Şimdi Ara

Arkadaşlar Canım Çok Sıkkın [Kız Meselesi İçerir]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi şöyle ki; 1 ay önce bi kızla tanıştım, malum Facebook'ta üni grupları açılması zamanında. Kızla aynı sınıftayız, beni Face grubunda yorumlarda görüp mesaj atmış merhaba aynı bölümdeyiz falan gibisinden, ben de sevgilisiz geçen 1 yıldan sonra böyle bi mesajı görünce mutlu oldum tabii doğal olarak o an bi özgüven patlaması oluştu kıza güzel güzel yazdım konuştuk falan. Neyse baya her şey üzerinden konuştuk konuşabilecek daha okullar açılmadan, bi de bizim okul 22'sinde açıldı, neyse 2 hafta oldu daha okul başlayalı ve hemen tatile girdik ama sanırım bu kıza fena halde tutuldum ya da çok büyük yanılgı içindeyim. Kızla baya konuştuk anlaştık ilk gün okulda buluştuk yanında arkadaşı vardı falan neyse ilk gün ilk heyecan gazıyla konuştum ettim vs. benim ağzım pek laf yapmaya müsait değil, açıldım mı pek durmam bilmem ama bazen 0'dan konu üretmek zor gelir, bilirsiniz işte sessiz kalırsınız kızın karşısında yani. Sonra ilk günlerde kız ben öne oturayım falan dedi ama oralarda pek yapamadı, sonra da yanını boş tut yanında oturucam bundan sonra dedi geldi oturdu ben tabi biraz hayran gözlerle onu izliyorum bazen, bazen de farkedip ne bakıyorsun falan diyor gülümsüyoruz, derse gitmeden evvel onu duraktan alıyorum mümkün kanaat önden gitmeye çalışıyorum kızı alabilmek için. Bazen Whatsapp'ta konuşurken öyle güzel anlar oluyor ki " aha o da beni seviyor " diyorum içimden neredeyse öyle gibi, ama pek pas vermiyor, sevgimin farkında olduğu halde mümkün olduğunca ortadan gitmeye çalışıyor kimi zaman da. Şu an bu başta beraber geldiği arkadaşıyla küsler, ben açıkçası çok çaresiz kaldım tam emin de olamıyorum ama dedim ya her şeyi konuştuk diye, arada bunun eski sevgilisi var rahatsız edip duruyor sanki hala sevgililermiş gibi konuşmaya falan çalışıyor kız da artık çaresiz kaldı Face falan kapadı çocuğu engelledi herhalde, ben Facebook'ta gezinirken ismini aratıyım bi bakiyim dedim, bi baktım yok anladım tabii niye kapattığını, niye böyle birşey yaptın dediğimde "derslerim için" dedi. Bu arada beraber oturuyoruz ben genelde dersi pek dinleyemiyorum bazı dersler oluyor o zaman dinliyorum defter almıştım belki üniversitede not tutmaya başlarım diye ama tabiki olmadı yine ve yine, çünkü alışkanlığım yoktu. Onun da hem yazısı güzel, güzel not tutuyor hem de güzel ders dinliyor ama ben dersi dinlemekten öteye geçemiyorum, bazen sanki öyle geliyor ki e ben bunu günlük hayatta zaten yapıyorum zaten gördüm gibi oluyor bazen söz hakkı alıp sorulara cevap veriyorum vs. o yüzden ders günleri benim için öyle geçiyor, yanımda taşıdığım çanta bana gereksiz yük olmaya dahi başladı yani, özenerek aldığım çanta defter vs. işi yalan oldu pek açmıyorum. Neyse konu bu değil dediğim gibi o gördüklerimin üstüne böyle söyleyince ilkten inanasım geldi ama adım gibi emindim o çocuktan uzak durmaya çalışıyor. Kıza bir şey de diyemiyorum pek çünkü daha yeni tanıştık öyle çok karışamıyorum bazen telefonunu gösteriyor arkadaşlarıyla konuşmalarını falan tamam ben de aynı şekilde gösteriyorum ama bazen o çocukla aşırı samimi gibi geçmişin verdiği samimilikte konuşuyor ve ben içten içe deliriyorum o çocuk karşımda kanlı canlı olsa dövecekmişcesine, tabiki söylemiyorum bir şey malum kızın hayatında nispeten yeni olduğum için. Ama bazen öyle bi sevesim saçını okşayasım falan geliyor ki dayanılacak gibi değil bazen o da bilinçsizce (belki de bilinçaltında ben varımdır bilemem) sırnaşma yakınlaşma gösteriyor, kimi zamanda ne biliyim mesela 2'mizin bildiği bi tipi gösteriyorum aa bak seninki geldi falan diyorum ya öyle deme ama ya falan diyor sinirleniyor bazen, bazen de biraz daha bağır duysun falan diyor yerden yere vururcasına bana, tabiki kızla şakalaşıyorum daha doğrusu deniyorum ne tepki verecek diye benim de hoşuma gidiyor doğal olarak. Ha bir de bir arkadaşı var rehberinde BF diye kayıtlı malum best friend muhabbeti kankalar yani bi o kızla (kız olduğuna eminim) konuşmasını bana göstermiyor gizlemeye çalışıyorlar falan ( artık ne konuşuyorlarsa )

