Şimdi Ara

Arkadaşlar Canım Çok Sıkkın [Kız Meselesi İçerir] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emonetti

O dediğin konuda sıkıntılıyım biraz işte ama deneyeceğim bakalım bizim bölümde hazırlık falan yok işte sorun da orada, büyük sınıflardaki abilere falan sordum onlar da 2. döneme hallolur kafanı yorma dediler. Evet aslında hızlı davranmayacaktım bu bayramdan sonra falan söyleseydim güzel olacaktı, iyi olurdu... Dediğin gibi şeyler söylemiyorum zaten fazla şımarmasına gerek yok

ben konserde gecenlerden bır kızla tanıstım ozaman sımartmak zorunda kaldım 3 gunde hayatımda etmedıgım ıltıfatlar ettım neysekı sonradan topladım ki kızla suan çıkıyorum.dediğim gibi tamamen mesele özgüven eğer ben o konserde yanına gıtmeseydım suan bırbırımızı tanımıcaktık bile.bizim bı arkadas vardı adama hayrandım atm sırasında bile kıza acılabiliyordu :D

• ben seni arakdaş olarak görüyorum diyecek %100 nah şuraya yazıyorum
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    onun minvalinde bir şeyler söyledi zaten laf arasında kafama takmıyorum aslında da (YALAN) akşam rüyama girdi bi arkadaşım ders notu için kızın numarasını istemişti ben de verdim numarayı aklım ona gitti acaba ne konuştular diye yani böyle köpek gibi sevmesem de aklım kayıyor napacam bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.