİĞİM KAFE UZUN YILLAR BU ŞEKİLDE PARANIN GÖZÜNE VURDU. ŞİMDİ AÇIK MI BİLMİYORUM.
    KATİL OLMA YETER :)
  • dizi ve film arşivi yap ve sürekli güncel tut adam senin cafende izleyebileceğini bilsin, oyun sat arşivini güncel tut, kontör sat, ilk çayı ücretsiz yap, daimi müşterilerine küsüratlı hesaplarda küsüratı alma(örneğin 2.25 tlyse 2 tl al), bilgisayardan anlıyorsan pc format vs... yılardır internet cafelerde çalıştım ve girdiğim internet cafenin cirosunu bu yöntemlerle yükselttim. işe yaramama ihtimali yok.

edit: kaynaklar

indirgani.com aylık 10 tl vip üyelikle bütün dizi ve filmlere erişebilirsin limitsiz olarak internetinin tüm verimiyle download yapabilirsin. dosyalar tek link halinde indiriliyor. rapid account almana gerek kalmıyor.

denizparcakontor.net buradan bayilik alıp parça kontör satışı yapabilirsin. bu site kontörü diğerlerine göre daha ucuz satıyor. firma antalyada.

kaytarmaca.com & zamunda.net : oyunlarıda ikisinden birinden indirebilirsin. kaytarmaca'da rapid premium gerekiyor. zamunda'da torrent sistemi.

not: cafe temizliğinde çok titiz olmanı öneririm. her gün klavyelerin içindeki pislikleri ters çevirip temizle, ekran masa ve kasaları hergün sil. temiz cafe bayan müşteri çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lookoutfth -- 23 Mart 2010; 23:55:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.