Şimdi Ara

Arkadaşlar Çakma Sony'e FM Radyo Yüklenebilme İhtimali Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony (Taklit) Marka Mp4/WMA/REC/AMW Özellikli Playerim Var. Aşağıdaki Resimlerde Gördüğünüz Gibi.

Player'imin Firmware Bilgileri

Fw :B809G6V2.0
    Date : 2006/11/17
    Core : 9.0.50
    Date : 2006/10/30

Buna Ben Firmware'den FM Radyo Yükleyebilme İhtimalim Varmı? Firmware Olayına Girip Bozmaktanda Korkuyorum Arkadaşlar Ne Yapabilirim Yardımcı Olursanız Sevinirim

quote:

Arkadaşlar Bir Olay Oldu Onu Anlatmak İstiyorum. Playerimi Kurcalarken FM Menüsü Çıktı Açrım Daha Radyo Felan Çalmıyordu Kapatıp Açtım Bu Sefer FM Sekmesine Gelemiyorum. Ne Yapmam Gerekir. Radyo Yüklemek İçin. Birde Nedense Player'in Belleğinde Bittorent.exe Dosyasını Görüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayk Usta -- 26 Şubat 2007; 20:04:43 >

• calısıyosa dokunma derım firmware sonra sı elinde patlayabilir
  • aynen arkadasım katılıorum sana bencede hic urasma bu forumda gördüm böle radyo olsun diipte yükleyenleri hepside bozuldu aman derim cihaz elinde kalır sora verdiin parayada yazık olur
  • aman kardesım hıc acma denemeye kalkma sakın zaten cakma sony tam cakılırsın!
  • Calıstıgına dua et
    Bu aletlerin kimsede tan bir bilgisi yok.Radyo chipi olan var olmayan var bi firmware hatası aleti rezil edebilir.Al 2 ytl ye ucuz bir radyo daha iyi
  • 5. kişiyim ve aynı yorumu yapıyorum.
    Aman kurcalama dursun öle
  • MAYK USTA FM menüsünde iki ayar var.1:japan band 2: normal band. normal bandı seç FM dinleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.amv.forumlari.net ten veyawww.amv.uni.cc den ulaşabileceğiniz sitemden amv converter,amv klip,amv film,şarkı sözü oluşturma programı,firmware,text formatında e-book,asf converter indirebilir.mp4 playerlarla ilgili paylaşımlar yapabilirsiniz
  • aç kardeşim yap firmware ni korkma olursa olur olmazsa atarsın çöpe takma kafayı yaaa hergün olurmu olmaz mı diyeceğine yap gitsin belki açılır radyo
  • hacım uğraşma 1 ytl ye bir radyo alırsın ben piriçe giderken evdeki bulgurdan olma derrim
  • fw ile radyo açılan modeller vergiden yırtmak için radyo yok gibi gösterilmiş fakat başka ülkenin yazılımını yükleyip açtığımız modellerdir. çakma sonylerde vergiden yırtmak için radyoyu gömdüklerini hiç zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: akreplertimi

fw ile radyo açılan modeller vergiden yırtmak için radyo yok gibi gösterilmiş fakat başka ülkenin yazılımını yükleyip açtığımız modellerdir. çakma sonylerde vergiden yırtmak için radyoyu gömdüklerini hiç zannetmiyorum

+1
    başlığı gördüğümde bu yorumu yapıcaktım ama saolsun arkadaş benim yerime yazmış
    adamlar zaten kaçak satıyo, vergi bandrol gibi bi dertleri yok. dolayısıyla radyo yu donanım olarak koyup yazılım olarak gizleme gibi bi endişeleri yoktur, hiç uğraşma derim çünkü firmware güncelliycem diye nice alet çöpe gitti. bırak böyle kalsın, çakma sony ler böyle güzel buarada arkadaş yazmış benim yazmama gerek kalmadı dedim ama yine dayanamadım

• Radyo çalma özelliği yoksa yoktur. Bence de hiç kurcalama. Yazılımla olacak bir şey değil çünkü. Radyo için tuner gerekir. O içinde yoksa boşu boşuna cihazı harap etmiş olursun.
  • bencede hiç dokunma
  • kesinlikle dokunma adı üstünde çakma
  • çalıştığına dua et
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca42

MAYK USTA FM menüsünde iki ayar var.1:japan band 2: normal band. normal bandı seç FM dinleyebilirsin

Evet bunu dene eğer olmuyorsa uğraşma, o kadar oluyo ne yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icg -- 25 Nisan 2007; 22:55:07 >
  • bende çakma ipod var menüsünde radyo kısmı var tıkladığımda hard error diye bi hata veriyo acaba firmware fln yükleyebilirsem bi düzelme olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.