Neyse özet geçicem artık karar verdim niyeti bozdum denebilir, şimdi o arkadaşıyla dediğim gibi küsler ama 4 yıl birlikte geçirmişler gidip o arkadaşına kızla alakalı sorular sormadan önce buraya bi danışayım dedim; nasıl yapıcam arkadaşlar yardımcı olun bi fikir söyleyin okuyabilip te yorum yapabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

• Bu yazı okunmaz kardeşim. Bu arada yaş kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hero- -- 6 Ekim 2014; 2:18:11 >
  • Adam gibi yazsan, adam gibi cevap verebilirim be kardeşim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, Türkçe paragraflarından daha karışık bir şey yazmışsın.
  • Ulan uşenmedim okudum cevabım şu kızın best friend kankasına yanaş ağzından laf al çunkü henuz hazır değlsn kıza acılmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini keyifle okudum eline sağlık, güzel yazmışsın

burdan diğer arkadaşlara da sesleniyorum 5 dakikanızı almaz hepsini okumak. arkadaş durumu detaylı şekide anlatmış güzel de anlatmış

valla kardeşim şimdi sen bu kızla Allah'ın izniyle 4 yıl beraber okuyacaksın veya 2 yıl herneyse daha 2 hafta olmuş, fazla aceleci olma. Kız da senden hoşlanmış bence belli, yoksa yanında durmazdı bu kadar

yani niyeti bozdum derken evliliğe kadar yolu var diyorsun , güzel birşey ama biraz sabır, sabır, sabır

eski erkek arkadaşını da fazla kafana takma sen, kız şuan seninle olmak istiyor o yüzden bunları hiç düşünme bence.

Bir de en yakın kız arkadaşıyla neden küsmüşler ondan haberin var mı

Güzel bir tablo görüyorum, ben evet diyorum

Umarım hayırlısı olur kardeşim. Unutma ama bu işler aceleye gelmez, yani biraz erken gibi şuan teklif etmek için, bilmiyorum bana öyle geliyor çünkü.

benim de kız meselesiyle ilgili bir konum var hatta, bu bölümde ben de aynı semtte olduğum bir kızla skype dan yazışıyorum nerdeyse 2 ay oldu mk sap gibi bişey edemedim

Sen hiiiç canını sıkma kardeşim, Sabrın sonu selamettir, Yolun açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 6 Ekim 2014; 9:50:18 >

• Dışarda da yanlız buluşmaya çalış bolca vakit geçirmeye çalış.

belki bigün işler ilerleyince bfnin mesajlarinida okursun kimbilir..

• karşında cilveli kız varsa her sonuca hazırlıklı ol ne yaparsan yap dik ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osuruktanmadalya O kullanıcısına yanıt
    Ben ta kendisinden geliyorum YGS Türkçe 32/6 2 tane de boş Farkındayım arkadaşlar yazı baya karışık ve de imla hatası vs. çok eksik var konular birbirine tam anlamıyla bağlı değil ben de tekrar okudukça farkına varıyorum ama inanın düzeltecek yetenek te yok bende
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    Bence de okunmaz niye yazdım bilmiyorum sadece yardım isteyecektim oysaki 19 hocam üni 1 .
  • Tam olarak anlıyamadım hocam neden küstüklerini, valla 1 sene önce anlatamadım tam ama 2 yıllık bi ilişkim vardı evlenicez sonsuza kadar sürecek falan diyorduk ama BAŞI oldu tabi
    Sizin konuyu da okumuştum sizinki de baya ilginç Aynen öyle sabrediyorum zaten bu konuda acele etmemem gerektiğini hissediyorum umarım hislerim beni yanıltmaz
  • Dediğinizi de düşünüyorum hocam bakalım teklif edebilecek miyim fikir için teşekkür ederim
  • Bence hatun yalniz kalmis ondan seninle konusuyor hocam yanlis anlama ama cogu boylr bosta kalinca birine ilgi duyarlar sonra hic bisey olmamis gibi devam ederler

• sen bence şıpsevdisin arkadaşım.Birde kız hakkında arkadaşına nıye danısıyorsun kızın kendısıne tanıssana.Ben olsam gider kıza acılırdım yanı ne bileyim arkadasından banane :D
  • Ben de ondan korkuyorum hocam aydınlattığın için teşekkür ederim bunu diyebilecek bi babayiğit arıyordum hakikaten bunu görebilen biri çıktı sonunda
  • M.Dexter kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya öyle kolay aşık olan bir insan değilim sıkıntı da orada başlıyor. Toplasan 2 tane çıktığım var ama totalde bu 4. sevdiğim gibi birşey. İlk ikisi çıktıklarım zaten, 3. se yine böyle bi olaydı, lise bittikten sonra öğrendim kızın da beni sevdiğini tabi bir arkadaş aracılığıyla yine Yani her güzel gördüğüm kıza çarpılıp "Abi çok seviyorum yaaaa" demem, huyunu suyunu da beğenmem lazım. Bende biraz özgüven eksikliği de var bazı konularda çok girişkenim ama böyle sosyal konularda "sıfır"ım. Üniversitede 2 hafta oldu sınıflarda 100-150 arası kişi oluyor toplasan 10 tanesini tanımıyorumdur ama herkes birbiriyle kaynaşmış gibi görünüyor ( ya da 3'lü 4'lü gruplar halinde de konuşuyor olabilirler,emin değilim ) Hocam açıkçası kıza açıldım da "daha erken değil mi ?" minvalinde bir şeyler söyledi ( belki de beni friendzone'lamıştır onu kafamda netleştiremedim )

• Kızı kendine çek ama açılma bu aralar

• emonetti E kullanıcısına yanıt
    Suana kadar hep boylr oldu konu icerigine bakincada bana oyle geldi yaniliyoda olabilirim ama kizin eski sevgilisi surekli yaziyo rahatsiz ediyo demissin bence az bekle kardesim bisey olacagindan degil en azindan kiz gercekten senlemi olmak istiyo emin ol yani

• Tamamını okudum.Yakın arkadaşları varsa onlardan gözüne kestirdiğin birine sor.Büyük ihtimal sorduğun arkadaşı kıza söyliycektir.Söyledikten sonraki hal ve tavırlarına göre sende bişeyler düşünürsün.Kız senden uzaklaştıysa iyice mesela o gün senin yanına değilde başka yere oturduysa zamanla uzaklaşıyosa anla ki kız sana arkadaş gözüyle bakıyo.Ama dahada sıcak davranıp yakınlaşıyosa tamam demektir.Ama biraz zaman geçir biyerlere gidin tanıyın birbirinizi sonra pişman olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emonetti

Yok hocam ya öyle kolay aşık olan bir insan değilim sıkıntı da orada başlıyor. Toplasan 2 tane çıktığım var ama totalde bu 4. sevdiğim gibi birşey. İlk ikisi çıktıklarım zaten, 3. se yine böyle bi olaydı, lise bittikten sonra öğrendim kızın da beni sevdiğini tabi bir arkadaş aracılığıyla yine Yani her güzel gördüğüm kıza çarpılıp "Abi çok seviyorum yaaaa" demem, huyunu suyunu da beğenmem lazım. Bende biraz özgüven eksikliği de var bazı konularda çok girişkenim ama böyle sosyal konularda "sıfır"ım. Üniversitede 2 hafta oldu sınıflarda 100-150 arası kişi oluyor toplasan 10 tanesini tanımıyorumdur ama herkes birbiriyle kaynaşmış gibi görünüyor ( ya da 3'lü 4'lü gruplar halinde de konuşuyor olabilirler,emin değilim ) Hocam açıkçası kıza açıldım da "daha erken değil mi ?" minvalinde bir şeyler söyledi ( belki de beni friendzone'lamıştır onu kafamda netleştiremedim )

o gruplaşanlar ya hazırlık okumuştur yada önceden tanışmıştır sınıfta kolay kolay olmaz erkek kız gruplarının kaynaşması.Ben şanslıydım ve özgüvenım yerındeydı kaynastım ama genelı boyle olmaz.Kıza acılmakla hem iyi hem kotu yapmıssın.emin olman lazımdı.Kızın gözlerine baktığında gel konuş dercesıne bır tavır varsa konusacaktın.kızın sakın egosunu yukseltme yok asık oldum cok guzelsın ılk sevdıgımsın baglanma kıza yoksa cok sımarır basını alamazsın kızın yanında ozguvenlı gorun bence yanı arkadasları ıle tanıstırırsa senı dırek atıl ortaya 2-3 espri patlat kahkaha atmadan muhabbet sıkmasın

• M.Dexter kullanıcısına yanıt
    O dediğin konuda sıkıntılıyım biraz işte ama deneyeceğim bakalım bizim bölümde hazırlık falan yok işte sorun da orada, büyük sınıflardaki abilere falan sordum onlar da 2. döneme hallolur kafanı yorma dediler. Evet aslında hızlı davranmayacaktım bu bayramdan sonra falan söyleseydim güzel olacaktı, iyi olurdu... Dediğin gibi şeyler söylemiyorum zaten fazla şımarmasına gerek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.